Reklama

Reklama

Pekelná kuchyně

(pořad)
  • USA Hell's Kitchen (více)
TV spot
Reality-TV
USA, 2005, 50 min

Obsahy(1)

Gordon Ramsay si vybírá pro svoji restauraci nejlepšího z dvanácti nastávajících šéfkuchařů. Kdo zvítězí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

TV spot

Recenze (128)

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Nebudu předstírat, že jsem viděl všechny řady, ale 1-2 ano. Jako zábava na sobotní odpoledne to je docela fajn, ale rozhodně to není show o vaření. Tohle je reality show do morku kosti, a když mě vcelku bavily záběry z kuchyně tak ty zákulisní intriky už ani tak moc ne, pravidělně jsem je přeskakoval. Polovina tohoto pořadu je jenom tak na oko aby se neřeklo, ale to pochopíte už v průběhu prvního dílu. Bohužel co se týče jednotlivých řad je tento pořad zajímavý spíše pro účastníky než diváky. Koncept se v jednotlivých řadách děsně opakuje a málokdy přijde nějaká opravdová novinka. JInak řečeno pokud jstě viděli jednu řadu, jakoby jste viděli všechny. ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Gordon Ramsay vypadá jako docela pohodovej chlápek a taky se tak chová, teda mimo kuchyni. Tam se totiž v momentě změní v krvelačnou bestii, která je schopná seřvat jakkoliv kohokoliv. Přesto se však nemůžu zbavit pocitu, že si za to v drtivé většině případů můžou soutěžící sami, protože... Přece není možný, aby profesionální kuchaři, kteří soutěží o nějakou restauraci, neuměli vařit?? To se na mě nezlobte, ale zkušenej kuchař přeci nemůže být tak neschopnej a když už něco podělá, tak si přece nemůže dovolit to suverénně poslat na výdej (třeba syrový kuře, atd.)? Celkově vzato je tak Pekelná kuchyně docela zajímavá reality-show, která má navíc na rozdíl od těch ostatních zajímavý námět a zajímavý průběh. ()

Reklama

flawi.f 

všechny recenze uživatele

Hell´s Kitchen má tu výhodu, že v ní figuruje Gordon Ramsay. Protože i přes své hulvátské chování má obrovské charisma a díky němu tato reality show baví. Ale přesto nedokážu naráz shlédnout více jak 3-4 díly, protože jsou strašně stejné - v porovnání např. s Trosečníkem, kde jsem schopná sledovat v kuse celou řadu a ani jednou se nenudím. Ale i tak je Hell´s Kitchen jednou z nejlepších reality show, na kterou se dá koukat. ()

MFloyd 

všechny recenze uživatele

Reality show, jak už z názvu vyplývá, jde pouze a jen o show. Nic jiného, jestli někdo umí vařit, nebo neumí, je tady na posledním místě. Důležité je, kolik nadávek dokáže velmistr Gordon vyprodukovat, kolik soutěžících se vybrečí na kamery a bude nadávat na ostatní. Přesně ten typ pořadu, který ze srdce nenávidím. Hvězdu dám snad za pár dílů, které jsem viděl a občas jsem se zasmál. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Americky zbytečně drsné, ale přesto to dokáže upoutat a zabavit. Navíc mě baví, že se mým favoritům daří. V první sérii jsem fandil Michaelovi, který to nakonec vyhrál. *** V druhé sérii se do finále dostala dvojice ženskejch, který byly sympatický. Takže jsem přál jak Virginii tak i Heather. Ale Heather jsem označil za vítězku hned v prvnim díle, takže jsem rád, že jsem opět uhodnul vítěze. Mam takovej pocit, že až se to bude hodně opakovat, tak mi to přestane bavit. *** Mám za sebou třetí sérii a ještě pořád mě to baví. Tentokrát jsem rád, že jsem trefil finálovou dvojici. A přestože i Rock byl sympaťak, tak jsem to víc přál Bonnie. Takže nakonec jsem vítěze netrefil.*** Čtvrtá série už se tak trochu začala zajídat. Kuchaři mi přijdou pořád slabší a slabší a invence v úkolech mi přijde nedostatečná. Dokonce i favorita jsem vybíral přetěžce. A nakonec to u mě vyhrála pozdější vítězka, protože jako jediná byla aspoň chvílema sympatická. *** Další, už pátá série měla opět ten samý problém. Favorita. Dlouho, předlouho jsem si nějaké vybíral, dopadlo to tak, že jsem fandil těm dvěma finalistům. Z jednoho prostého důvodu. Oni se nejmíň projevovali, co se týče siláckých keců. *** I šestá série začala bez favoritů, i když se mi postupně vykrystalizovala silná finálová trojka. Nejvíc ze všech jsem nenáviděl tu černošku, s krycím jménem Whoopi. A body sympatie si získal Gordon za druhou šanči tloštíkovi Robertovi. Bohužel to skončilo skoro stejně jako předtím. A překvapil mě příchod Heather na post pomocnice, asi už jí vyhrané angažmá skončilo. Jinak Dave si zasloužil vyhrál, už jen za to, že je převařil jednou rukou. *** ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Čtvrtá sezóna měla patnáct a šestá dokonce šestnáct soutěžících, namísto obvyklých dvanácti. (ČSFD)
  • Kuchyně kde se vaří je umístěna v bývalém zpravodajském studiu KCOP a přilehlé obytné prostory pro soutěžící jsou vybudovány hned vedle restaurace. (ČSFD)
  • Hosté v Pekelné kuchyni jsou ve skutečnosti komparzem. To dokládá i fakt, že vzhledem k Ramsayho obrovské profesionalitě, by si nikdy nedovolil být hrubý k hostům, čehož jsme zde několikrát svědky (HArna)

Reklama

Reklama