Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V komedii The Promotion si John C. Reilly zahraje zaměstnance velké nadnárodní společnosti, který by byl rád povýšen. A zdá se, že povýšení má na dosah ruky. Bohužel na vysněné místo si brousí zuby i jeho mladší kolega. Začíná nemilosrdný boj o šéfovu kancelář. (Bauer)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Yardie 

všechny recenze uživatele

Takový jednoduchý naprosto civilní film. V podstatě se celou dobu nic neděje, resp. film není natočen tak, že by se o něco jednalo. Děj prostě plyne. Ale je to takové příjemné pokoukání - nenudí to, ani to nějak nebaví. jen tak koukáte a jste v pohodě. Je tady pár fakt dobrých joků, kdy jsem se smál na celé kolo - je jich asi 6 myslím. Jinak prostě pohoda. Dokážu si představit, jak by se na toto téma dala natočit šílená komedie. Nicméně, musela by se natočit s rozmyslem a ne nějak infantilně. Ale todle bylo prostě na pohodu. Žáden zázrak, ale žádné zklamání. Howgh! ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Prostředí 8/10/// +Stifler mi tady připadal velice příjemný, herecky to zvládl, pro mě zajímavé prostředí, taky v podobném dělám, takže mi situace byly hodně blízké a známé a díky tomu jsem se bavil a film si užíval -John C.Reilly mi sem moc nepasuje, mohl tu být ještě jiný závěr, někeré situace mohli být ještě zábavnější nebo naopak dramatičtější/// Seann William Scott kdysi patřil mezi mé nejoblíbenější herce. Škoda že jsem spoustu jeho filmů neviděl v té době, ale až teď kdy už mám dávno jiné oblíbence. Přesto mě tady konečně potěšil i herecky a nemusel jsem se za něj stydět (viz. Mládí v trapu, Můj život idiota, Poldové). Film není přespříliš dlouhý, nicméně jisté poselství si sebou nese. Já jsem proto příjemně překvapen./// Celkem 70%/// ()

Reklama

Redík 

všechny recenze uživatele

Spíše než komedií bych to nazval psychologicko-sociální exkurzí do duše pracovníka supermarketu toužícího po povýšení. Komediálních prvků zde bylo málo. Čekal jsem, že tandem Reilly a Scott toho ze sebe dostanou mnohem více, ale bohužel. Navíc film i přes kratší stopáž poněkud nudil, tudíž slabší 2 hvezdičky. 35 % ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Hluboce lidský, citlivě natočený nezávislý film, který mi svou atmosférou připomněl známějšího a oceňovanějšího Přednostu. Příběh dvou prodavačů, kteří soupeří o místo vedoucího v nově otevírané prodejně na předměstí, je sice natočený v komediálním duchu, ale je to humor navýsost civilní a jemný, rozhodně nevyvolá salvy smíchu, spíš mírný úsměv na rtech a obsahuje i hlubší momenty, které vedou spíš k zamyšlení nad hodnotovým žebříčkem a životním stylem. Práce v maloobchodě nepatří mezi ty prestižní a skýtá spoustu možností, jak hlavní hrdiny ponížit. Bylo by možné zaplnit stopáž filmu spoustou laciných fórků při střetu s nespokojenými zákazníky nebo gangem mladistvých z periferie, ale všechno ve filmu má takovou solidní úroveň, která nezachází ke krajnostem. Celkový dojem: 75 %. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Na komedie se Seannem Williamem Scottem si dávám velkej pozor, protože to jsou většinou děsný srágory. Ale Povýšení je kupodivu celkem normální film, kde ze sebe S. W. Scott nedělá debila. Nejedná se o žádnou přehnaně vtipnou komedii, je to spíš „vážná komedie“. Žádný veledílo to není, ale celkem mě to bavilo, přispěla k tomu i velice střídmá stopáž (83 minut). ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama