Reklama

Reklama

Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky. Skupinka drsných amerických vojáků se vydává pomocí brány v čase do doby před sedmdesáti miliony let, aby zachránila několik vědců, kteří se zde ocitli vinou nezdařeného pokusu a nemohou zpět. Když se ale výprava vrátí domů, přiveze s sebou i jeden masožravý suvenýr... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

Mr.Nigga odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostý odpad ve srovnání s čímkoliv, co bylo doposud natočeno. Tato nebetyčná zhovadilost plná špatných herců a ještě horších efektů, s příšerným střihem a režisérem, co nejspíše na natáčení čichal toluen, není vhodná ani pro televizi, natož filmová plátna. Takovéto hovadiny by se měly povinně vysílat v nápravných zařízeních jako forma nejtěžšího trestu ()

Dan9K odpad!

všechny recenze uživatele

Jako ten briefing před akcí mi ještě dělal trochu naději. Hlavně cením jednu věc, že jako jeden z hodně mála filmů řešící cestování časem zmiňuje základní fakt, a sice, že při cestování časem musíte nutně cestovat i prostorem. To bych od takového filmu nečekal. Jinak je to ale teda fakt totální dno po všech stránkách. Nenechte se zmást místy fakt dobrou hudbou, nedivil bych se, kdyby byla celá vykradená (já teda identifikoval skladbu Bugs z Hvězdné pěchoty od Poledourise). V tom filmu není ani jedna vteřina, u které bych mohl předstírat, kdyby mě při sledování někdo načapal, že to není totální sračka. Spousta podobných filmů aspoň pár takových vteřin má. ()

Reklama

peetriss odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je druh odpadu, který by se měl zakopat sto metrů pod zem! Amatéřina nejhrubšího zrna, film C kvality a naprostá trapárna, jakou jsem snad ještě nikdy neviděl. Film na mě působí dojmem, jako by jej dělal nějaký kutil "na koleni". Budu tvrdý - scénárista, režisér, herci i tvůrci "triků" by raději měli jít k lopatám, smetákům, kýblům a hadrům - to jim snad půjde lépe a udělají konečně něco užitečného! ()

gezper odpad!

všechny recenze uživatele

Test odvahy, má to 11%. Ne že bych filmy odsuzoval dopředu, ale přece jen nějaká pre-selekce musí být. Takže udělám na sobě pokus: Jak dlouho to vydržím po očku sledovat? Zanechá to nějaké podstatné stopy na mé psychice? Závěr: je to peklo! Nedá se to sledovat ani na 10% pozornosti bez újmy na duševním zdraví. Cituji z citace textu distributora filmu: "Trikově nabité akční sci-fi ukazuje apokalyptickou vizi světa, ve kterém si vědci zahrávali s časem tak dlouho, až se jim vše vymklo z ruky." Nejsem si jist, zda mysleli trika s krátkým nebo s dlouhým. Ovšem jedna pasáž ze souvěti je pravda, vymklo se jim to z ruky - ale nikoliv vědcům, nýbrž tvůrcům filmu. [0%] ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Máte výstroj, máte mozek, myslete a choďte všude včas......... Další příběh z nekonečné palety společnosti Asylum. Cestování časem a dinosauři. A protože už jsem viděl od této společnosti dinosaury v Los Angeles, nečekal jsem kvalitní triky a kvalitní příběh. CITÁT - Sedm milionů let zpět? Kurva! Berem!......... Tak jediné, co je na příběhu dobré, je myšlenka samotná. Ostatní stojí za starou bačkoru. Příšerné dialogy, nevkusná hudba, nevýrazní herci a jejich herectví samotné, je k pláči, triky jsou snad nejhorší, co jsem od této společnosti viděl a ani kamery nic nepředvede. CITÁT - Je mi líto....... Spielberg a Emmerich se asi musejí chechtat, pokud tedy měli náladu se na to podívat. A pokud se chcete podívat vy, tak doporučuji myslet na jedni zásadní věc: TV NOVA nikdy něco tak dobrého nenatočí. Proto taky ta jedna hvězda. CITÁT - Žere helikoptéry a je chladnokrevný............. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v Kalifornii v USA a v Belize. (Cheeker)
  • Přestože originální název filmu zní 100 milion BC, v samotném příběhu se mluví zhruba o 70 milionech let před Kristem. (Terva)

Reklama

Reklama