Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Rád se směju tvůrcům pro jejich levotu, ale tohle je extrém zrcadlící tvůrčí diletantství a neschopnost. Levnost triků, výpravy či debilita děje by šla prominout, kdyby ta partička rádoby drsňáků byla alespoň trochu vtipná a ta přerostlá ještěrka kombinující Godzillu s T-Rexem pobrala alespoň trochu slušnosti při stolování a nežrala jedním hltem. Nechutně dlouhá hodina a půl, kterou chtěl někdo poškádlit milovníky torrentů při hledání jednoho podobně znějícího díla, jež sice nešlo časově tak hluboko, ale rozhodně tehdy na plátně bavilo královsky. ()

blekekeke 

všechny recenze uživatele

Horolezkyně, horolezčata, bacha na popruhy. No, ale měl jsem to tušit, že s prasklým popruhem, to je o držku. O přesdržku to vlastně bylo od začátku po konec. Co taky, 49 a holky jak z loňského katalogu. Kolik že? 6let života v pustině? To na ten kus kovu nikdo nešlápl? Hod granátem na ptákoješterku bylo vrcholem okamžiku ... Armádní centrum a kde jsou vojáci?? ()

Reklama

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Navrhuji následnou úpravu oficiálního textu distributora; "Trikově zabité nonakční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si Griff Furst zahrával se sborníkem nápadů pacientů ústavu mentálně zaostalých jedinců tak dlouho, až se mu vše vymklo z rukou. Skupinka hnusných amerických žoldáků (proto český překlad názvu Jurské komando) se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let (proto originální název 100 Million BC), aby zachránila několik vědců-neandrtálců, kteří se zde ocitli vinou vlastní neschopnosti přečíst si předem scénář. Když se pak výprava vrátí domů, je už na všechno příliš pozdě... Film nezachrání ani přerostlé červené kuře, s naprostým přehledem nejinteligentnější tvor podílející se na vzniku jednoho z nejubožejších parazitování na jméně Stevena Spielberga." ()

Wenca888 odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem se chtěl na tenhle film podívat jenom kvůli zdejší "reklamě". Chtěl jsem vidět, jak vypadá jedenáctiprocentní akčně-dobrodružný film. Takže jsem si myslel, že vím, do čehu jdu. Ale že to bude až takový extrém, to jsem opravdu nečekal. Herecké výkony maximálně amatérské, scénář ještě amatérštější, velké množství různých nelogičností a efektům by se zasmáli i v 50.letech minulého století. Teď už vím, že nejhorší způsob, jak zabít 80 minut života je ten, když se člověk dívá na 100 Milion BC! Tenhle pseudofilm se každopádně zařadil na samotný vrchol mého žebříčku nejhorších filmů a myslím, že tam vydrží hodně dlouho... ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Jako spousta ostatních jsem chtěl "Jurské komando" vidět jen proto abych se pobavil na účet tvůrců, jak činím často a rád s podobnými na první pohled béčkovými až céčkovými projekty. Ale ouha - šeredně jsem se spletl, to to bolelo! Tato záležitost, pro niž je označení "sračka" nezaslouženě vysokým hodnocením, je tak zoufale nudná a totálně blbá, že mít o rozměrech její stupidity reálnou představu, vyhnul bych se jí velkým obloukem... no, dobře mi tak. Nejvíc mne ničily (několikrát pro velký úspěch opakované) scény dojemných loučení před vstupem do brány v čase - už tak neúnosnou stopáž prodloužily o další nekonečné minuty, kdy si trpící divák uvědomí kam až mohou klesnout někteří herci a vůbec lidé označující sami sebe neoprávněně pojmem "filmaři". ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně v první minutě, kdy Michelle (Michelle Dickson) začíná slaňovat do jeskyně, lze v odrazu její přilby vidět reflektor a několik členů filmového štábu. (Terva)
  • Natáčelo se v Kalifornii v USA a v Belize. (Cheeker)

Reklama

Reklama