Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Filmárčina sa v tomto prípade rovná 0.0. Točiť hala bala a ani sa nepozastaviť na logickými kotrmelcami natáčania ( napr. v druhej polovici filmu sa v záberoch objavujú ľudia a vozidlá, ktoré tam pravdepodobne vôbec nemali čo robiť, poprípade viditeľné zátarasy premávky kvôli nakrúcaniu ), to je viac ako odvážne. The Asylum to ale dokáže. ()

Wenca888 odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznávám, že jsem se chtěl na tenhle film podívat jenom kvůli zdejší "reklamě". Chtěl jsem vidět, jak vypadá jedenáctiprocentní akčně-dobrodružný film. Takže jsem si myslel, že vím, do čehu jdu. Ale že to bude až takový extrém, to jsem opravdu nečekal. Herecké výkony maximálně amatérské, scénář ještě amatérštější, velké množství různých nelogičností a efektům by se zasmáli i v 50.letech minulého století. Teď už vím, že nejhorší způsob, jak zabít 80 minut života je ten, když se člověk dívá na 100 Milion BC! Tenhle pseudofilm se každopádně zařadil na samotný vrchol mého žebříčku nejhorších filmů a myslím, že tam vydrží hodně dlouho... ()

Reklama

Smerfetka88 odpad!

všechny recenze uživatele

Uvažovala jsem o 4* hvězdách, protože mi to přišlo super. Už dlouho jsem si říkala, že když se točí parodie na westerny, zamilované filmy a tak podobně, tak by se měla natočit i parodie na Jurský park a jemu podobné filmy. Tohle mi pak přišlo fakt dobré, dokud jsem tady nezjistila, že to není parodie, ale že to je "akční fantasy film". Úplně zdrcená jsem to pak musela trošku přehodnotit... ()

kluzo odpad!

všechny recenze uživatele

Toto hodnocení nedávám často, ale tohleto je fakt moc. Trapné triky, trapné dialogy, trapná zápletka. Z filmu čiší nedostatek peněz. Jak jinak si vysvětlit, že když stříleli ze samopalů, tak nezabírali ústí hlavně a třepáním zbraní simulovali střelbu. U akčního filmu to je dost velký trapas. Ještě tak parodie, ale i tam by to byl trapný frk. Kdyby to natočili ochotníci z Horní Dolní, bylo by to jinak, ale jako profi film to je hodně velký trapas. 40min až nad hlavu. ()

divak84 odpad!

všechny recenze uživatele

proč bych nemoch dát tehle sylumske příšeře "odpad", když jsem viděl vše říkající 2 minutový spot na YT ? a BTW. nechci tady dělat ze sebe křupana nebo generála, ale každý kdo tehle hovadině (ikdyž hovadina je tomuhle počinu vlastně složený kompliment) dá víc než odpad, nemá žadný vkus.... opravdu nemá... nezlobte se, ale 1* je třeba pro amerického ninju 2 a ne asylumským "sranda projektům".. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Přestože originální název filmu zní 100 milion BC, v samotném příběhu se mluví zhruba o 70 milionech let před Kristem. (Terva)
  • Vojenská jednotka, která je poslána do minulosti, používá samopaly MP5A4 s ACOG kolimátory a laserovými zaměřovači. (JackBurda)

Reklama

Reklama