Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Detektiv Axel Foley (Eddie Murphy) je zpátky v ulicích Beverly Hills. Život jeho dcery (Taylour Paige) je totiž v ohrožení, a tak oba dva spojí síly s novým parťákem (Joseph Gordon-Levitt) a starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Johnem Taggartem (John Ashton), aby společně zatopili zločincům a odhalili velké spiknutí. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (260)

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu jsem si strašně užil některé staromilské montáže a kulomety Fowleyho hlášek. Strašně super byl návrat Taggarta a Rosewooda. Potěšil i Paul Reiser. Bacon měl super potenciál, dtto Joseph Gordon Levitt, bohužel se je tvůrci rozhodli trestuhodně nevyužít. A taky byl úplně nehověno, rozuměj nijaký příběh. Místy velmi prázdné a nudné. Škoda, protože to občas umělo polechtat na koulích, ale strašně krátce, že člověk potřeboval víc, ale nedostal.... 5-6/10 ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Vytoužený sequel, na který jsme čekali 30 let a kupodivu na něj ještě došlo. Nostalgie na 80. léta pořád funguje a myslím si, že premiéra na Netflixu je nakonec lepší varianta než poprask, jaký by Paramounti udělali v kinech, zvláště v letošním nepředvídatelném roce. Nikdy jsem nebyl fanoušek série, předchozí trilogii jsem viděl tak před 15 lety (1 asi před pěti a tu mi citelně zkazil původní dabing) a tentokrát nedošlo na opakovačku. Čtvrtý díl rozhodně má své momenty (hlavně v závěru to na mě fungovalo dost), akurátní akční scény a Eddieho Murphyho, který rozhodně nevypadá na svůj věk (akorát u jeho hlášek jsem se zasmál právě jednou). Jen je film zkrátka cílený hlavně na fanoušky, kteří mají bližší vztah k těm postavám a hercům, které jsem třeba deset dvacet let nikde neviděl. Rozhodně je však cílit, že to je pouze akvizice Netflixu a ne vlastní produkce (Jerry Bruckheimer opět u kormidla) a v kině by to ostudu neudělalo (kvalitativní, komerční nejspíš ano). ()

Reklama

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Nostalgický návrat Axela Foleyho do Beverly Hills v duchu prvního filmu fanoušky potěší a vyloudí úsměv na tváři. Scénář ne nepodobný příběhům, které jsme už tolikrát viděli, neurazí a mnoha odkazy zejména na první výborný film funguje skvěle. Tam, kde to trochu drhne pomáhá nadupaný soundtrack s hity, které zazněly už v původním filmu včetně slavné původní melodie Harolda Faltermayera. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Axel se po 30-ti letech vrací na scénu a pořád to má v sobě. Tentokrát se vrací do Berverly, aby zachránil svou dceru. Ta se dostane mezi drogový kartel a zkorumpovanou policii. Opět o hlášky a vtipné situace není nouze. Akce je tu taky poměrně slušná. Je hezké vidět, že se i po letech dá natočit slušné pokračování takové legendy. "Nemůžeš nám říkat opice." :D ()

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Další kultovka oživená pod rouškou nostalgie. Reference na původní díly jsou všude, kam se podíváš, Eddie žvaní jak za starejch časů, 80s soundtrack sám sebe variuje na tisíc způsobů a staří známí se objevují ať už cíleně nebo nahodile napříč stopáží. Existenci čtyřky se ale jinak nedaří obhájit absolutně v ničem. Nulová snaha vnést do série novej život má za následek třeba to, že i ta nejakčnější scéna je nudná jako prase a bez špetky kreativy v krvi. Fakt jsem nečekal, že to budu muset proklikat. Miller by měl všechny v Hollywoodu naučit, jak obnovit zašlou slávu původních kultů a jak na jejich základech utvářet ty budoucí! ()

Galerie (260)

Zajímavosti (16)

  • Natáčalo sa od 29. augusta do 25. októbra 2022 v Detroite a Los Angeles. (m.a.t.o.)
  • Film bol vo vývojovom pekle v Paramounte od konca 90-tych rokov s rôznymi režisérmi a producentmi, vrátane Bretta Ratnera, ktorý sa k jeho natočeniu najviac priblížil po spolupráci s Eddiem Murphym na Majstrovský plán (2011). Až keď sa projektu chopil producent Jerry Bruckheimer, film dostal zelenú spolu so schválením scenára Murphym, ktorý nebol spokojný so žiadnym zo scenárov ponúkaných v minulosti. (Bilkiz)

Související novinky

Pátý Shrek dostal datum premiéry

Pátý Shrek dostal datum premiéry

13.07.2024

Shrek má mezi všeobecně oblíbenými animáky poměrně výsadní postavení. Přestože od premiéry prvního dílu pohádkové série uplynulo již více než 23 let, její hrdina je stále živý a mezi fandy… (více)

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

18.05.2023

Před časem jsme zde psali zprávu o tom, že studio MGM nyní spadající pod Amazon pracuje na rebootu několika svých slavných značek. Patří mezi ně i Růžový panter, a právě tento projekt se nyní začíná… (více)

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

29.01.2023

Slavný herec a komik Eddie Murphy nedávno dostal na Zlatých glóbech cenu za celoživotní přínos kinematografii, na Netflix nyní dorazila jeho nová komedie You People a letos se taky konečně dočkáme… (více)

Reklama

Reklama