Reklama

Reklama

Spojením lidské a mimozemské DNA vytvořili vědci Sil - napůl ženu, napůl vetřelce. Tento půvabný, ale vraždící stroj je teď na útěku a agenti ho musí zničit dřív, než se stačí rozmnožit. Když v roce 1974 vyslal největší světový radioteleskop do vesmíru zprávu o existenci života na Zemi, kromě vlády USA nikdo netušil, že zpráva nezůstala bez odpovědi. Výsledkem dlouhodobých výzkumů se zaslaným kódem mimozemské DNA se stalo dítě, které velmi rychle dospělo v ženu, jen zdánlivě neškodnou. Ve chvíli, kdy Sil utekla z přísně tajné laboratoře, byl najat tým, který ji má najít... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (173)

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, který je velice povedeně natočený se skvělou Natashou Henstridge. Při pohledu na různé mutace, neatmosférické kraviny a rlzné další odpady, je tohle geniálně natočený film s nepřekvapivým dějem. Jako popcornovka fajn, jako film který by se měl malinko brát vážně, tak to prostě nejde. 55% ()

mis-ko 

všechny recenze uživatele

Rozmlsaný Gigerovou úchylnou fúziou ľudských tiel a nepozemských "materiálov" som čakal ďalšiu jeho exhibíciu nechutností. Dočkal som sa, ale nestačilo mi to. Filmu nemožno uprieť ani temnú atmosféru, napriek tomu som zostal sklamaný. Postavy príliš ploché, nedávali priestor pre divákove sympatie a svojím okamžitým pochopením problematiky zničili aj možné náznaky tajomna a očakávania. Slabý priemer. ()

Reklama

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Dnes už zabudnutý béčkový horor s vtedajším áčkovým obsadením. Poteší oku lahodiaca hlavná predstaviteľka, vydarené masky a zopár horny borcov s nešťastným osudom. Film si stavia na hustej atmosfére a niekoľkých chrumkavých momentoch (scénka v kupé alebo na ženských záchodoch), ktoré len tak z hlavy nevyšumia. Ak by pokračovania nezablúdili do plytkých vôd hneď druhým dielom, mohli sme sa tešiť ďalšej vydarenej sérii v štýle Votrelca. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Film,který příběhem opravdu nezaujme,ale překvapil mě docela dobrými akcemi,převleky a skvělými hereckými výkony.Příběh v tomto filmu je opravdu takový nezajímavý a okoukaný,ale mě to tolik nevadilo.Herecké obsazení je na takový film více než slušné.Nejlépe asi zahráli Michael Madsen společně s Natashou Henstridge.Převleky byly docela dobré,neboť je vytvořil významný výtvarník.Kdyby byl příběh ještě lepší,tak bych možná dal i čtyři hvězdy.Takhle dávám filmu jen 60% ()

DivX 

všechny recenze uživatele

Připadá mi to jako parodie na řadu Vetřelec. Smyslná Natasha Henstridge ukrývá ve svém těle jakýsi druh mimozemské bytosti, které by pořád jenom šoustalo a to nejraději s celou Amerikou. Jakési mezidruhové páření se v tomhle filmu mění na UFOPORNO! 60% (DĚJ *** AKCE ** HOROR * HERCI ** EFEKTY **) IMDb.com: 5,7/10 ()

Galerie (95)

Zajímavosti (11)

  • Mimozemský vlak má na sobě lebky, které jsou velice podobné lebce Xenomorfa z filmu Vetřelec (1979).  Mimozemská monstra pro tento film navrhoval HR Giger, který je rovněž tvůrcem mimozemšťanů z Vetřelce. (Jan.Kanak)
  • Ve filmu je kromě podobných scén i podobná hudba jako ve filmu Vetřelci (1986). Christopher Young se tak inspiroval soundtrackem druhého dílu vetřelecke série. (SsgtJira)

Reklama

Reklama