Reklama

Reklama

Sandy (Catherine Zeta-Jones) je šťastně vdaná, má dvě děti a myslí, že už jí v životě nic nechybí. Jednoho dne náhodou odhalí nevěru svého manžela. Rozhodne se k radikální- mu kroku: opustí ho a přestěhuje se i s dětmi do New Yorku, najde si práci, přátele a začíná nový život. Brzy po příjezdu Sandy nečekaně vstoupí do života sympatický mladíček Aram (Justin Bartha), který pracuje v kavárně pod jejím bytem. Aram Sandy občas hlídá děti, které jeho společnost a zábavné hry přímo zbožňují. Také Sandy začíná nechtěně podléhat jeho neodolatelnému klukovskému šarmu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (399)

Fíla 

všechny recenze uživatele

Působilo to na mě jako pohádka na dobrou noc. Ikdyž nemůžu upřít myšlence že Catherine je opravdu sexy 40. Takových filmů je hodně. A i lepších. Sympaťák Bartha se mi ale líbil. Věk přeci jenom není tak velkou překážkou ve vztahu. Tenhle film na to ale až tak nepoukázal. Krásná pohádka na dobrou noc. 3,5* ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Sexy 40 mě docela zklamala. Především humorná stránka mě vůbec nezaujala. Jestli někdo považuje všechny ty dialogy o tělesných tekutinách za vtipné, já tedy ne. Sice jich bylo docela málo, ale i tak mě komediálnost tohoto snímku příliš nerozesmála. Také vychytralé "U.S. Kids" mě nijak neohromily. Káťa je sexy ženská, to snad pozná každý člověk, který dobře vidí a Justin Bartha je zase sympaťák. Spolu jim to pasovalo a fungovalo by to ještě lépe, kdyby tvůrci zvolili trošku odlehčenější, ne tolik americký styl. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Ač to nevypadá, film je docela solidně ujetá záležitost. To, že Catherine Zeta-Jones do filmu padla, to je vcelku jasná věc. Také je film o sexy čtyřicítce a ona si tohle pojmenování určitě zaslouží. Ale, co jsem nečekal, že se na první pohled normální romantická komedie zvrhne na naprosto neobvyklý příběh, který překvapí svojí originalitou, včetně samotných dětí sexy čtyřicítky. Nečekal jsem to, překvapilo mě to a vysloužilo si to ode mě čtverku čerstvě nepadaných filmových hvězd. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, ale buď mám hodně špatnou ruku při výběru nových komedií, nebo už fakt nejsou to, co dřív… A proč? Třeba proto, že (opět) jedna vynikající herečka a jeden lepší herec odříkávají dialogy, které jsme milionkrát slyšeli, protože to „je ze života“… Samozřejmě i vychytralé děti jsou zcela reálné… A takhle bych mohl pokračovat ještě dlouho, ale nechci. To, že Catherine JE Sexy 40 nepopírám a klidně to podepíšu krví, jenže to neznamená, že se kvůli tomu musím dívat na hodně, hodně dlouhý film, který mě nudil a který jsem v podstatě dokoukal jen kvůli Catherine (tak jo, ani ten Justin nebyl špatný.) P. S. Když jsem v titulcích uviděl, že hudba je od génia Clinta Mansella (který složil dokonalou hudbu pro filmy Requiem za sen nebo Moon) tak jsem zpozorněl, nicméně tohle nebylo ani zdaleka to, na co jsem od génia jeho formátu zvyklý. Zcela rutinní, ničím nezajímavý hudební doprovod. Pro tohle je vás škoda, Clinte a Catherine… P. S. 2. A české distributory bych ocenil medailí (kolikátou už?) za přesný překlad, kdy vystihli ty malé drobnosti a proto The Rebound přeložili jako Sexy 40. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Takovou čtyřicitku by si asi nechal líbit každý :) Puritánská Amerika to samozřejmě řeší. Justin Bartha je možná dřevo, ale tady se hodil. Catherine připomíná, že je stále nejen krásná, ale že umí i solidně hrát. Trošku se na ní v poslední době zapomnělo a tak ve všem romantických komediích účinkuje jen Jennifer Aniston. Škoda. Film je v první polovině komedií a v druhé čistokrevným dramatem o generačním soužití. Nebýt ovšem dvojice malých darebů a jejich vždy včasného příchodu na scénu, první polovina by byla o dost nudnější. Ty děti jsou opravdu kouzelné. 55% ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • V době, kdy nebylo ještě rozhodnuto ani o obsazení rolí, měli tvůrci snímku díky hrozící stávce na přípravné práce a předprodukci pouhých sedm a půl týdne. (znamka22)

Reklama

Reklama