Reklama

Reklama

Dylan Moran: Monster

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Záznam predstavenia írskeho komika Dylana Morana v Dubline. Zabávač preslávený najmä úlohou kníhkupca v seriáli BLACK BOOKS vedie nepretržitý monológ o všetkých možných aspektoch života v modernej spoločnosti - drogy, ľudský potenciál, technika, hotelové izby, rôzne účinky rôznych druhov alkoholu, deti, výchova, hudba, politika, lži, spolubývajúci, televízne spravodajstvo, Francúzi, náboženstvá, homosexuáli, Ježiš, dômyselnosť designu mužských genitálií, dialekty a dokonca aj fenomén známy ako "írske vlasy". (tomashrabek)

(více)

Recenze (160)

.MJ. 

všechny recenze uživatele

Nejlepší vystoupení co jsem kdy viděl! Cynické, zvrhlé a absurdní. Moran vypadá jak po prochlastané noci někde v irském pajzlu a s touto "příchutí" vede hodinu a půl dlouhý monolog u kterého jsem se celou dobu řezal smíchy. Moranův humor ale není pro všechny dostatečně stravitelný, ovšem kdo si ho zamiluje jako já bude se skvěle bavit. 95% ()

JimiH 

všechny recenze uživatele

Moran je opravdu monstrum. Své názory prezentuje tak, že sami pochybujete, jak moc vážně je myslí, ale to je přece vedlejší. Umí je perfektně prodat, zesměšnit cokoliv, aniž by byl na hranici trapnosti (ano i to se šmouly mě pobavilo) a hlavně jeho stylizace divákovi napovídá, že jeho stand-up je vlastně parodie na všechny řečníky, co od půlitru řeší světové problémy. ()

Reklama

ZackSawyer 

všechny recenze uživatele

Přes vláčný začátek se to perfektně rozjelo, hlavně v druhé polovině. Dylan má výbornou anabázi o všem, hlavně o náboženství, pak o genitáliích a především o ženách. Vynikající poznatky, přesně vyřčené, brutálně vtipné. Opět spousta životních pravd a lidé v hledišti se můžou smíchy počůrat. A já ostatně také. Originální monolog s cigárkama. P.S.: Poznatek o tom, kdo je větší romantik a co si žena myslí o nových botech, sedí přesně jako prdel na hrnec. ()

Fat'Fatal 

všechny recenze uživatele

Jojo, Dylan Moran se mi líbil i v Black Books, a na Monster jsem se těšil dlouho. Viděl jsem to dvakrát za sebou a pořád jsem se tlemil. Cynismus je mi blízký a Moran ho má na rozdávání. Rapování, Enya, fenomén irských vlasů a nespočet dalších scének a historek tak brilantně podaných, že jsem napoprvé ani nestačil všechno zaregistrovat a hlavně vstřebat. Jedině ty snímky za zákulisím mě nudily, ale byly krátké a hlavně jich bylo málo. Takže plnej počet a těším se na další jeho záznam. // Viděl jsem v originálním znění s titulky. ()

Dovlatovka 

všechny recenze uživatele

I na téhle show je vidět, že Black Books je Moranovo dítě...humor podobný, občas dost drsný, občas roztomilý a okouzlující. Během dvou hodin stihne Moran po vzoru Pythonů urazit několik skupin lidí a přitom být k sežrání. Smějete se nahlas a pořád přemýšlíte, jestli v těch jeho vlasech nežijou nějaká zvířátka:-) ()

Zajímavosti (2)

  • Všechna Moranova představení jsou doprovázena projekcí jeho kreseb. (TheJoker)
  • Turné bylo v novinách The Times popsáno jako „mistrovská třída komického charisma - přebíhání od tématu k tématu ve zdánlivě spontánním stylu, ale vlastně pevně organizovaném". (TheJoker)

Reklama

Reklama