Reklama

Reklama

The Yellow Handkerchief

  • Austrálie The Yellow Handkerchief (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Americký nezávislý film pojednáva o trojici ľudí cestujúcich naprieč Louisianou, z ktorých každý si na cestu prináša vlastné trápenie. Muž, ktorý sa práve vrátil z väzenia, dospievajúci chlapec, ktorému nik nerozumie a mladé dievča, ktoré žije opusteným životom; všetci traja budú na konci dlhého putovania iní, než boli na začiatku. (MaxForValue)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Má to pěknou atmosféru, docela obstojný scénář a pár zajímavých scén, ale i když to rozhodně není špatné, jako celek to na víc než průměr prostě nevidím. Ono je to hlavně tím, že mi ty postavy nepřišly dostatečně výrazné (a co se týče postavy ztvárněné Kristen Stewart, tak i nedostatečně vykreslené) a on ten film na nich stojí a padá, takže se pak není čemu divit, že z toho žádný větší dojem nemám. Neřeknu vám přesně, kde se stala chyba, ale i když je tohle přesně ten typ road movie, který mám ze všeho nejradši, tak v tomhle případě ani nevím, kolik si z toho časem budu pamatovat. Je to docela fajn, ale možná až moc americké a možná to to tak v mých očích sráží do průměru... 3* ()

Ephemeris 

všechny recenze uživatele

Zatrpknutý "man of few words", čo postáva ako špatne vyrezaný svätý za dedinou. Emocionálne rozsekaná Bella, ktorá do každého citového vzplanutia vkladá svoj celý život. A k tomu vskutku dosť trápny mladý muž, ktorý sa vydáva za domorodého Indiána. Tak toto je zostava na jazdu po južanskom vidlákove. Spája sa tu príliš veľa elementov, ktoré nemôžu viesť k príjemnému diváckemu zážitku. Čuduj sa svete, po rozpačitom začiatku to graduje takým štýlom, že slaná voda mi tečie po tvári, uaaa. ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Takže nic velkého, ale rozhodně nic bezvýznamného v kariéře Kristen Stewart.. William Hurt mi trošku připadal, že spíše dává herecký prostor omladině - naplno to nerozbalil.. Moc se mi líbila Maria Bello, jedna z jejich nejlepších vedlejších rolí :-) Příběh pokulhávat, ale v určitém okamžiku jsem byla napjatá jako struna :-) Nic moc v průběhu z minulosti neukážou a když jo, tak jsou se vším hned hotový.. Dokonce bych si troufla říci, že jsou tam svůdně namíchány prvky thrilleru :-))) ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Jak to ta Kirsten dělá, že má jen jeden výraz a jedny a ty samé trhané pohyby? Už to přestává být zajímavé a pokud to vyloženě nepatří k roli, je to i dost protivné a kazí to celkový dojem. Hurt naopak hraje poměrně dobře, konečně trochu změnil svoji tradiční škatulku nudného ňoumy. Film je to vlastně zajímavý, styl vyprávěný velmi dobrý, tempo ale pomalejší, natahované až příliš, což je důvod, proč dávám pouhé tři hvězdičky. Pak taky možná za malé vypracování hlavních postav, zejména May a mladého páru. Vtáhlo mě to tím pádem do děje méně, než by mělo. Ale jinak je to poměrně obstojné dílko, patřící ještě do mainstreamu, ale slušně šmrcnuté artovým nádechem. ()

Aknah 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je stejně nenápadný jako Cake Eaters, oba filmy se mi moc líbily, nejsou to zrovna velkofilmy, či trháky s akčními scénami, ale je to přesně ten žánr, co můžu...tedy nějaké psychologické drama, které má většinou krásnou myšlenku. Což Yellow Handkerchief bezesporu má, vzpomínkové scény podle mě dělaly hodně, Kristen Stewart mě svým projevem opět přesvědčila, jako vždycky... a všechny ostatní role na mě působily upřímně a zahrány byly přirozeně. Neříkám, že to naprosto využilo svůj potenciál, ale rozhodně je to zvláštní snímek, který si zaslouží pozornost... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • V rámci prípravy na úlohu strávil William Hurt noc v Lousianskej štátnej väznici, ktorá je skôr známa pod názvom Angola. (Sufferer)
  • Jedna ze scén se natáčela ve městě Plaguemine. Konkrétně, kdy je William Hurt propušten po zadržení na policejní stanici a přechazí přes železniční koleje k autu, kde na něj čekají Eddie Redmayne a Kristen Stewart. (zacharo)

Reklama

Reklama