Reklama

Reklama

Pekelná kuchyně

(pořad)
  • USA Hell's Kitchen (více)
TV spot
Reality-TV
USA, 2005, 50 min

Obsahy(1)

Gordon Ramsay si vybírá pro svoji restauraci nejlepšího z dvanácti nastávajících šéfkuchařů. Kdo zvítězí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

TV spot

Recenze (128)

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Pořad který není ani příliš o vaření, ale spíš o ponižování dvou skupin chudáků, kteří kvůli mlhavé vidině zisku se sebou nechávají nakládat jako s hadrem. Ramsay se nevěnuje kuchyni, ale hlavně řevu a nadávkám a také obratné manipulaci s lidmi, které proti sobě nepokrytě štve. Přitom přehrává natolik, že chvílemi působí jako smyslů zbavený, v každém případě však neskonale arogantní nadutec. Skutečně "pekelná" reality show, kterou strčí do kapsy nejen "Big Brother", ale i "Babicovy dobroty" - tam se alespoň vaření obejde bez hysterického jekotu samolibého tyrana a pláče vyhazovaných kuchtíků. ()

reich 

všechny recenze uživatele

Jestliže české Ano, šéfe je nahuštěno hláškami, tak Pekelná kuchyně je přehuštěna doslova. Asi vůbec nejlepší reality show, která dokáže člověka bavit a to hlavně díky šéfkuchaři Gordonu Ramsaymu. Musím vyzvednout, že dabing z televizní stanice Barrandov se povedl, i když byl dost narychlo udělán. Bohužel dabing televizní stanice Prima je strašný, nedoporučuji, vůbec hlášky nevyznívají. Ovšem české titulky se dají k tomu sehnat, takže originál je originál. 1. série: 75%, 2. série: 90%, 3. série: 85%, 4. série: 80%, 5. série: 90%, 6. série: 90%, 7. série: 95%, 8. série: 70%, 9. série: 80%, 10. série: 90%, 11. série: 75%, 12. série: 90%, 13. série 85%, 14. série: 80%, 15. série: 95%, 16. série: neviděl jsem, 17. série: 80%, 18. série: 90%, 19. a 20. série jsem zatím neviděl. ()

Reklama

Laerry 

všechny recenze uživatele

Skot buzerující amíky je rozhodně zábavnější nežli jakýkoliv český pořad o vaření. Gordon tu sice viditelně přehání, aby to pro Američany byla pořádná "drsná" realityshow (v anglické televizi - to je jiný kafe), ale když jsou v sázce jeho vlastní prachy, tak proč by těm adeptům na práci snů trochu nezavařil, že... ()

MFloyd 

všechny recenze uživatele

Reality show, jak už z názvu vyplývá, jde pouze a jen o show. Nic jiného, jestli někdo umí vařit, nebo neumí, je tady na posledním místě. Důležité je, kolik nadávek dokáže velmistr Gordon vyprodukovat, kolik soutěžících se vybrečí na kamery a bude nadávat na ostatní. Přesně ten typ pořadu, který ze srdce nenávidím. Hvězdu dám snad za pár dílů, které jsem viděl a občas jsem se zasmál. ()

phoebess 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem namátkou vždycky jen pár dílů série. Nikdy mě to nijak zvlášť neohromilo, ale co se stalo díky té (ještě stále probíhající) 9. sérii, to ani nedokážu popsat. Takovou pekelnou horečku jsem nikdy nezažila. Na každý další díl se těším, ať už na Ramseyho a jeho poznámky na adresu jídla a účastníků, tak i na trochu té rivality a soupeření o úžasnou výhru. Jen už začínám být alergická na srovnávání tohoto pořadu s českým Ano, šéfe!. Když už ho chcete s něčím srovnávat, srovnávejte ho s pořadem Na nože!, který skloubil Hell's Kitchen s MasterChefem, sakra! ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Čtvrtá sezóna měla patnáct a šestá dokonce šestnáct soutěžících, namísto obvyklých dvanácti. (ČSFD)
  • Kuchyně kde se vaří je umístěna v bývalém zpravodajském studiu KCOP a přilehlé obytné prostory pro soutěžící jsou vybudovány hned vedle restaurace. (ČSFD)
  • Hosté v Pekelné kuchyni jsou ve skutečnosti komparzem. To dokládá i fakt, že vzhledem k Ramsayho obrovské profesionalitě, by si nikdy nedovolil být hrubý k hostům, čehož jsme zde několikrát svědky (HArna)

Reklama

Reklama