Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Detektiv Axel Foley (Eddie Murphy) je zpátky v ulicích Beverly Hills. Život jeho dcery (Taylour Paige) je totiž v ohrožení, a tak oba dva spojí síly s novým parťákem (Joseph Gordon-Levitt) a starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Johnem Taggartem (John Ashton), aby společně zatopili zločincům a odhalili velké spiknutí. (Netflix)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (250)

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Sympatický návrat do minulosti, kde aktuálně má Axel o 39kg více, Rosewood o 101 vrásek navíc a Sérž co dělá espresso s citrónem 3x více vykroucenější móresy....samozřejmě k tomu hraje Původní muzika a sem tam zazní hláška odkazující na kult jedničky....příběh je nuda ale Vem to čert. Při tomhle se hezky vzpomíná na 80tky a vlastně hlavně z nostalgie sázím 4!!! ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tak jsme se po dlouhých dvaceti letech a několika pokusech dočkali konečně pokračování legendárního Policajta v Beverley Hills a dopadlo to upřímně lépe než jsem čekal, ale na údernost a kvalitu nových Bad Boys zapomeňte. Na filmu je čitelně znát, že nemá produkční zázemí kina a začínající režisér Molloy nedokáže udržet příběh v tempu a kouskuje ho v sestříhaných pasážích vtipů, odkazů, nostalgie a sem tam se objeví pětiminutová akční scéna. Upřímně celý film je vlastně tří hvězdičková záležitost a do pár dnů je hodnocení nemilosrdně v modrém. To je objektivní konstatování kvality filmu. Subjektivně tomu ty 4* klidně napálím, protože původní trilogii miluju, Murphy hláškuje a role ho evidentně baví, dočkáme se tuny odkazů u kterých se vám pravidelně vykouzlí úsměv na tváři. Já nejvíc ocenil ikonickou hudbu, hlavně z druhého dílu. Jakmile začala hrát ta melodie z dvojky, měl sem naprosto dementní spokojený úsměv. Několikrát sem vyprsknul smíchy, příběh je rutina, ale neurazí, akce i když jí je málo je slušná a u scény v helikoptéře jsem brečel smíchy. Začátek v Detroitu dává velikou naději a je veliká škoda, že pi přesunu do Hills se hodně, ale hodně mluví. Co si budeme povídat, tohle je hodně na nostalgickou strunu hrající divadlo, které ale dopadlo lépe, než kdokoliv čekal. Hlava mě i tak nebere, jak mohl dostat do rukou režii amatér, co točil reklamy pro pojebaný Apple. Je to na filmu hodně znát. Ale nějakou záhadou to prostě celé celkem funguje, hlavně díky té nostlagii. Jakoby tvůrci věděli s jak slabým scénářem musejí pracovat a tak je film doslova narvaný vším z prvních třech dílů. Mě to stačí, ale věřím, že ostatním divákům nebude a hodnocení půjde rychle dolů. Díky veliké sledovanosti je šance na pětku a já se nebráním, najmout režiséra s osobním talentem a vizí a možná se dočkáme kvality nových Mizerů. Jen ten Reinhold vypadá, že posledních 20 let prokalil v pubu. 70%. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Pokud jste čekali, že za těch 30 let, co uplynulo od posledního dílu, tvůrci vymysleli něco nového, budete zklamáni. Jede se důsledně podle šablony a přihodilo se jen sbližování s odcizenou dcerou, které absolutně nikoho nezajímá. Nezajímavý je i případ a záporák, ale tak tomu bylo vlastně vždycky, stačil jen dobrý záporácký xicht. Akce je nevýrazná (kam šlo těch 150 mega, které to stálo, netuším) a není to ani žádná velká řachanda. Přiznám tomu jen, že Murphy vypadá na svůj věk zatraceně dobře, že se podařilo sehnat starou partu a doplnit ji Gordon-Levittem a Baconem a že opět zazní klasické hudební téma a to v x variacích. I tak je ale čtyřka zbytečnou záležitostí. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Bál jsem se, že to debutující Mark Malloy nedá. Ale pád s takovou ránou jsem nečekal. Je fajn, že se film snaží nabídnout fanservis (soundtrack z prvních dvou dílů, rekvizity jako auto a bunda, původní postavy), ale to nevyváží ten zbytek. Jediné, co čtyřka jakžtakž má, je to, že Murphy se snaží přijít s vyřídilkou, jaká ho v roli proslavila. Ale v kombinaci s formulí "staré triky v nové době nefungují" to nedává smysl, protože kde tím pádem byl Axel posledních 30 let? To během té doby nic z toho nepoužíval, nebo jsme se zrovna trefili do dne, kdy se kouzlo vyčerpalo? A to je jen jeden z mnoha problémů. Akce je unylá, nové postavy do jedné zbytečné a nezajímavé, na staré je díky jejich pokročilému věku spíše smutný pohled, záporák byl jasný už z traileru, linie s dcerou je přesně tak otravná a podle šablony, jak by člověk čekal a komediálně je to šíleně řídké a bez větších nápadů (s nepochopitelným odkazem na Rivaly Adama Sandlera). Těšil jsem se, ale výsledek nešlape skoro v žádném ohledu. Nevěřil bych, že to řeknu, ale zlatá trojka. Tam sice Murphy pod vlivem vyhoření působí oproti ostatním dílům utlumeně, ale zbytek má aspoň snaživou komediální energii. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(64/2024) / Tak toto ma veľmi potešilo. Pôvodného policajta teda nemám vôbec napozeraného, ale v tejto novej verzii som sa cítil od začiatku ako doma. Zábavný, taký ľahučký letný filmík, dalo by sa povedať old-schoolového strihu. Nemôžem si pomôcť, ale Eddie Murphy je super sympaťák. Výborná netflixová popcornovka. (8/10) ()

Galerie (258)

Zajímavosti (15)

  • O natáčaní filmu pre magazín People Eddie Murphy povedal: "Bolo to ťažké. Robil som Axela Foleyho, keď som mal 20 rokov. Už nemám 20. Je to akčný film. Takže to je drsný film. Ale prekonali sme to." Pre porovnanie, Eddie Murphy mal 23 rokov, keď natáčal prvého policajta v Beverly Hills a teraz má 63. (Bilkiz)
  • Studio Paramount Pictures prodalo práva na film Netflixu. (SONY_)
  • Axel Foley nemá dcéru vo filme Policajt z Beverly Hills III (1994), ktorý by bol natočený v roku 1993. Uvádza, že jeho dcéra má 32 rokov, takže sa buď narodila v roku 1991 alebo 1992, čo je v rozpore s Policajtom v Beverly Hills III. (Bilkiz)

Související novinky

Pátý Shrek dostal datum premiéry

Pátý Shrek dostal datum premiéry

13.07.2024

Shrek má mezi všeobecně oblíbenými animáky poměrně výsadní postavení. Přestože od premiéry prvního dílu pohádkové série uplynulo již více než 23 let, její hrdina je stále živý a mezi fandy… (více)

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

Eddie Murphy hvězdou nového Růžového pantera?

18.05.2023

Před časem jsme zde psali zprávu o tom, že studio MGM nyní spadající pod Amazon pracuje na rebootu několika svých slavných značek. Patří mezi ně i Růžový panter, a právě tento projekt se nyní začíná… (více)

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

29.01.2023

Slavný herec a komik Eddie Murphy nedávno dostal na Zlatých glóbech cenu za celoživotní přínos kinematografii, na Netflix nyní dorazila jeho nová komedie You People a letos se taky konečně dočkáme… (více)

Reklama

Reklama