Reklama

Reklama

Avengers

  • USA The Avengers (více)
Trailer 1

Marvel Studios uvádí super hrdinský tým všech dob Avengers, ve kterém se přestaví ikoničtí super hrdinové – Iron Man, Neuvěřitelný Hulk, Thor, Captain America, Hawkeye a Black Widow. Když se objeví nečekaný nepřítel, který ohrožuje světovou bezpečnost, Nick Fury, ředitel mezinárodní mírové agentury, známé také jako S.H.I.E.L.D., zjistí, že potřebuje tým, aby odvrátil světovou katastrofu. Začíná provádět nábor po celém světě. (Falcon)

(více)

Videa (53)

Trailer 1

Recenze (2 911)

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 8.7/10] | me: Jou! Tomu hovorím skvelá comixovka. Výborná kombinácia akcie a vtipu plná namakaných efektov, hlášok a superheroes... Film je napriek neustálej akcii a množstvu hrdinov prehľadný a ucelený. Je radosť sa na to pozerať. Ak by som mal byť predsa len kritický, tak by som možno vypichol miestami príliš absurdné fyzikálne anomálie.... V princípe sa ale všetky strácajú vo výbornom tempe a náboji. Film nadchne, pobaví a poteší každú akčnú comixovú dušu. Doc... I think now is the perfect time for you to get angry. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Šel jsem na projekci od půl desáté, po fyzicky velmi vyčerpávajícím dnu, a tak jsem se zařekl, že pokud mě ten film dokáže zabavit tak, že u něj neusnu, má pět hvězd jistých... takže tady jsou. Ale vážně: Avengers jsou dokonalý blockbuster s ohromným smyslem pro humor, nevídanou chemií mezi postavami a krásnou akcí. Když člověk nečeká batmanovskou depku, watchmenovskej přesah (či cokoli podobně "navíc") a chce se jen kvalitně filmově pobavit, není co řešit, v mezích oddechových letních blockbusterů to prostě skoro nemá konkurenci. A to říkám jako člověk, kterého předchozí marvelovky příliš nebavily. A do Whedonova seriálového fanklubu se taky neřadím. Na konec jen malá výtka: Black Widow a Hawkeye působí mezi těmi ostatními superhrdiny jako pěst na oko a děsní chcípáci. A teta Robin je v řídícím centru SHIELDu divná. Hulk/Banner rulez. ()

Reklama

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Skoro furt tak nějak bavilo (pooomalý rozjezd), takže přidávám do kolonky laskavých neurážlivých blockbusterů hned vedle Ironmanů. Nýmandský seriálový režisér celkem mile překvapil - akce ok (i když vzájemný bitky zbytečně zdlouhavý), vtipy ok (až na trapnosti typu "A mě nepozval!"). Jako vzdělávací kroužek Marvelu na plátně asi taky dobrý - viděla jsem jen Iron Many a nějaký strašný Hulky, takže za pár objasnění dík: Kapitán Amerika je přesně takový dement, jakýho naznačuje jeho přezdívka, a Thor je nevýrazný ta-ble-ty Brad Pitt s vlasama jak Michal Kolesa. Velký pozitivum je určitě rozkošný záporák Loki (škoda, že musí být tolik za vola) - chlap s ulízanými vlasy dozadu je vždycky lepší neulízanýho. Další pozitivní fakt je, že Hulk konečně není za patetickýho pokusnýho králíka, se kterým nějaká pizda hraje loutkový divadlo. Ruffalo mu dal takový to něžně-chlapský charisma, po kterym ženskejm vlhnou kalhotky. Dík. A samozřejmě obligátní dík i za IM. ... Už bude dvojka? (3,5*) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Buena Vista // Počet premietajúcich kín v USA: 4,349 // Otvárací Víkend USA: $207,438,708 // Dámy a Páni, ak hľadáte jeden z najlepších sci-fi-akčno dobrodružných snímkov s nenormálne naloženými audo-vizuálnymi efektami a totálne vtipnými hláškami, tak hľadáte určite The AVENGERS. Videné v kine.... 100% ()

kiddo 

všechny recenze uživatele

Dokonale ukočírovaný blockbusterový cirkus. Doufám, že v příštích dnech se na mě bude valit co nejvíc sraček o nenaplněných, vyšroubovaných očekáváních, stupidním (sebezaviněném) hypeu a perfektní druhé polovině, kterou kazí nudný ukecaný úvod (bez nějž by ten závěrečný epický nářez jaksi emocionálně nefungoval, žáno). Máte na to, bobánci, já vám věřím! ()

Galerie (375)

Zajímavosti (305)

  • Senátor Boynton (James Eckhouse), který po bitvě v New Yorku volá po regulaci jedinců s nadlidskými schopnostmi, v komiksech autorizoval projekt Firepower s cílem zničit Iron Mana. (Kubaaa97)
  • Na začátku „klekací“ scény ve Stuttgartu je v pozadí mezi ostatními auty vidět autobus MHD amerického typu a výroby, jenž nikdy nebyl používán ve Spolkové republice Německo. (machonza)
  • Když se členové Avengers baví o Lokim (Tom Hiddleston), tak Captain America (Chris Evans) řekne, že chápe zmínku o létajících opicích, pronesenou Nickem Furym (Samuel L. Jackson). Jedná se o odkaz na „Čaroděje ze země Oz“, přičemž Steve si mohl samozřejmě přečíst literární dílo Lymana Franka Bauma, ale také zhlédnout stejnojmenný kultovní americký muzikál, který měl premiéru v dubnu roku 1939. Tedy více než čtyři roky předtím, než Steve Rogers nastoupil do výcvikového tábora ve filmu Captain America: První Avenger (2011). (Kubaaa97)

Související novinky

Marvel je v problémech

Marvel je v problémech

02.11.2023

Marvel Studios pod hlavičkou Disney ještě před pár lety byly doslova Midasovou rukou a čeho se dotkly, to přineslo obří divácký úspěch a vyšší stovky milionů dolarů na tržbách z kin. To ovšem už… (více)

Taylor Swift míří do kin

Taylor Swift míří do kin

01.09.2023

…a bude to velký! Pakliže jste zatím nestihli letošní obří turné zpěvačky a globální superstar Taylor Swift, máme pro vás skvělou zprávu. Kromě faktu, že se Eras Tour stále nachází teprve v půlce a… (více)

Marvel řeší interní problémy

Marvel řeší interní problémy

21.03.2023

Nečekaný krok učinilo vedení studia Marvel, když de facto vyrazilo dlouholetou šéfku VFX oddělení Victorii Alonso. Ta ve studiu pracovala už od prvního Iron Mana a její zodpovědností v zásadě bylo… (více)

Jak Ryan Reynolds vydělal 7 miliard

Jak Ryan Reynolds vydělal 7 miliard

19.03.2023

Ryan Reynolds (Deadpool) je jednou z nejznámějších tváří dnešního Hollywoodu. Dobře mu jde ale také marketing a byznys, právě díky nim si totiž přišel na zdaleka nejvyšší výplatu v životě,… (více)

Reklama

Reklama