Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

"V podstate si chcú len vrznúť."... Po tom, čo Willa a jeho matku opustil otec, odchádza Will kvôli finančným problémov zo súkromnej školy a nastupuje na klasickú strednú. Tu sa snaží začleniť medzi ostatných, ale hneď v prvý deň si znepriatelí celú školu; nakoniec sa mu ale predsa len podarí spriateliť sa aspoň s niekým - s trojicou "Inbetweenerov", t.j. ľudí, ktorí nepatria ani medzi školskú elitu, ani medzi úplných šprtov; ľudí stojacich uprostred spoločenského rebríčka. (lakikaki)

(více)

Recenze (143)

LukeKiller 

všechny recenze uživatele

Po prvom diely som si povedal, že takto úchylny, trápny pubertálny seriál nebudem ani pozerať. No a teraz, po pozretí všetkých troch sérií... Som sa nemohol viac pliesť. Narozdiel od filmov 20 minút stíhajú scenáristi udržať svižné tempo humoru a možno aj pre túto stopáž sa mi vtípky s "telesnými tekutinami" nezdali tak otravné a v príliš veľkom množstve ako vo filmoch. Ak niekomu nevadí nasprostastý humor a chce si zaspomínať na niektoré boliestky dospievania v komickej forme, je toto správna voľba. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Kdyby nevyšel celevočerní film, asi bych se o tomhle nenápadnym britskym seriálu, jehož hlavní dějovou linkou je "boj o zásun", vůbec nedozvěděl. Inbetweeners jsou hodně inspirovaný Prcičkama, ale místní humor je o dost vulgárnější, drsnější (např. domov důchodců) a občas prostě "anglickej". Postavy a charaktery čtyř hlavních hrdinů jsou vymyšlený i zahraný perfektně. Mym favoritem je Jay, kterej má nejvulgárnější průpovídky a nepředstavitelně si vymejšlí. Kromě ústřední čtveřice se tu objevujou i šukézní holky a Will má moc pěknou maminku (čehož si všimli i hlavní protagonisti). Už jenom kvůli tomu se vyplatí těch pár dílů zkouknout. Je velká škoda, že maj britové ve zvyku dělat seriály jenom se šesti díly v rámci sezóny, protože by si jejich seriály většinou zasloužily dílů mnohem víc. Aspoň, že maj Inbetweeners všechny tři série docela vyrovnaný, takže se člověk zasměje u každýho dílu, pět slabších hvězd. ()

Reklama

Marys 

všechny recenze uživatele

Nepopieram množstvo vtipných pasáží, no humor seriálu je veľmi recipročný a ošúchaný. Pripomína mi to Prcičky na britský štýl v seriálovej podobe. Osobne si to neviem predstaviť pozerať ináč než v originálnom znení. Britský slang a prízvuk je to, čo drží seriál pokope. Na to, aký je však pomerne krátky, má príliš stereotypné postavy ktoré príšerne často menia svoj charakter podľa nálady scenáristu. A nehrá tam žiadny pohľadný herec. Dokonca ani "hviezdy školy" nie sú ani zďaleka pekné. Moje dojmy sú také "niekde medzi". ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Specifický humor a nekonečný příběh o 4 tragédech, kteří by si už konečně chtěli vrznout. Zní to jak popis doslova každého dílu American Pie, avšak tento britský skvost si drží svůj "nerdovský" styl, v žádném díle nepřestává překvapovat a přináší nekorektní a mnohdy i fekální humor. Dnes už by tento seriál asi neprošel. I proto je nutné si ho hýčkat. Tak ještě že máme ještě pokračování v podobě dvou filmů. ()

Avarga odpad!

všechny recenze uživatele

No, tohle se vážně nedá. Tohle je jedna absurdní trapnost za druhou (Když 17-letého zmlatí 12-letý, nebo když je jeden z představitelů vyhoněný 12ctkou na diskotéce.). Celková stupidita je do očí tak bijící, že to snad ani neni možné. Nechápu, že tento seriál má 81%, opravdu ne. Vždyť bych v každé 10 sekundě každé epizody našel totální nesmysl, trapnost a ubohost. Nečekal bych, že tohle bude made by VB, ale tak USA. Bože bléééé! ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • Pro natáčení exteriérů školy byla využita škola Ruislip High School v Londýně. Domy, kde hlavní hrdinové žijí, se nacházejí v městečku Abbots Langley. (ondrach)

Reklama

Reklama