Reklama

Reklama

Pekelná kuchyně

(pořad)
  • USA Hell's Kitchen (více)
TV spot
Reality-TV
USA, 2005, 50 min

Obsahy(1)

Gordon Ramsay si vybírá pro svoji restauraci nejlepšího z dvanácti nastávajících šéfkuchařů. Kdo zvítězí? (oficiální text distributora)

Videa (1)

TV spot

Recenze (128)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Gordon je borec. Naprosto nenucené chování bez zbytečných gest. Někdo tvrdí, že jeho výlevy a vzteklé projevy jsou hrané. On sám to uznává. Dokonce řekl že celá polovina. Za prvé potřebuje zjistit jak si kuchaři vedou v enormním stresu a jindy je zase potřebuje dostat z letargie. Co mě baví je to, že ač se jedná o reality show, motá se z 90ti procent opravdu jen kolem vaření. Vztahy a další zbytečnosti tu dostávají jen minimum prostoru. Viděl jsem myslím řady 10+ a za ty 75 procent. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Není to blbý, ale není to ani žádná bomba. Bude to znít patriotsky, ale Ano, šéfe! působilo mnohem lepším dojmem. Tady soutěží dva týmy v prostředí kuchyně a mezi nima běhá G. Ramsay, kterej má prostě ve scénáři napsaný "řvi, nadávej, urážej a buď afektovanej". Chvílema jsem měl pocit, že dostane infarkt. ()

Reklama

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Po úspešných Nočných morách v kuchyni prichádza tentokrát omnoho drsnejšia reality show, kde Ramsay dáva kuchárom ešte viac zabrať. Oheň a syra z úst tohto šéfkuchára majú súťažiaci na tanieroch častejšie než opečené hřebenatky! Je to zaujímavé, občas vtipné, drsné a samozrejme doslova pekelné. V každej sérii si určite nájdete svojho favorita a oproti reality show ako Big Brother a pod. je to doslova klenot! ()

flawi.f 

všechny recenze uživatele

Hell´s Kitchen má tu výhodu, že v ní figuruje Gordon Ramsay. Protože i přes své hulvátské chování má obrovské charisma a díky němu tato reality show baví. Ale přesto nedokážu naráz shlédnout více jak 3-4 díly, protože jsou strašně stejné - v porovnání např. s Trosečníkem, kde jsem schopná sledovat v kuse celou řadu a ani jednou se nenudím. Ale i tak je Hell´s Kitchen jednou z nejlepších reality show, na kterou se dá koukat. ()

werxix 

všechny recenze uživatele

Chudák Ramsay - co on musí všechno sníst aby ty restaurace mohl dát do kupy je pozoruhodné. Jsem rád, že existuje někdo takový jako je Gordon Ramsay. Jeho pořad je opravdu chutná lahůdka pro všechny kteří se chtějí podívat jak to vypadá v amerických restauracích - tzv. pod pokličkou - no upřímně řečeno, raději nechtějte to vidět ! Ale pořad je to výborný a dokonce někdy i zábavný. Je pravda že je to samé f*** a sh**, ale jinak to s těmi kuchaři prostě nejde. Za mě 4* ;) ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • Čtvrtá sezóna měla patnáct a šestá dokonce šestnáct soutěžících, namísto obvyklých dvanácti. (ČSFD)
  • Kuchyně kde se vaří je umístěna v bývalém zpravodajském studiu KCOP a přilehlé obytné prostory pro soutěžící jsou vybudovány hned vedle restaurace. (ČSFD)
  • Hosté v Pekelné kuchyni jsou ve skutečnosti komparzem. To dokládá i fakt, že vzhledem k Ramsayho obrovské profesionalitě, by si nikdy nedovolil být hrubý k hostům, čehož jsme zde několikrát svědky (HArna)

Reklama

Reklama