Reklama

Reklama

Disaster Movie

  • USA Disaster Movie (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejnovější film scénáristů a producentů SCARY MOVIE. Will má noční můru: britská popová hvězda se ohání záhadnou křišťálovou lebkou a předpovídá konec světa, když se Will probudí, zjistí ještě něco mnohem děsivějšího. Jeho přítelkyně Amy leží spokojeně po sexu s někým, kdo vypadá tak trochu jako hiphopová hvězdička Flava Flav. New York se začíná otřásat v základech. Zemětřesení, asteroidy, tornáda, ledové bouře…Teď je na Willovi, aby zachránil svět před zkázou. Vítejte v šíleném světě Disaster Movie… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (689)

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

"Film", který paroduje takovou hromadu postav, filmů a věcí musí být nutně zajímavý. To ale ještě neznamená, že musí být dobrý nebo aspoň důstojný. Friedberg a Seltzer nám totiž opět předvedli, jak vypadá typický odpad. Primitivita, absolutní neúcta ke všemu, sprostá mluva, trapnost, nulová dějovost - to jsou atributy všech jejich filmů. Disaster Movie je jen další taková prázdná zhovadilost, nad kterou zůstává zdravý rozum stát. Jediný záblesk vtipu přišel v podobě chlapa, co měl vypadat jako Sarah Jessica Parker, protože je fakt, že byl skoro stejně hnusný jako ona, takže to jediné se trošku povedlo. Vydržel jsem asi do půlky a úplně mi to stačilo. Nikdy víc, nikdy znovu. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Paródia, už dávno nieje žánrom, akým bola. V zlatých časoch, počas 70. 80. 90. rokov sa vyrojilo niekoľko nezabudnuteľných diel ( MLADÝ FRANKENSTEIN, PRIPÚTAJTE SA PROSÍM, BLÁZNIVÉ či ŽHAVÉ VÝSTRELI ), potom už prišli kúsky, ktoré išli na doraz a nakladali veľa tém do jedného a tým nejako strácali kúzlo, česť výnimkám ( SCARY MOVIE a podobne ). Tento príspevok je z ranku, že sa niečo točí a vymýšľa za pochodu a vlastne iba ponúka pochod scén, ktoré na seba nejako ´´nadväzujú´´. Ak ale máte radi Film a ste obohatený komerčnou kinematografiou, určite to pre vás nebude fiasko. Pre tých ostatných, laikov, ktorí poznajú iba lacné TV blbiny a céčkové fastfoodove ´´trháky´´, to bude katastrofa. ()

Reklama

Cimr odpad!

všechny recenze uživatele

Šel jsem na to jako na nejhorší film podle imdb, protože mě přitahují extrémy. A tak vedle filmů extrémně dobrých vyhledávám i ty extrémně špatné. A Disaster Movie je vážně jeden z nejhorších. Nefunguje tu vůbec nic a především to absolutně není vtipné. Chlapcům se opět podařilo natočit přesný opak dobré komedie. Bohužel to navíc není ani ten typ špatných filmů, u kterých se aspoň smějete na účet tvůrců. Spíš je to ten typ filmů, u kterých je vám samotným fyzicky špatně z toho, že se vůbec může někdo takhle ponižovat. Vpravdě katastrofický film.. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Tak nalehko jsem sjížděl ty komentáře co tady zdejší uživatelé napsali a dva z mé top dokonce dali tři hvězdičky s tím, že si rozhodně nepodají ruku s lidma co to vynáší do odpadových hnízd. Na druhou stranu jsem si řek, že proč to nezkusit, třeba se u toho člověk fakt pobaví viz. Epic Movie u kterého to skutečně jakžtakž ještě šlo, jenže u Disaster Movie opravdu nemám slov. Jestli nějaký světově uznalý žebříček tvrdí, že tohle je ten nejhorší film, který kdy vznikl, tak si s ním klidně podám ruku. Tohle je fakt sračka sraček, na které opravdu není nic vtipnýho, a to jsem tam ten vtip opravdu hledal nejlíp jak jsem mohl. ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Co může normálně uvažující člověk říct na tule věc? Pokud bych byl opravdu rozumný, tak bych se na to ani nedíval. DM je naprosto nechutná a hloupá věc, která dělá sto letům kinematografie neuvěřitelnou ostudu. To, že film paroduje i věci, které vlastně ani v době psaní scénáře nebyly natočené, předurčuje DM na naprosté dno. 99% vtipů je tedy založeno na tom, že člověku, který vypadá jak postava z plakátu, je fyzicky ublíženo. Ha-ha-ha. Jen lituju lidi, kterým se to líbí. Obvykle názor druhých beru, ale tohle... prostě ne. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (9)

  • Film paroduje i filmy, které měly v době psaní scénáře daleko před premiérou, tudíž scénáristé ani nevěděli, co vlastně parodují. Například Hancock a Temný rytíř. (hippyman)
  • Film si rychle po premiéře vybojoval místo nejhoršího filmu historie na IMDb. (Karlos80)
  • Na jednom z plakátů je vidět Socha Svobody. V samotném filmu se však neobjevuje ani na vteřinu. (t.mon)

Související novinky

Zlaté maliny rozdány

Zlaté maliny rozdány

22.02.2009

Než vám ráno přineseme souhrn vítězů letošního udělování Cen Akademie, je tady už tradiční předehra – Zlaté maliny. Jednoznačnými vítězi se stali Mike Myers, Paris Hilton a... pozor, překvapení... se… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno