Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva maskovaní pachatelé zastřelí při přepadení banky zaměstnance ostrahy a odnesou si tři miliony korun. Byla to jejich první loupež? A nemá v krádeži prsty pražský kmotr s vazbami na podsvětí, který peníze do banky uložil v hotovosti jen pár okamžiků před přepadením? (TV Nova)

Recenze (5)

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sympatická policejní partička, policejní šéf na baterky (Gondík to hraje toporně jak taťuldu Spejbla), případ, kde není až do konce snadné odhalit pachatele. Takže dobrý. ()

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám občas pocit, že koukám na spin-off Specialistů. Provedení je naprosto stejné, technicky, obrazově, toporností herců, nesmyslností scénářů, důrazem na rodinné vztahy, určitou liberální notou, střihem, záběry z dronů, předěly... Docela by mě zajímalo, když má jít o smíchovskou mord partu, proč sídlí na Kubánském náměstí? Jinak v tomto dílu nebyl Švehlík vůbec, nechce se mu v tom hrát, nebo je nemocný? Samotný případ mi přišel poněkud přitažený za vlasy, ale holt stává se. Jen tomu nějak chybí atmosféra prvních sérií, jistá pohodovost, hlášky a vtípky, dobírání si kolegů, všichni jsou tady seriozní jak sviň, tváří se důležitě jak prd.el - prostě mustr Specialistů. ()

Reklama

Galerie (13)

Reklama

Reklama