Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Detektiv Axel Foley (Eddie Murphy) je zpátky v ulicích Beverly Hills. Život jeho dcery (Taylour Paige) je totiž v ohrožení, a tak oba dva spojí síly s novým parťákem (Joseph Gordon-Levitt) a starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Johnem Taggartem (John Ashton), aby společně zatopili zločincům a odhalili velké spiknutí. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (189)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Axel se po 30-ti letech vrací na scénu a pořád to má v sobě. Tentokrát se vrací do Berverly, aby zachránil svou dceru. Ta se dostane mezi drogový kartel a zkorumpovanou policii. Opět o hlášky a vtipné situace není nouze. Akce je tu taky poměrně slušná. Je hezké vidět, že se i po letech dá natočit slušné pokračování takové legendy. "Nemůžeš nám říkat opice." :D ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Jako nostalgická náladovka to na mě fungovalo. Sice scénáristické postupy z osmdesátek už vypadají dost prostince, na druhou stranu to asi právě přeci jen dáva solidní retro feeling. Eddie Murphy je nečekaně svěží a i když to má znatelně pomalejší tempo a akce je taky celkem málo , staré tváře rádi vidíte a užijete si je. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Návrat muža, ktorý prekvapivo nevyhral 5x Stanley Cup. Skôr ako o pokračovanie ide o remake jednotky, len s tými istými hercami v tých istých úlohách. Priamočiarejšie to už nešlo, čo bol zrejme retro zámer, avšak scenáristika je už trochu inde a pokiaľ scenár neobsahuje skutočne cool hlášky, tak ide o mierne neuspokojivý, ale inak príjemný zážitok. Hodnotenie vyplýva aj z toho, že taký návrat Shafta bol o triedu vtipnejší. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se, že to debutující Mark Malloy nedá. Ale pád s takovou ránou jsem nečekal. Je fajn, že se film snaží nabídnout fanservis (soundtrack z prvních dvou dílů, rekvizity jako auto a bunda, původní postavy), ale to nevyváží ten zbytek. Jediné, co čtyřka jakžtakž má, je to, že Murphy se snaží přijít s vyřídilkou, jaká ho v roli proslavila. Ale v kombinaci s formulí "staré triky v nové době nefungují" to nedává smysl, protože kde tím pádem byl Axel posledních 30 let? To během té doby nic z toho nepoužíval, nebo jsme se zrovna trefili do dne, kdy se kouzlo vyčerpalo? A to je jen jeden z mnoha problémů. Akce je unylá, nové postavy do jedné zbytečné a nezajímavé, na staré je díky jejich pokročilému věku spíše smutný pohled, záporák byl jasný už z traileru, linie s dcerou je přesně tak otravná a podle šablony, jak by člověk čekal a komediálně je to šíleně řídké a bez větších nápadů (s nepochopitelným odkazem na Rivaly Adama Sandlera). Těšil jsem se, ale výsledek nešlape skoro v žádném ohledu. Nevěřil bych, že to řeknu, ale zlatá trojka. Tam sice Murphy pod vlivem vyhoření působí oproti ostatním dílům utlumeně, ale zbytek má aspoň snaživou komediální energii. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Sympatický návrat do minulosti, kde aktuálně má Axel o 39kg více, Rosewood o 101 vrásek navíc a Sérž co dělá espresso s citrónem 3x více vykroucenější móresy....samozřejmě k tomu hraje Původní muzika a sem tam zazní hláška odkazující na kult jedničky....příběh je nuda ale Vem to čert. Při tomhle se hezky vzpomíná na 80tky a vlastně hlavně z nostalgie sázím 4!!! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (15)

  • Studio Paramount Pictures prodalo práva na film Netflixu. (SONY_)

Související novinky

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

18.05.2023

Před časem jsme zde psali zprávu o tom, že studio MGM nyní spadající pod Amazon pracuje na rebootu několika svých slavných značek. Patří mezi ně i Růžový panter, a právě tento projekt se nyní začíná… (více)

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

29.01.2023

Slavný herec a komik Eddie Murphy nedávno dostal na Zlatých glóbech cenu za celoživotní přínos kinematografii, na Netflix nyní dorazila jeho nová komedie You People a letos se taky konečně dočkáme… (více)

Jak to vypadá s pátou Smrtonosnou zbraní?

Jak to vypadá s pátou Smrtonosnou zbraní?

23.09.2022

Smrtonosná zbraň 5 už musela čelit jedné tragické překážce, když v roce 2021 zemřel legendární režisér Richard Donner (Superman, Maverick). Bez původního tvůrce se zdálo, že z projektu sejde. Pak se… (více)

Reklama

Reklama