Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Detektiv Axel Foley (Eddie Murphy) je zpátky v ulicích Beverly Hills. Život jeho dcery (Taylour Paige) je totiž v ohrožení, a tak oba dva spojí síly s novým parťákem (Joseph Gordon-Levitt) a starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Johnem Taggartem (John Ashton), aby společně zatopili zločincům a odhalili velké spiknutí. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (210)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo fakt strašný :D Dlouho jsem neviděl film, ve kterém by nebylo nic, co by mě zajímalo. Humor  úplně mimo, akce je strašná ( jednak jí je málo a jednak stojí za hovno), Eddie Murphy je herec, který je už dávno za zenitem, takže mi přišel být otravný a nesympatický, k sérii nemám žádný vztah, takže nostalgická rovina na mě nefungovala, příběh je divný a nezajímavý, jediné co tak potěší jsou camea známějších herců, ale to je tak vše. Když to srovnám například s Mizery, ve kterých funguje parádní erková akce,sountrack, herci a super humor, tak tohle je hodně downgrade. Not for me. 3/10. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nie som žiadny hardcore fanúšik tejto série. Pôvodné diely som nevidel minimálne 10 rokov. Ale toto sa celkom vydarilo. Nie je to konštantne vyrovnaný film, ale sú tam silnejšie a aj slabšie momenty. Hlavným plusom je, že Eddie Murphy nie je na zabitie ako v pokračovaní inej jeho klasiky Coming 2 America. Zdal sa mi taký tlmenejší. Tie šialené exhibície si vybrali Bronson Pinchot a Luis Guzmán. To bol fakt trapas. Celkovo komediálna stránka je asi tým najslabším na filme. Prekvapivo dobre funguje dramatická stránka v ktorej sa Eddie zbližuje so svojou dcérou. Takisto jej nápadník Joseph Gordon-Levitt sa postupne stane Eddimu skvelým parťákom. Stále vedľajšie postavy nie sú žiadnym prínosom. Dobre, že tu sú, lebo by ľudia nadávali, že sa neobjavili, ale vek sa na nich už fakt dosť prejavil. Záporák Bacon je prekvapivo málo démonický a vlastne je aj dosť neschopný. Zápletka je priemer. Plusom je oldschool atmosféra podporená legendárnym hudobným motívom, ktorý zase týždeň nedostanem z hlavy. A nakoniec som si nechal akciu. Natočená je síce tak trochu fádne a obyčajne ale je to poctivé kaskadérske remeslo a tvoria ju R-kové prestrelky a naháňačky bez ultrašialených očividných CGI (niežeby tam neboli). Proste ma akcia bavila. Takže celkovo mierny ale príjemný nadpriemer, ktorý si kľudne niekedy zopakujem. 6/10. ()

Reklama

zigíš 

všechny recenze uživatele

Lehce úsměvný. Žádná řachanda. Vkusně nostalgický. Příjemný. Eddie po šedesátce v supr formě. Až mě překvapuje, že v  podobném buddy módu netočí častěji. A taky absence kina (ta Bruckheimerova produkce je cítit). Byl jsem připraven na zklamání -po tolika letech a od Netflixu- a nakonec taková pohodová oddechovka. Klidně si dám další díl. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Jako nostalgická náladovka to na mě fungovalo. Sice scénáristické postupy z osmdesátek už vypadají dost prostince, na druhou stranu to asi právě přeci jen dáva solidní retro feeling. Eddie Murphy je nečekaně svěží a i když to má znatelně pomalejší tempo a akce je taky celkem málo , staré tváře rádi vidíte a užijete si je. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tak jsme se po dlouhých dvaceti letech a několika pokusech dočkali konečně pokračování legendárního Policajta v Beverley Hills a dopadlo to upřímně lépe než jsem čekal, ale na údernost a kvalitu nových Bad Boys zapomeňte. Na filmu je čitelně znát, že nemá produkční zázemí kina a začínající režisér Molloy nedokáže udržet příběh v tempu a kouskuje ho v sestříhaných pasážích vtipů, odkazů, nostalgie a sem tam se objeví pětiminutová akční scéna. Upřímně celý film je vlastně tří hvězdičková záležitost a do pár dnů je hodnocení nemilosrdně v modrém. To je objektivní konstatování kvality filmu. Subjektivně tomu ty 4* klidně napálím, protože původní trilogii miluju, Murphy hláškuje a role ho evidentně baví, dočkáme se tuny odkazů u kterých se vám pravidelně vykouzlí úsměv na tváři. Já nejvíc ocenil ikonickou hudbu, hlavně z druhého dílu. Jakmile začala hrát ta melodie z dvojky, měl sem naprosto dementní spokojený úsměv. Několikrát sem vyprsknul smíchy, příběh je rutina, ale neurazí, akce i když jí je málo je slušná a u scény v helikoptéře jsem brečel smíchy. Začátek v Detroitu dává velikou naději a je veliká škoda, že pi přesunu do Hills se hodně, ale hodně mluví. Co si budeme povídat, tohle je hodně na nostalgickou strunu hrající divadlo, které ale dopadlo lépe, než kdokoliv čekal. Hlava mě i tak nebere, jak mohl dostat do rukou režii amatér, co točil reklamy pro pojebaný Apple. Je to na filmu hodně znát. Ale nějakou záhadou to prostě celé celkem funguje, hlavně díky té nostlagii. Jakoby tvůrci věděli s jak slabým scénářem musejí pracovat a tak je film doslova narvaný vším z prvních třech dílů. Mě to stačí, ale věřím, že ostatním divákům nebude a hodnocení půjde rychle dolů. Díky veliké sledovanosti je šance na pětku a já se nebráním, najmout režiséra s osobním talentem a vizí a možná se dočkáme kvality nových Mizerů. Jen ten Reinhold vypadá, že posledních 20 let prokalil v pubu. 70%. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (15)

  • Podtitul filmu „Axel F“ je založený na rovnomennej piesni Harolda Faltermeyera z roku 1984, ktorá bola použitá ako ústredná pieseň pre filmy o policajtoch v Beverly Hills. (Bilkiz)

Související novinky

Pátý Shrek dostal datum premiéry

Pátý Shrek dostal datum premiéry

dnes

Shrek má mezi všeobecně oblíbenými animáky poměrně výsadní postavení. Přestože od premiéry prvního dílu pohádkové série uplynulo již více než 25 let, její hrdina je stále živý a mezi fandy… (více)

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

18.05.2023

Před časem jsme zde psali zprávu o tom, že studio MGM nyní spadající pod Amazon pracuje na rebootu několika svých slavných značek. Patří mezi ně i Růžový panter, a právě tento projekt se nyní začíná… (více)

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

29.01.2023

Slavný herec a komik Eddie Murphy nedávno dostal na Zlatých glóbech cenu za celoživotní přínos kinematografii, na Netflix nyní dorazila jeho nová komedie You People a letos se taky konečně dočkáme… (více)

Reklama

Reklama