Reklama

Reklama

Pekelná kuchyně

(pořad)
  • USA Hell's Kitchen (více)
TV spot
Reality-TV
USA, 2005, 50 min

Obsahy(1)

Gordon Ramsay si vybírá pro svoji restauraci nejlepšího z dvanácti nastávajících šéfkuchařů. Kdo zvítězí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

TV spot

Recenze (128)

MFloyd 

všechny recenze uživatele

Reality show, jak už z názvu vyplývá, jde pouze a jen o show. Nic jiného, jestli někdo umí vařit, nebo neumí, je tady na posledním místě. Důležité je, kolik nadávek dokáže velmistr Gordon vyprodukovat, kolik soutěžících se vybrečí na kamery a bude nadávat na ostatní. Přesně ten typ pořadu, který ze srdce nenávidím. Hvězdu dám snad za pár dílů, které jsem viděl a občas jsem se zasmál. ()

peeteno78 odpad!

všechny recenze uživatele

Nepochybuji o tom, že je Ramsay výborný kuchař, ale s jistotou mohu říci, že nejlepší na světě taky rozhodně není. Proto mi tolik vadí jak se v pořadu chová. Je mi jasné, že je to hlavně proto, aby na pořad lidi koukali. Ale jeho chování je leckdy hodně za hranou slušnosti, mnohdy za hranou psychické poruchy. Takhle se skvělý kuchař nechová. A jestli si myslí, že soutěžící po jeho výstupu budou vařit lépe, tak se hodně, ale hodně plete. Divím se, že ho některý ze soutěžících ještě nenapadl nožem nebo po něm nehodil prkénko na krájení, protože já bych to asi udělal. Myslím, že na tohle lidi nekoukají kvůli jídlu, ale proto, aby viděli, jak daleko je schopný Ramsay zajít pro získání diváků... ()

Reklama

werxix 

všechny recenze uživatele

Chudák Ramsay - co on musí všechno sníst aby ty restaurace mohl dát do kupy je pozoruhodné. Jsem rád, že existuje někdo takový jako je Gordon Ramsay. Jeho pořad je opravdu chutná lahůdka pro všechny kteří se chtějí podívat jak to vypadá v amerických restauracích - tzv. pod pokličkou - no upřímně řečeno, raději nechtějte to vidět ! Ale pořad je to výborný a dokonce někdy i zábavný. Je pravda že je to samé f*** a sh**, ale jinak to s těmi kuchaři prostě nejde. Za mě 4* ;) ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Po úspešných Nočných morách v kuchyni prichádza tentokrát omnoho drsnejšia reality show, kde Ramsay dáva kuchárom ešte viac zabrať. Oheň a syra z úst tohto šéfkuchára majú súťažiaci na tanieroch častejšie než opečené hřebenatky! Je to zaujímavé, občas vtipné, drsné a samozrejme doslova pekelné. V každej sérii si určite nájdete svojho favorita a oproti reality show ako Big Brother a pod. je to doslova klenot! ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Americky zbytečně drsné, ale přesto to dokáže upoutat a zabavit. Navíc mě baví, že se mým favoritům daří. V první sérii jsem fandil Michaelovi, který to nakonec vyhrál. *** V druhé sérii se do finále dostala dvojice ženskejch, který byly sympatický. Takže jsem přál jak Virginii tak i Heather. Ale Heather jsem označil za vítězku hned v prvnim díle, takže jsem rád, že jsem opět uhodnul vítěze. Mam takovej pocit, že až se to bude hodně opakovat, tak mi to přestane bavit. *** Mám za sebou třetí sérii a ještě pořád mě to baví. Tentokrát jsem rád, že jsem trefil finálovou dvojici. A přestože i Rock byl sympaťak, tak jsem to víc přál Bonnie. Takže nakonec jsem vítěze netrefil.*** Čtvrtá série už se tak trochu začala zajídat. Kuchaři mi přijdou pořád slabší a slabší a invence v úkolech mi přijde nedostatečná. Dokonce i favorita jsem vybíral přetěžce. A nakonec to u mě vyhrála pozdější vítězka, protože jako jediná byla aspoň chvílema sympatická. *** Další, už pátá série měla opět ten samý problém. Favorita. Dlouho, předlouho jsem si nějaké vybíral, dopadlo to tak, že jsem fandil těm dvěma finalistům. Z jednoho prostého důvodu. Oni se nejmíň projevovali, co se týče siláckých keců. *** I šestá série začala bez favoritů, i když se mi postupně vykrystalizovala silná finálová trojka. Nejvíc ze všech jsem nenáviděl tu černošku, s krycím jménem Whoopi. A body sympatie si získal Gordon za druhou šanči tloštíkovi Robertovi. Bohužel to skončilo skoro stejně jako předtím. A překvapil mě příchod Heather na post pomocnice, asi už jí vyhrané angažmá skončilo. Jinak Dave si zasloužil vyhrál, už jen za to, že je převařil jednou rukou. *** ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Kuchyně kde se vaří je umístěna v bývalém zpravodajském studiu KCOP a přilehlé obytné prostory pro soutěžící jsou vybudovány hned vedle restaurace. (ČSFD)
  • Čtvrtá sezóna měla patnáct a šestá dokonce šestnáct soutěžících, namísto obvyklých dvanácti. (ČSFD)
  • Hosté v Pekelné kuchyni jsou ve skutečnosti komparzem. To dokládá i fakt, že vzhledem k Ramsayho obrovské profesionalitě, by si nikdy nedovolil být hrubý k hostům, čehož jsme zde několikrát svědky (HArna)

Reklama

Reklama