Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Detektiv Axel Foley (Eddie Murphy) je zpátky v ulicích Beverly Hills. Život jeho dcery (Taylour Paige) je totiž v ohrožení, a tak oba dva spojí síly s novým parťákem (Joseph Gordon-Levitt) a starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Johnem Taggartem (John Ashton), aby společně zatopili zločincům a odhalili velké spiknutí. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (118)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Super návrat starého dobrého Axla Foleyho, ve svěží akční krimi komedii... Čekal jsem, že to bude jen nostalgie, ale je to super celkově, nevím proč to nešlo do kin?! Každopádně zábava od začátku až do konce, zajímavý příběh a Eddie Murphy zpět ve své nejlavnější roli (možná druhé nejslavnější po Cestě do Ameriky).. Tak takhle restartovat sérii, to by šlo! Kolik, že mu je? 40? Víc určitě ne :-D... Za mě palec nahoru a hezkých...80% ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl je "2". Ví to Eddie, tvůrci i diváci a tak "4" uvařili podle něj - vizuální, část, zápletka, zvuk i daň service. Velmi fajn zábava a když si Netflix pospíší, tak ještě 1-2 díly může stihnout. Jen ať si povídají scénář (podruhé to takhle neprojde) a seženou záporáka, co si to užije jako Bacon. ()

Reklama

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Třicet let čekání na dalšího Axela Foleyho. Další z ikonických postav z 80tek se vrací v novém kabátě a dá zavzpomínat na staré dobré časy Hollywoodu. A tak jako říká Billy ve filmu. I mě si moc chyběl Axle. Začínáme zase v Detroitu, aby taky ne, když je Axel nejobávanější Detroitský policista. A dokonce se podíváme na stadion Red Wings jak to natírají Zlatým rytířům z Las Vegas. Lepší začátek jsem si nemohl ani přát. Netrvá dlouho a už začně hrát čtyřka na nostalgickou strunu, protože vytáhne soundtracky z celé trilogie. Pak už je to jen krůček k cestě do slunné Beverly Hills a nevymáchané hubě, kterou Foley disponuje. Na to, že je mu přes šedesát, tak na to vůbec nevypadá. Eddie Murphy neztratil nic ze svého kouzla a úsměv má pořád stejný. Naštěstí se stihne potkat se všemi svými hereckými kolegy. A tím myslím, se všemi. Je to krásný nostalgický výlet za oblíbenými postavami, které jsme si tak zamilovali už v roce 1984. A tahle sázka na jistotu tvůrcům naštestí skvěle vychází. Určitě potěší i Kevin Bacon, Joseph Gordon-Levitt a (jistě promine) Lucifer ze Supernatural. Axel F často dává vzpomenout fanouškům trilogie a vyzývavě na ně pomrkává. Je to jízda vtipu a nostalgie od začátku do konce. A já se bavil. Moc jsem se na nového Policajta v Beverly Hills těšil a díkybohu to dopadlo výborně. Výtku mám pouze jednu. PROČ TO SAKRA NEŠLO DO KINA?! Tak moc rád bych zašel na tuhle moji dětskou ikonu do kina a užil si jí od začátku do konce. Hanba vám. (90 %) ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Axla jsem evidoval už dlouho, ale strach z průseru jsem měl velkej. Ale nakonec to dopadlo vcelku dobře. I já práskám čtyři hvězdice, i když je to s hodně odřenejma zádama. Jenže pro mě je první dvojice filmů z roku ´84 a ´87 balzámem na duši se spoustou hlášek, humoru, akce a božskýho Murphyho. A tímhle filmem si vynahrazuju trojku, páč tu jsem ztrhal, a příliš rád ji nemám. A když naskočí ten hudební motiv, film vás má. A odpustíte tomu i spoustu reinkarnací těch starejch scének z jedničky. Nový Mizery jsem ještě neviděl, ale Foley mi trochu rozpproudil moje nadšení pro film. 80%. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

S návraty kultovních filmů z 80tých a 90tých let se doslova roztrhnul pytel a teď se vrátil i policajt z Beverly Hills s celou řadou starých známých postav z původních filmů. Eddie (v porovnání se svými kokegy) jako by vůbec nezestárnul, pořád si v roli Axela Foleyho řeší věci svérazně po svém. Film je místy zábavný, ale je škoda, že byl příběh tak čitelný - kdo tu bude záporák poznáte během 5ti vteřin. Určitě je to ale lepší než trojka. Pro fandy série je to fajn podívaná a rozloučení s další ikonickou postavou - 6/10. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa od 29. augusta do 25. októbra 2022 v Detroite a Los Angeles. (m.a.t.o.)
  • Studio Paramount Pictures prodalo práva na film Netflixu. (SONY_)

Související novinky

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

18.05.2023

Před časem jsme zde psali zprávu o tom, že studio MGM nyní spadající pod Amazon pracuje na rebootu několika svých slavných značek. Patří mezi ně i Růžový panter, a právě tento projekt se nyní začíná… (více)

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

29.01.2023

Slavný herec a komik Eddie Murphy nedávno dostal na Zlatých glóbech cenu za celoživotní přínos kinematografii, na Netflix nyní dorazila jeho nová komedie You People a letos se taky konečně dočkáme… (více)

Jak to vypadá s pátou Smrtonosnou zbraní?

Jak to vypadá s pátou Smrtonosnou zbraní?

23.09.2022

Smrtonosná zbraň 5 už musela čelit jedné tragické překážce, když v roce 2021 zemřel legendární režisér Richard Donner (Superman, Maverick). Bez původního tvůrce se zdálo, že z projektu sejde. Pak se… (více)

Reklama

Reklama