Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

gezper odpad!

všechny recenze uživatele

Test odvahy, má to 11%. Ne že bych filmy odsuzoval dopředu, ale přece jen nějaká pre-selekce musí být. Takže udělám na sobě pokus: Jak dlouho to vydržím po očku sledovat? Zanechá to nějaké podstatné stopy na mé psychice? Závěr: je to peklo! Nedá se to sledovat ani na 10% pozornosti bez újmy na duševním zdraví. Cituji z citace textu distributora filmu: "Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky." Nejsem si jist, zda mysleli trika s krátkým nebo s dlouhým. Ovšem jedna pasáž ze souvěti je pravda, vymklo se jim to z ruky - ale nikoliv vědcům, nýbrž tvůrcům filmu. [0%] ()

djbarrel odpad!

všechny recenze uživatele

OMG ! Tak tohle byla ale opravdu děsivá slátanina. A přitom námět nebyl vůbec špatný, ale zpracování bylo naprosto šílený. Triky naprosto děsivý, v Cestě do pravěku byly lepší efekty, navíc dinosauři byli snad jen 4 a ten Rudoch. Masakr, neuvěřitelně laciné, stejně neuvěřitelné byli dialogy. Prostě hrůza, na tomhle nebylo ani nic vtipného. Jen nuda. Nedostatek peněz a nápadů srší na míle daleko. Odpad ! 2 % ()

Reklama

viperblade odpad!

všechny recenze uživatele

K tomuhle filmu jsem se dostal tak, jak to měli tvůrci v úmyslu. Přehlédl jsem se a myslel si, že to je Emmerichův film. Pak jsem hledal titulky, ale na mou verzi pasovali jen slovenské titulky. Nu což, do čerta, tak jdem na to. :-) Hm, cestování v čase, ok. Hm, parta vojáků, kteří mají dohromady IQ 60 při 7 lidech, ok. Hm, kříženec T-Rexe s Godzillou, který skáče při svých 20. tunách do výšky 50 metrů? To už není ok. Ostatně celý tento film je jeden velký OMYL!!! Věděl jsem, že jdu do sračky, tak jsem předpokládal, že se alespoň zasměju, ale tohle nebylo ani vtipné!!! Tohle je přesně ten typ špatného filmu, kterému náleží jen jedno jediné možné zařazení, na odpad! filmového dna! ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Ano, je to peklíčko, ale mohlo to být ještě mnohem horší. Tvůrci vymysleli jednu opravdu dobrou smrt, několik cool záběrů a pár vcelku vydařených dialogů. Navíc Christophera Atkinse je pro tyhle filmy škoda, zasloužil by si skutečnou pořádnou roli, protože buňky na to má. Zbytek je ale klasické Asylum - mizerné triky, strašní herci, otravná hudba, nelogický děj a v neposlední řadě také dementní střih - kupříkladu Big Red během dvou minut třikrát ve stejném záběru, včetně zaměřovače pušky člověka, kterého již ale mezitím dávno sežral... P.S:To "trikově nabité akční sci-fi" v oficiálním textu distributora je fór jako kráva!!! A vůbec, jak tak na to koukám, příliš originality ten jejich text nepobral :D ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Rád se směju tvůrcům pro jejich levotu, ale tohle je extrém zrcadlící tvůrčí diletantství a neschopnost. Levnost triků, výpravy či debilita děje by šla prominout, kdyby ta partička rádoby drsňáků byla alespoň trochu vtipná a ta přerostlá ještěrka kombinující Godzillu s T-Rexem pobrala alespoň trochu slušnosti při stolování a nežrala jedním hltem. Nechutně dlouhá hodina a půl, kterou chtěl někdo poškádlit milovníky torrentů při hledání jednoho podobně znějícího díla, jež sice nešlo časově tak hluboko, ale rozhodně tehdy na plátně bavilo královsky. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Vojenská jednotka, která je poslána do minulosti, používá samopaly MP5A4 s ACOG kolimátory a laserovými zaměřovači. (JackBurda)
  • Přestože originální název filmu zní 100 milion BC, v samotném příběhu se mluví zhruba o 70 milionech let před Kristem. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno