Reklama

Reklama

Když Denis Cooverman, největší mimoň z celé školy, během rozlučkové řeči vyzná lásku oblíbené a krásné Beth Cooperové, každý z toho…tak nějak…ztratí řeč! Ale skutečný šok přijde v okamžiku, kdy se ve dveřích Denisova domu objevuje Beth se dvěma nejlepšími kamarádkami, aby mu společně ukázaly, co obnáší pořádná pařba. Těžko zadržíte smích, až budete sledovat Denise, jak se ze všech sil snaží držet krok s Beth — a zároveň se musí mít na pozoru před jejím šíleným ex-přítelem Kevinem a jeho naštvanými kamarády. Navíc se dozvíte, jakým způsobem Denis a Beth povýšili svůj vztah na úplně novou úroveň v neskutečném alternativním závěru, který jste zaručeně neviděli v kinech! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (144)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Larry Doyle | Hudba: Christophe Beck | Produkcia: Chris Colombus, Mark Radcliffe, Michael Barnathan | Distribúcia: 20th Century Fox | Štúdio: 1492 Pictures, The Bridge Studios, Ingenious Film Partners | Rozpočet: 18 miliónov $ | Tržby: 15,821,907 $ || Milé a tradične blbé. Hayden Panettiere z Hrdinou nesklame ani v celovečerňáku, ale mohla podpísať do niečoho hodnotnejšieho. Možno iná ponuka nebola. Pousmial som sa no. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Náhodou já jsem se u toho bavil a líbilo se mi to(v rámci žánru samozřejmě).....Víceméně bez záchodového humoru-hlavní postava je simpaťák co se nebojí....Blonďatá rozteskávačka je vlastně správná holka...Záporák je na facku....a celé to působí takovým uvolněným dojmem.....občas už se to moc opakuje a všichni víme jak to vlastně skončí ale proč né?...........Na zabití úterního večera s vypnutým mozkem- je to ideální :D :D...........(4hvězdy -jen v rámci teen komedií) ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Hodnocení není ovlivněno antisemitismem, ale pohled na ten obří židovský rypák je dost nepříjemný. Columbus býval docela pojem, tady však nepřišel s ničím zajímavým. Panettiere je bohyně, ovšem její spárování s tragédem Rustem je už velké sci-fi. Podle toho také vypadá finále, které vlastně říká, že něco takového se prostě neděje. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Pomalá nuda o ničem, chvilku crazy, chvilku drama, vyber si sám, co zrovna sleduješ. http://www.dvdextra.cz/dvd-kratke-recenze/miluji-te-beth-cooperova.html ----- Seriálem Heroes (Hrdinové) si "roztleskávačka" v podání Hayden Panettiere získala jakous takous popularitu, takže nás čeká pár dalších filmů s ní, než její popularita opadne. Nevím, jak čtenářům, ale mně osobně je tato herečka hodně nesympatická a v seriálu Heroes ji klidně mohli zabít na konci druhé sezony, aby se děj mohl odvíjet i jiným směrem než pořád za záchranu roztleskávačky. Nu nic, zpět k filmu. asi je to americký národní zvyk, že si kluci a holky musejí do ukončeí střední školy vrznout, jinak s nimi v životě nic nebude (druhým zvykem asi bude, že se tak děje na zadním sedadle auta - proto Ford dělal tak široké vozy, v Mazdě by to šlo hůř). Jak zní zákony teen filmů s touto tematikou, vrznout si většinou chtějí sice inteligentní, ale jinak nepraktičtí kluci, co většinou vypadají od pohledu jako pěkná ťululum. Tenhleten na maturitním předávání vysvědčení při slavnostním projevu přede všemi vyzná lásku nejhezčí holce ze školy, která chodí s nabušeným budoucím mariňákem, a ten jako správný americký studenti jezdí v Hummeru. Holka ho ze zvědavosti navštíví, ale její kluk je jí a jejím kamarádkám v patách, takže všech pět (včetně ťunťova kamaráda) musí nakonec utíkat, a když už se ulejou na nějaký večírek, zas je tam vyčmuchá, a tak zdrhají dál - až nakonec v chatě u jezera všichni dojdou svého. Problém tohoto filmu je v určité neujasněnosti - chvilku se snaží být crazy komedií, pak zvážní, pak se zase objeví zajímavé obrazové vtipy, aby zas došlo na nějaká moudra, až ke konci, který je tak přeslazený, že zaplaťpánbůh za ten alterantivní, který se na DVD také nachází a vypadá alespoň trochu realističtěji. Mimochodem, režíroval to celé Chris Columbus, který naposledy dobrý film natočil asi Sám doma. Andrew, jeho Harry Potterové ani Bohémové moc nepřesvědčili. Navíc tohle má hrozně pomalý a uspávací rytmus a styl. V obraze jsou mladí a draví středoškoláci, ale celé je to unylejší než schůze výboru za pěstování kytiček v druhém patře domova důchodců. Společně s onou neujasněností, co vlastně film chce říct, z něj dělá nudnou a nezáživnou podívanou. Na úvod disku se spustí nelogický protipirát Bob a Jim (nelogický proto, že kopie DVD, i když nelegální, nezrní, neřádkuje neduchuje, nemá švédský dabing a islandské titulky), následuje upoutávka na Blu-Ray. V bonusech se nachází alternativní konec (6:59) a čtyři vystřižené scény (7:35) - oboje s CZ titulky. ()

jadran90 

všechny recenze uživatele

Světelným mečům odzvonilo, jediové již cvičí s mocnější zbraní - mokrý ručník. Předvídatelný příběh, typická samice a hlavní hrdina takový otloukánek, že kdybyste vyhledávali přes Google slovo "dement", měla by vám vyskočit jeho fotka. Z profilu. Kritika? Možná, jenže takhle nějak přece má teenagerovská komedie vypadat a tato i nějakým záhadným způsobem funguje. Je sympatická, svým způsobem romantická, příjemně vtipná a hudba v čele s Beth potěšila. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Auto Beth (Hayden Panettiere) je Toyota Yaris, Kevin (Shawn Roberts) řídí Hummer H2 a Coovermanovi mají Volvo V70 XC. (StarPlate)
  • Natáčanie sa uskutočnilo na stredných školách Magee Secondary School a St. Patrick's Regional Secondary vo Vancouveri, Britskej Kolumbii. (zanvalzans)

Reklama

Reklama