Reklama

Reklama

Chuckyho kult

  • USA Cult of Chucky (více)
Trailer 1

Poslední čtyři roky strávila Nica (Fiona Dourif) v ústavu pro duševně choré zločince poté, co byla nespravedlivě obviněna, že to byla ona, ne Chucky, kdo zavraždil celou její rodinu. Když ale její psychiatr na skupinové terapii představí nový léčebný prostředek – “hodnou” panenku – léčebnu postihne série děsivých úmrtí a Nica začne o své diagnóze pochybovat. Andy (Alex Vincent), Chuckyho nyní již dospělá oběť z původního snímku Dětská hra, spěchá Nice na pomoc. Aby ji ale zachránil, bude muset obelstít Tiffany (Jennifer Tilly), Chuckyho dávnou nevěstu, která udělá cokoliv, aby pomohla svému milovanému protějšku. A je jí jedno, jak smrtící a zvrácené to bude. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (127)

oLí 

všechny recenze uživatele

To, že tento střapatý postrach všech dětí narozených v osmdesátkách a devadesátkách nakupuje oblečení v Bambuli ještě neznamená, že si zasloužil takhle debilní odchod (další pokračování prosím už fakt ne!). Don Mancini předchozím dílem skvěle navázal na hororovou notu původních tří snímků a tudíž jsem i zde živil naději v dobrý film a jsem teda dost nemile překvapen. Tento rok se v návratech veleznámých hororových sérií hodně nepovedl, nejdříve Amityville, Texaský masakr a teď Chucky. Smutné. 2/10 ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

V komentáři k šestému Chuckymu píšu nepochopitelně cosi o 'sympatické Dourifově dcerce', zatímco teď jsem se celou dobu ošíval a vrčel "džýzys, ta má ale chudák ukrutnou držku, celej táta...". Ale jinak opět naprostá spokojenost, Manciniho styl se mi líbí a v žánru "současný soft horror" ční sedmé Child's Play vysoko nad průměrem. Oceňuju stále devadesátkově loutkového Chuckyho namísto nějakých digitálních blivajzů. Jen příště prosím víc sadistických brutalitek a jadrnější slovník. ()

Reklama

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Miluju tuhle sérii a opět se mi tenhle díl zase líbil. Don Mancini nezklamal. Film navazuje na předchozí díl Chuckyho kletba a hrdinka Nica (Fiona Dourif) skončila po předchozích událostech v blázinci. Brad Dourif zase dabuje Chuckyho a pak se tam dokonce převtělí do více panenek, to je vtipná scéna jak spolu všechny panenky mluví. Ke konci filmu se převtělí do samotný Nico, ironie že fotřík se převtělí do svojí vlastní dcery :D Ve filmu je opět Andy Barclay (Alex Vincent) a líbilo se mi že už je tam ve více scénách stejně jako Tiffany (Jennifer Tilly). A ten doktor Foley (Michael Therriault) je fakt zmrd :D Zase skvělý gore a dobrá atmosféra v blázinci. Co mě tady zase překvapilo, je zase scéna po závěrečných titulcích, kdy se tam objeví další stará postava, hrdinka z druhého dílu Kyle (Christine Elise). Další díl mě skvěle bavil i když pořád u mě vede druhý díl. Tuhle sérii mám hodně rád a jsem rád za každý nový díl. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Priemerná, tuctová žánrovka s množstvom nezmyslov i trápností, s ktorými sa divák skrátka musí zmieriť. Veľká škoda, že sa nevyužil potenciál psychiatrickej liečebne. Z toho sa dalo vyťažiť omnoho viac. Aspoň, že to gore stálo zato, lebo nebyť toho, zrejme by bolo moje hodnotenie nižšie. Predchádzajúca časť lepšia ... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Co si o tom myslet? Bylo to rozhodně zklamání, ale zase na druhou stranu po parádním Curse of Chucky jsem čekal až příliš. Co filmu nejvíce vytknu jsou postavy, jsou hodně nepříjemné a otravné,navíc neuvěřitelně jednotvárné. Dokonce i Fiona Dourif je tu oproti původnímu filmu těžce otravná. Jedině ten Chucky je opět dobře udělaný a hláškuje jak jen může. Tady bude možná spoiler: Nelíbilo se mi vůbec to že Chuckyů je víc a ty jeho proměny nemusí říct celou zaříkávačku ale jen půlku a bum během 2 SEKUND je tu nový Chucky. Dále nejsem fanoušek konce který skončil podle mě neštěstně a Alex Vincent je těžce nevyužitej. Co se mi naopak líbilo byla hudbaLoDuca ví co dělá. Sem tam je tu dobrej humor a Chucky jak jsem řekl je bezchybný, vraždy jsou též solidní. Co k tomu říct nevěděl jsem že to dopadne o dvě třídy hůř než Curse ale na sedmý díl je to furt slušné. A každý nový díl potěší. A po titulková scéna mě odzbrojila. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (7)

  • Po záverečných titulkoch je ešte bonusová scéna. (BoredKid)
  • Celosvětová premiéra proběhla 24. srpna 2017 na FrighFestu (Londýn). (Varan)
  • Natáčelo se od 9. ledna do 17. února 2017 v Kanadě a Georgii (USA). (Varan)

Reklama

Reklama