Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

Mr.Nigga odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostý odpad ve srovnání s čímkoliv, co bylo doposud natočeno. Tato nebetyčná zhovadilost plná špatných herců a ještě horších efektů, s příšerným střihem a režisérem, co nejspíše na natáčení čichal toluen, není vhodná ani pro televizi, natož filmová plátna. Takovéto hovadiny by se měly povinně vysílat v nápravných zařízeních jako forma nejtěžšího trestu ()

rozbris odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to je snad ještě horší než Disaster Movie a to už je co říct. Tolik nelogičností, efekty nerovnající se roku 2008. Na popsaní chyb by nestačíla ani kniha o 100 stráncích, jen pro příklad - Tyranosaurus vypadá jako směšný flek na obrazovce, který neustále řve, zemětřesení v důsledku běhu predátora je pouze chvění kameramana, hlas poručíka skupiny se dá srovnat s hlasem mutujicího 13-letého puberťáka, scénař psal někdo na WC při své ranní potřebě, nejvíc srandovní je skok čtyř ztracených a znovu nalezených lidí z helikoptéry na zem z 10 metrů na nohy to už jsem šel fakt dokolen a smál se Griffovi....a tak dál bych mohl pokračovat.... Prvních 3 minuty se dají, pak je to jen shit.... ()

Reklama

jefff odpad!

všechny recenze uživatele

No tak tohle je katastrofa, tohle jsem nerozdýchal ani já, milovník béčkových až céčkových sci-fi a hororů. A to že dávám odpad Vás musí alarmovat! Z každé scény mi bylo vyloženě špatně, na to se vážně nedalo dívat. K hercům ani nic dodávat nebudu protože tohle herci fakt nejsou, režie katastrofální a víc podělat ji už nejde, příběh průměrný, triky jsou šílený, hnusný, odporný a trapný. Bléééé to je hnus tenhle film. ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Jako spousta ostatních jsem chtěl "Jurské komando" vidět jen proto abych se pobavil na účet tvůrců, jak činím často a rád s podobnými na první pohled béčkovými až céčkovými projekty. Ale ouha - šeredně jsem se spletl, to to bolelo! Tato záležitost, pro niž je označení "sračka" nezaslouženě vysokým hodnocením, je tak zoufale nudná a totálně blbá, že mít o rozměrech její stupidity reálnou představu, vyhnul bych se jí velkým obloukem... no, dobře mi tak. Nejvíc mne ničily (několikrát pro velký úspěch opakované) scény dojemných loučení před vstupem do brány v čase - už tak neúnosnou stopáž prodloužily o další nekonečné minuty, kdy si trpící divák uvědomí kam až mohou klesnout někteří herci a vůbec lidé označující sami sebe neoprávněně pojmem "filmaři". ()

Phobia

všechny recenze uživatele

"Trikově nabité akční sci-fi", "skupinka drsných amerických vojáků" :-DDD. Chápu, ono by možná tolik nelákalo jako oficiální text distributora napsat pravdu: mizerně natočená maňásková fraška s bandou nevzhledných chovanců z ústavu pro mentálně znevýhodněné;-). Telebednu jsem zapnula zhruba v půlce filmu, takových 10-12 minut jsem se střídavě hystericky hihňala, div mi nepovolily těžce zkoušené svěrače, a zároveň nechápavě vrtěla řepou nad kýmkoliv, kdo byl ochoten tohle realizovat, investovat do toho čas a peníze + jakkoliv s tímto výtvorem spojit své jméno (případně pseudonym). Jelikož už jsem však měla kvótu absolvovaných sraček pro tento týden splněnou, zvolila jsem nakonec méně absurdní zábavu, než pozorovat nereálně se chovající a ultradebilně komunikující oživlá dřeva, jak se honí za plyšovým "tyranosaurem", co se nepozorovaně plíží rušnými ulicemi a občas povyskočí 100 metrů do vzduchu pro vrtulníkový zákusek... to vše vkusně proloženo leteckými záběry nočního velkoměsta. Kousek pouze pro šestileté kloučky podprůměrné inteligence nebo pro fanatické lovce odpadů. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Přestože originální název filmu zní 100 milion BC, v samotném příběhu se mluví zhruba o 70 milionech let před Kristem. (Terva)
  • Vojenská jednotka, která je poslána do minulosti, používá samopaly MP5A4 s ACOG kolimátory a laserovými zaměřovači. (JackBurda)
  • Ve scéně v první minutě, kdy Michelle (Michelle Dickson) začíná slaňovat do jeskyně, lze v odrazu její přilby vidět reflektor a několik členů filmového štábu. (Terva)

Reklama

Reklama