Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

Jezinka.Jezinka odpad!

všechny recenze uživatele

Měla jsem depresku, mistr kulyk mi poradil podívat se na tenhle film. Trikově nabité akční sci-fi ukazující apokalyptickou vizi světa. Tvůrci nelžou ani trochu, triky tam jsou, papíroví dinosauři z nichž trčí opravdové akční špejle, jak je posunují New Yorkem a mezi kopci, pradědeček krokodýl, který turistům vypichuje oči a pak je sežere a pak další dinosaurus, který žere vrtulníky. Co už byste chtěli, abyste měli pocit, že se koukáte na Apokalypsu? Já si jsem jistá, že ten stroj času existuje a že tohle byl dokument. Navíc byli všichni značně technicky fundovaní. Vždyť úplně jasně řekli, že vytvořili tachionové pole rotující rychlostí blízké rychlosti světla. Když zařízení DUHA dosáhne maximální rychlosti, dotkne se krajního bodu elektromagnetické křivky. Jde o jednoduchý proces nesmírné složitosti, o vztah mezi časem a prostorem. Jde o jeskynní malby. Zjevení, které Bůh dal Ježíši Kristu, aby ukázal svým služebníkům, co se má brzo stát; naznačil to prostřednictvím anděla svému služebníku Janovi. Úplně jasný, ne?! ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Trikovo nabité akčné sci-fi? WTF! Tento snímok je primitívna nepozerateľná záležitosť! Bolesť hlavy a vyvrátenie obsahu žalúdka sú sprievodnými javmi pri sledovaní tohto snímku. Nelogické chovanie postáv, demencia na každom kroku, dve digitálne pra-rastliny v priemernom lesnom poraste, digitálni dinosaury /ten vo vode taký nepodarený, že ho radšej skryli strihovými efektami/ a príbeh ako keby od prostitútky. ()

Reklama

Jack_D. 

všechny recenze uživatele

Tento fil je hroznej. Neskutečně. Díky němu získáva pojem "trikově nabité akční sci-fi" zcela nový rozměr. Pět hvězdiček si rozhodně zaslouží, neboť jsme se již dlouho takto nepobavili. Jeden nesmysl za druhým, tu a tam jeden opakovaný záběr, dinosauří triky jako od Zemana a originální herecké výstupy ala Power Rangers. Prostě paráda. ()

Mr.Nigga odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostý odpad ve srovnání s čímkoliv, co bylo doposud natočeno. Tato nebetyčná zhovadilost plná špatných herců a ještě horších efektů, s příšerným střihem a režisérem, co nejspíše na natáčení čichal toluen, není vhodná ani pro televizi, natož filmová plátna. Takovéto hovadiny by se měly povinně vysílat v nápravných zařízeních jako forma nejtěžšího trestu ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 1/10 Děj 2/10 Hudba 3/10 Efekty 0/10/// +časové paradoxy a hrátky s časem mě baví v každém filmu, ta skupinka z minulosti je aspoň trochu schopná -oproti těm současným "mariňákům" kteří se tváří jak airsofťáci v lese a abych neurazil, tak vlastně i hůř, takové lamy jen tak neuvidíte, efekty a triky jsou tak otřesné, že by bylo lepší aby tam vůbec nebyli, přece když to neumím, tak to nedělám, herci jsou tak neuvěřitelně bídní, že asi vytáhnu partu a půjdeme si sami zahrát na jurské komando/// Musím se smát. Něco tak směšného jsem už dlouho neviděl. Všechno je tu tak amatérské a špatně udělané. Opravdu nechybělo moc a poslal bych film do úplného odpadu./// Celkem 16%/// ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Vojenská jednotka, která je poslána do minulosti, používá samopaly MP5A4 s ACOG kolimátory a laserovými zaměřovači. (JackBurda)
  • Ve scéně v první minutě, kdy Michelle (Michelle Dickson) začíná slaňovat do jeskyně, lze v odrazu její přilby vidět reflektor a několik členů filmového štábu. (Terva)
  • Natáčelo se v Kalifornii v USA a v Belize. (Cheeker)

Reklama

Reklama