Reklama

Reklama

Miley Stewartová není obyčejná středoškolačka s normálními starostmi. Má totiž tajnou identitu, je slavná zpěvačka Hannah Montana, ze které se ale postupem času stala rozmařilá celebrita. Když se v luxusním obchůdku popere s modelkou o jediný pár vysněných bot, začíná mít její otec plné zuby hvězdných manýrů své dcery a chce dívku vrátit zpátky na zem. Aby jí ukázal, co je v životě opravdu důležité, pošle dceru z Los Angeles zpět do její venkovské domoviny. Miley musí během jediného okamžiku vyměnit úžasné šaty a záři reflektorů za staré, ošoupané džíny na rodinné farmě kdesi uprostřed Tennessee a čelit otázce, zda může žít zároveň jako Miley i jako popová hvězda Hannah Montana. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (372)

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem napsat nějakou konstruktivní kritiku, ale nejde to. Tenhle film je tak otřesně debilní, že by mohl kompletně vymýtit pozemskou inteligenci. Ostatně, vážně netuším, co dodat třeba k situaci, kdy popová kráva začne jančit okolo situace "vidlákov, obchoďák a mekáč". Absolutním vrcholem je scéna, v níž se Montana musí v tutéž chvíli účastnit večeře a zároveň randit se svým vysněným kaubojem. Jak by to jistě udělal každý zdravý, normálně uvažující a sociálně vyspělý jedinec, přebíhá mezi oběma místy, přičemž vždy vyvede nějakou koninu a zase zmizí ("Jééé, někdo mi volá, já teď půjdu pryč a přijdu asi tak za hodinu a zase ti řeknu dvě věty a půjdu se přeptat na humry, jo? A nečum po mně tak blbě, jakej film, taková situace"). Poté, co konečně obě události dostatečně pohnojí, se rozejde s klukem, se kterým nikdy nechodila a nechá svého tátu poslat do háje ženskou, jíž kompletně zdevastovala večeři. Není to paráda? Trotlující reportér, do té doby fanaticky jdoucí po Hanně Montaně, v jediném okamžiku obrátí o stoosmdesát stupňů a dá výpověď, aby mohl být správný taťka. Nakonec přijde pokání, ubrečené omlouvání se všem ("byla jsem kráva, mrzí mě to, ale zazpívám vám písničku, jo?") a kvanta moralistických i jiných žvástů. Do toho řádka popových písniček se spoustu tklivých pohledů a jásajících lidiček. Všechno je sluníčkové, šťastné, hezké a jedenáctileté fanynky zažívají první náběh na mokré kalhotky. Jo. Mekáč kultura pro začátečníky. Jednu hvězdičku nedám, zvířátka neuměla mluvit a duhu taky nikdo neblinkal. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Apriorní nenávist a odpor filmových recenzentů a uživatelů internetových databází plyne pouze z jejich domnělé pozice elity a záštity dobrého vkusu. "Hannah Montana" není špatný film! Je hloupý a ideologicky pochybný. Je to tedy principielně podobný případ jako u "Triumfu vůle". Řemeslo podřízené oslovení cílového publika je zde precizní. Také se nabízí srovnání s neadekvátně adorovanou klasikou "Čaroděj ze země Oz" (1939). Oba filmy jsou totiž otevřené diametrálně odlišnému čtení – na jedné straně to jsou „neškodné“ filmy pro děti, současně mohou být vnímány jako plytké povrchnosti i ideologicky odporné snímky, ale stejně tak vyzývají ke queer interpretacím.___Haterský bonus pro české nerdy: Když se poprvé objeví hlavní záporák v převlečení za fanouška Hanny Montany, vypadá jako František Fuka. I když později odloží brýle a mimoňský výraz, nerdí klenot - ledvinka - zůstává. Více v recenzi na Aktuálně.cz. ()

Reklama

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Žila byla trapka s thymolinovým úsměvem a poruchou osobnosti. Něco jako Jekyl a Hyde, ale tady je to kráva a větší kráva. Všichni ji mají rádi, ona by se taky rozdala. Spousta přátel a chápající papá to všecho jistí z povzdálí. Všude klid a mír.....ale tady to není. Další Disneyho příběh z planety Lobotomia. ()

marvan 

všechny recenze uživatele

Pro mě jednoznačný vítěz guilty pleasure za rok 2009, i když mě to nebavilo tolik, jako o rok starší High School Musical 3. Ale je to dáno i tím, že jsem šel na film nepolíbený kultem seriálu Hannah Montana. Je to tak nepokrytě hloupé, že jsem ani neměl potřebu, se vůči filmu jakkoli vymezovat. Osobně bych dal filmu kategorii R, protože Miley Cyrus v obtáhlém triku a džínách a rozkošně naducanými tvářičkami je vrcholně znepokojivý erotický objekt. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Hneď na úvod musím povedať, že som sa na Hannah Montanu nepozeral ako na film, ale ako na ďalšiu časť seriálu. Možno preto ma film neznechutil do takej miery ako ostatných, aj keď priznám sa to ako hodnotili tento film má svoje opodstatnenie, ja tak však urobiť nemôžem. Bohužiaľ sa musím priznať, že mňa chytil ošial Hannah Montany rovnako ako pred pár rokmi ošial sestier Olsenových. A predpokladam, že ma hannah montana znechutí rovnako ako ma znechutili postupom času sestry olsenové, ale zatiaľ musím zostať verný momentálnemu presvedčeniu. Film je samozrejme predvídateľný a myslím si , že nie je ničím zaujímavý. Rozhodne štúdio disney vypustilo lepšie filmy a hlavne originálnejšie ako tento. lenže ako som podotkol je to film pre fanúšikov. Pre tých ktorým neustále škerenie Miley Cyrus nevadí a ktorý majú radi jej pesničky, ktoré sú inak v tomto filme perfektné. Rozhodne je tam veľa pesničiek, ktoré sú chytľavé, ale človeku, ktorému to nič nehovorí, to aj tak bude pripadať ako vtakovina, čo vo svojej podstate aj je. V popredí je Hannah, alias Miley a všetky vedlajšie postavy, ktoré robili seriál taký zaujímavý, sú odstrčený na druhú kolaj a majú pramálo scén, ale každá má aspoň jeden svetlý moment. Rovnako ako vo väčšine podobných filmov sa tu nachádza moralizujúci fešák, ktorý mení pohľad na svet a pre príbeh je kľúčový. no a potom hlúpy americký koniec, ktorý rozpráva o dobrote američanov a o ich súdržnosti - čím sa nás snažia presvedčiť že to čo nám servíruje Spike Lee a Martin Scorsese vôbec nie je skutočná tvár ameriky, ale táto krásna rúžová sladká. A ja im to neberiem, aj keď uznávam, že keby tam prišli teroristi bolo by to vtipnejšie. Dávam tri a uvedomujem si, že budem za to zatracovaný, ale jednoducho ma to vôbec nenudilo. nemám preto dôvod dávať menej. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (12)

  • První promítací den stihl film vydělat 17,4 milionů dolarů, což je vůbec nejlepší otvírák hraného filmu s ratingem G. (Claude Speed)
  • Ve scéně s vodopády měla Miley problém skočit do ledové vody. (Kyushu)
  • Když Hannah Montana (Miley Cyrus) zpívá na oslavě Lilly (Emily Osment), hudební doprovod ji dělá skutečná kapela Days Difference. (Claude Speed)

Související novinky

Marťan hledá lásku

Marťan hledá lásku

02.08.2015

Už na podzim nás čeká sci-fi Marťan Ridleyho Scotta (Vetřelec), jejímž hlavním hrdinou bude astronaut, který uvízne na Marsu. Po Johnu Carterovi půjde o další velkolepou výpravu na rudou planetu. No… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno