Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

Dan9K odpad!

všechny recenze uživatele

Jako ten briefing před akcí mi ještě dělal trochu naději. Hlavně cením jednu věc, že jako jeden z hodně mála filmů řešící cestování časem zmiňuje základní fakt, a sice, že při cestování časem musíte nutně cestovat i prostorem. To bych od takového filmu nečekal. Jinak je to ale teda fakt totální dno po všech stránkách. Nenechte se zmást místy fakt dobrou hudbou, nedivil bych se, kdyby byla celá vykradená (já teda identifikoval skladbu Bugs z Hvězdné pěchoty od Poledourise). V tom filmu není ani jedna vteřina, u které bych mohl předstírat, kdyby mě při sledování někdo načapal, že to není totální sračka. Spousta podobných filmů aspoň pár takových vteřin má. ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Navrhuji následnou úpravu oficiálního textu distributora; "Trikově zabité nonakční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si Griff Furst zahrával se sborníkem nápadů pacientů ústavu mentálně zaostalých jedinců tak dlouho, až se mu vše vymklo z rukou. Skupinka hnusných amerických žoldáků (proto český překlad názvu Jurské komando) se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let (proto originální název 100 Million BC), aby zachránila několik vědců-neandrtálců, kteří se zde ocitli vinou vlastní neschopnosti přečíst si předem scénář. Když se pak výprava vrátí domů, je už na všechno příliš pozdě... Film nezachrání ani přerostlé červené kuře, s naprostým přehledem nejinteligentnější tvor podílející se na vzniku jednoho z nejubožejších parazitování na jméně Stevena Spielberga." ()

Reklama

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Filmárčina sa v tomto prípade rovná 0.0. Točiť hala bala a ani sa nepozastaviť na logickými kotrmelcami natáčania ( napr. v druhej polovici filmu sa v záberoch objavujú ľudia a vozidlá, ktoré tam pravdepodobne vôbec nemali čo robiť, poprípade viditeľné zátarasy premávky kvôli nakrúcaniu ), to je viac ako odvážne. The Asylum to ale dokáže. ()

Z0oMb3E odpad!

všechny recenze uživatele

Bóóže, to bola ale kravina. Najlepší záchranný tím námorníctva USA zlikvidovaný flusajúcou rastlinkou, niečím čo vyšlo z vody, ale vďaka roztrasenej kamere niet čo vidieť, sympatickou prerastenou jaštericou a lietajúcim Pterodactylom, od ktorého sa guľky z SMG-čka odrážajú, no šíp ho zabije na 150 metrov. Nesmiem zabudnúť na toho červeného T-rexa, ktorý vyzerá ako stiahnutý z kože. Tak deravý scenár s toľkými chybami sa nedá odpustiť, ani študentskému filmu. Povie mi niekto o čom bola tá zápletka s tím Tyranosaurusom pobiehajúcim po meste? Ak iba na zaplnenie času, hrôza a strach na to pomyslieť. Celé to cestovanie časom som celkom nepochopil a po konci filmu mi ostal na tvári taký tupý výraz, ktorý vyjadroval slová WTF? Asylum sa opäť vytiahlo. Nula percent=ODPAD! ()

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrej! Moc dobrej vtip! Na tomto filmu, teda pokusu o film, bylo asi jediná koukatelná obálka dvd-ka. Snad ještě ta slečna byla povedená. Ale prosím vás, kdo v dnešní době natočí takovou sračku, měl by se okamžitě oběsit. Tyhle efekty, to bych možná zvládl i doma v pokojíčku. Nechápu. Ani se nebudu rozplývat, jak moc to bylo nelogické a pitomé. Ach jo. Aspoň ten obal nemá vypadat tak jakože trochu lákavě na slušné b-čko, ale tohle se hodně rychle šine k druhému konci abecedy.... Fuj! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Vojenská jednotka, která je poslána do minulosti, používá samopaly MP5A4 s ACOG kolimátory a laserovými zaměřovači. (JackBurda)
  • Natáčelo se v Kalifornii v USA a v Belize. (Cheeker)

Reklama

Reklama