Reklama

Reklama

Sarah (Shauna Macdonald), se jako jediná přeživší dostala z labyrintu podzemních chodeb a leží v nedaleké nemocnici s dočasnou ztrátou paměti. Jelikož pátrací akce po zbytku dámské výpravy neprobíhá zrovna nejlépe, přidá se Sarah na rozkaz šerifa k záchrannému týmu v naději, že si vzpomene, co se vlastně stalo. Netrvá to dlouho a ocitá se zpět v podzemním bludišti, kde si začíná na všechno vzpomínat... Není už ale pozdě? Dokáže i tentokrát překonat všechny nástrahy, které jí ''opuštěné'' doly připraví? Krvavý boj o přežití začíná..... ZNOVU! (Krouťák)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (394)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Za ty akční masakry, hekťáky krve a špičkově provedené gore-efekty musím jít nad průměr. Líbilo se mi to víc než první díl. I když je to spíš prostá řezničina, kde většina postav odpadne do půl hodiny. Naopak podezřelé mi připadly některé záběry z jeskyní, které mi připomínaly spíš "namaškařené" ateliéry ... Ale je to dobrý akční krvák, docela mile mne to překvapilo ... ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

První půlhoďka není úplně optimální, ale pak se to rozjede a už nezastaví. Jsme zpátky ve starém známém jeskynním komplexu, kam teď vyráží pátrací četa včetně z jedničky přeživší a stále ještě ne úplně vzpamatovalé Sarah. A to znamená, že jeskynní zrůdy budou opět hodovat./ Je to akčnější, krvavější, nechybí super scény jako únik ze zapadaných prostor, drama nad propastí, udělejte šerifovi pápá, krysa, nebo jeskynní hajzlík. Napětí samozřejmě zůstává, hodně se mi líbil konec. Osobně mi to sedlo víc než první díl (kupodivu včetně samotných predátorů) a divím se, když hororový fanda zhodnotí pod 3*... "This is a missing person's case, what the hell do you think you'll find down there?" ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Tradiční pokračování ‚few hours later‘ sice nepřináší do dějin žánru nic zásadního, navíc se z minula recykluje krom postav taky několik scén (flashbacky), ale paradoxně ničím neurazí. Jeskyně jsou totiž stále stejně svíravé a podzemní skřítci i nadále roztomilí a hladoví. Svým způsobem vlastně není co vyčítat, protože podtitul Part II je naplněn beze zbytku. Jen má chybu v tom, že přišel jako druhý. Vzhledem k očekávání vlastně překvapení. PS: Světla je moc, to je fakt. ()

tron 

všechny recenze uživatele

No, lepšie to asi dopadnúť nemohlo (aj keď... Votrelci to dokázali, ehm). Vrátili sa v podstate všetci z minula, ako je strihač, hudobný skladateľ, kameraman a preživší herci (dokonca i režisér Neil Marshall zostal, síce „iba“ ako producent, ale zostal), takže sa relatívne podarilo zachovať atmosféru. Ale už to skrátka nie je ono. Je to jedno obrovské klišé s nezmyselným jednaním postáv (hrdinka v úvode VEDOME všetkým podpíše ortieľ smrti, čo by sa u kladných postáv nemalo stávať) a stratil sa moment prekvapenia. No krvilačné akčné scény stále čo-to zachraňujú. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Že solidní horory časem dostávají debilní bratříčky, to už je léty ověřené pravidlo (Vetřelcům a jiným výjimkám sorry). Pád do tmy dvojka sice hezky navazuje na principy jedničky a má relativně podařený závěr, jinak mě ale kokotismus všech spíše rozčiloval, než bavil - kde se vzal ten rádoby cool trend, nakazující klíčovým postavám mlčet, zlověstně koukat, chovat se strašlivě WTF a prokazovat okázalou nesmrtelnost? Netuším, ale je to naprosto směšné. Na příběhu jinak nepřekvapí nic - tradiční béčko s tradiční porcí trademarků i přešlapů. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (5)

  • Film dejovo bezprostredne nadväzuje na prvú časť, ktorá sa odohráva v roku 2005. Keď Rios (Krysten Cummings) zaznamenáva videosprávu pre svoju dcéru, používa mobil značky Nokia N81, ktorá však bola na trhu až v roku 2007. (misterz)
  • V čase 40:19 vlevo pod balvanem zřetelně vidíme 2 lidské lebky, ale v dalším záběru tam již nejsou, místo nich je o několik centimetrů vedle podlouhlá kost. (Petsuchos)

Reklama

Reklama