Reklama

Reklama

Samantha se vydává se svou nejlepší kamarádkou Corey z Virginie do Kalifornie, kde se chtějí stát profesionálními tanečnicemi. Jejich sen ale skončí v malém městečku v Utahu, kde se začíná rozbíhat sled podivných událostí... (oficiální text distributora)

Recenze (83)

Mitin odpad!

všechny recenze uživatele

Jakožto milovník Donnieho Darka, za kterýho bych dal ruku do ohně a který je pro mě legendární film, timhle filmem naprosto opovrhuju. Stokrát opakovaná chyba, natočení nechtěného "volného" pokračování filmu. V tomhle případě navazuje na Donnieho tím, že je to jeho sestra a naráží na podobný problém. Jenže!!.. tohle je naprostý fail, který nikdy vzniknout neměl a jestli ano, tak k nasrání fanoušků Donnieho! Režisér Chris Fisher si asi v tomhle libuje - viz. Street Kings 2... Takže díky moc za nasrání kreténe! ()

BMAJTZ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle nema s Donnie Darko spolecneho lautr nic. Pribeh je velice chaoticky a do zaverecnych titulku vubec nechapu o co tam jako vubec slo. Mam takove tuseni ze to asi ani nepochopim. Naproti tomu Donnie mel v podstate skvele vybudovany pribeh, ale tady se to smrsklo do slataniny nekolika zaberu co v celku nedavaji moc smysl. Na sponstu nacnutych veci ani nedostaneme odpoved. Osobne jsem zklaman cekal jsem vice. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zbytocny film. Skoro doslovna vykradacka jednotky, z horsim scenarom, hercami, hudbou, proste vsetkym a hlavne bez akejkolvek atmosfery, ktora urobila z jednotky tak vynimocny film. Zobrali vsetky ingrediencie z jednotky, zmixovali ich, ale tentokrat z toho nevysiel chutny koktail, ale nechutna sracka. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, že jsem tenhle film už hodnotil, ale tehdejší udělená jedna hvězda s tím, že jsem si z tohoto filmu téměř nic nezapamatoval, nebyla nakonec vůbec mylná. Tenhle film je srajda. Srajda, která tedy přímo navazuje na Donnieho Darka a půjčuje si z něj hlavní motivy. Takže úhlavní cestování dimenzemi, které má tentokrát v rukou hned několik postav, tu samou knihu o teorii cestování časem (zajímalo by mě, jak k ní hrdinka přišla) a dokonce i postavu, jež je s její autorkou nějakým způsobem přímo spjatá (všechno je náhoda, že jo). Kromě toho, že i herečka Daveigh Chase si zde zopakovala roli tentokrát (téměř) dospělé Samanthy, takže člověk zůstával ve vodách známého a sledovat snímek nebylo až takové utrpení, jak by se na první pohled mohlo zdát. Ale jak byly vykonstruovány jednotlivé charaktery prezentovaného maloměsta, jak se pracovalo se záhadami a vůbec i finální pointou, která přímo okopírovala tu z Donnieho Darka a ještě blbě - to prostě nefungovalo a nedávalo smysl, ať se na to podíváme z kteréhokoliv úhlu. Byla tam prostě ta snaha se přiblížit předchůdci, ani efekty nebyly místy úplně tristní, ale za mě se to absolutně nepovedlo. Nudný film, s nudnými a neprokreslenými charaktery, ještě nudnějším vývojem děje a hloupým vyvrbením, ke kterému se člověk ani ničeho nedočte, protože nikomu zřejmě nestálo za to se v tom víc nimrat. Hvězda za hlavní aktérku, ale jinak jde o filmovou zbytečnost. 2/10 ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tenhle film stojí a padá na hlavní hrdince a její kamarádce (mimochodem obě velice pohledné) Já jsem si původní film skoro nepomatoval, ale stačilo pár záběrů a fragmentů a už mě docházelo o co tam šlo. Tohle je mnohem slabší, ale i tak jak už jsem psal na začátku, je to o těch dvou kočkách co se potulují krajinou až se dostanou do zapadlého města, kde se odvíjí jejich osud. Na podívání určitě jo, ale jinak průměr. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Snímek se převážně točil ve čtvrtích Salt Lake County, Coalville a Magnu (Utah, USA). (Terva)
  • V červenci roku 1995 se má v místním kině promítat film 12 Opic (1995). Tento film měl ovšem v USA premiéru až 27. prosince 1995. (Stanley619)

Reklama

Reklama