Reklama

Reklama

Tokyo Gore Police

(festivalový název)
  • Japonsko Tókjó zankoku keisacu (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Nejlepší členka elitní japonské jednotky "gore police" bojuje proti neustále se objevujícím mutantům a agresivním zrůdám. Ve svém oboru je absolutní špička, téměř neporazitelná. Vše se však zvrátí ve chvíli, kdy se sama stane "nakaženou" a dozví se pravdu o původu nákaz a skutečném charakteru vlastní jednotky. Japonský splatter, kterému není nic svaté. Hektolitry krve, mraky brutalit, fatalit, rozmašírovaných těl, bizardních postav a jedna krásná, na první pohled křehká dívenka uprostřed toho všeho... (Flipnic)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (133)

Shit 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný gore jatka a někde hluboko pod tim bizarní příběh o policistech, co loví inženýry-zabijáky, který nejenže vražděj fakt brutálně, ale ještě pokud je někdo zraní, tak se jim z toho místa stane nějaká big fucking gun, takže se člověk dočká takových šíleností jako motorovka místo ruky, místo péra obří pérodělo, krokodýlí tlama místo nohou a nebo oční kulomety a podobných nápadu je tady fakt extrémní množství a celý to působí fakt neskutečně bizarně, stejně jako vsuvky v podobě tv reklam na perfektní žiletky na podřezávání se, kde si to podřezávání zápěstí trojice dívek přímo radostně užívá a člověk by si to nejradši hned koupil. Prostě ten kdo chce vidět naprosto ujetej film ,kde se trhaj těla na cáry, rozsekávaj hlavy na hadry, ukousávaj všechny kočentiny, všude jsou samý střeva a asi tak +-50 miliard litrů krve, tak je tohle jasná volba. Já osobně vůbec nelituju, že sem to viděl, i když sem se občas nudil jako prase, ale za ten zážitek to stálo ()

Fr 

všechny recenze uživatele

CHTĚLA BYCH SE STÁT POLICISTKOU, JAKO MŮJ TATÍNEK..... /// ,,Ruka“ je policajtka a lovkyně ,,inženýrů“ - nového druhu zločinců. Její umění a jemnou práci s motorovou pilou by obdivovali nejen v Texasu (i když katana je stále jistotou)..... ,,MY CHCEME KREV! HODNĚ KRVE! VÍC!!!“ - asi žadonili nešťastné děti tvůrců tohoto ,,dojemného detektivního“ snímku, ve kterém policie dělá maximum pro blaho občanů. Mrtvoly se vejdou do krabice od (větších) bot, zrak potěší několik ,,fujtablů“ a bránice polechtají hezké reklamy a morbidní písničky. Ale hlavně to však jsou KRVAVÉ LÁZNĚ, ze kterých by měl radost i Dexter. No a co. Nás baví třeba Tucker a Dale, a Japonci zase svůj černej humor utápěj v krvi. Jinak je to samozřejmě hovadina. Jednak ukousnutej ,,pták“ vypadá (určitě) jinak a hlavně – děj jen odvádí pozornost od divných triků a červený barvy. Vážně bych tu nebral vůbec nic (ani krokodýlí tlamu místu vagíny). VÍTEJTE VE SVĚTĚ INŽENÝRŮ! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chci se stát inženýrem a nemuset studovat –(ale pozor, už je vás víc!). 2.) Zjistím co mají společný Charles Manson, James Jones a Maria Gonzales. 3.) Dlouho jsem nikoho neviděl letět na bazuce. 4.) Chci vidět největšího čuráka na světě (nelekej se, jednání z parlamentu vysílá čt24!). /// PŘÍBĚH ** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Reklama

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Vskutku velmi intenzivně přemýšlím, co bych k tomu asi tak napsala. Je to rozhodně dílko žánru, které nevstřebá jen tak někdo. Milovníci hororového filmu se dělí na několik kategorií. První kategorie je ta, která má v oblibě horory s duchařskou nebo démonickou tématikou a nejlépe bez krve, jde jim čistě o děsivou atmosféru, pak je tu kategorie, která vyloženě vyhledává slashery, neboli horory, kde oběti nahání killer s maskou, no a pak je tu ta kategorie, která se vyžívá v komediálních hororech s nesmyslnými hektolitry krve doprovázené těžkými a téměř nestrávitelnými gore scénami, neboli také splatterech. Jelikož v každé kategorii nacházím něco co mě zajímá nebo cokoliv co si užívám, je pro mě celkem složité na tuhle morbidní věc nějak reagovat, jelikož bych mohla někoho pobouřit svými myšlenkami a názory. Ale rozhodně je tohle extrémní splatter horor, takže jestli máš rád horory jako jsou Braindead, Evil Dead nebo Grindhouse, jestli se chceš zasmát a máš rád prostě krváky, nevadí Ti uřezané ruce, nohy, hlavy (a jiné části těla :D) tak tohle v Tvém inventáři určitě nesmí chybět. Já tomuto uměleckému dílu s úsměvem naperu 4/5, protože prostě wtf, je to brutálně vtipné, také protože nejsem normální a smála jsem se fakt hodně, tak se budu smát i při hodnocení. Každopádně někdy znovu ráda sáhnu po něčem z tvorby Yoshihira Nishimury. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem o tom filmu slýchal. Dlouho jsem ho nechal běhat kolem mě. Dlouho si to budu vyčítat. Prostě úžasná záležitost. Ve všech směrech. Krev, bizarní monstra, úchylné reklamy (přímo v prime time by je měla vysílat Nova), úžasná Eihi a její kozačky. I takhle může vypadat pokus o umění. Chci umět létat na bazuce!!! ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Slabé tri hviezdičky. 2 dávamza ultimtívnu hudbu. 2 za akciu a gore a jednu za zaujímavé nápady mimo násilia (aj keď podrezávajúce sa Japonky v reklame, ktoré vyzívajú divákov nech sa tiež podrežú, lebo je to cute, my až po tom to filme neprišli ako násilie). Bohužial strhávam 2 a pol hviezdy za to, že o bola úplná pičovina. Totálne psycho. Choré mozgy. Kam sa hrabe americké násilnosti. Škoda. Mohlo to byť lepšie. Potenciál neobmedzený. Ale prevedenie obsahuje priveľa chýb. Smola 50%. Film rozhodne pre úzku komunitu psychopatov. Neopodrúčam pre milovníkov Pretty women, Titanicu a Jednoducho Márie. Mohlo by to vážne ohroziť ich zdravie. Idem späť a veľmi by ma zaujímalo, čo sa mi prisní!!!! ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Jedná se o remake Nishimurova staršího filmu Anatomia Extinction z roku 1995. Tokyo Gore Police má však oproti tomuto filmu spoustu úprav a je podstatně delší. (Sesshoumaru)

Reklama

Reklama