Reklama

Reklama

VOD (1)

Právnička Alexis se rozejde s přítelem, ale ten jí chce dokázat, že existují i horší muži. Ve hře se tak ocitá jeho kamarád Tank se spoustou špatných vlastností. Jenže tentokrát se hraje bez pravidel…  Úspěšná právnička Alexis (Kate Hudsonová) se právě rozešla s přehnaně horlivým Dustinem (Jason Biggs) a chce si pořádně užívat svobody. Dustin je ovšem do Alexis beznadějně zamilovaný a je ochoten udělat vše, aby se k němu vrátila. Najme si proto kamaráda Tanka (Dane Cook), aby milované dívce předvedl, že existují mnohem horší muži než on, a Alexis se pak znovu vrhla Dustinovi do náruče. Tank má totiž všechny špatné vlastnosti, jaké chlap může mít, i když uvnitř, někde hodně hluboko, je vlastně romantik... Alexis toužící po nezávislém flirtu sice není typickou romantickou hrdinkou, ale i když o to nestojí, nová láska visí ve vzduchu... Americkou romantickou komedii natočil režisér Howard Deutch. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (242)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Vůbec nic jsem od tohoto filmu nečekala a nakonec jsem si v kině příjemně odpočinula. Nemá to žádný úžasně dramatický děj, polovina dialogů se točí kolem sexu a polovině druhé dominuje přehlídka toho, jak hlavního hrdinu poslat někam, ale sotva jsem se "aklimatizovala", nějak mi to nevadilo. Dane Cook byl ve své roli neodolatelný (scéna, kde prochází s cigaretou uličkou v kostele... wow), potěšila mě přítomnost Aleca Baldwina a nesmím zapomenout sehnat si někde příjemně vyvážený soundtrack. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Komedie, která měla jistý potenciál a herecké obsazení je toho důkazem, ale všeho tady bylo dosaženo jen napůl. Příliš nefunguje stěžejní nápad filmu spočívající v přesvědčení diváka, že chlápek, kterého si za peníze najímají odkopnutí muži svých partnerek způsobí u bývalek takový odpor, že ty se poté vrhnou zpět do náruče svých zoufalých ex-partnerů. Tomuhle uvěří málokdo a tady film nepříjemně selhává. Tato komedie obsahuje asi tak 4 povedené vtipy a zbytek se po celou dobu bije tak nějak se sebou a hlavně od počátku je cítit, že nějakých vypointovaných gagů se nedočkáme a za plnohodnotnou náhradu musí divák přijmout fakt, že komedie staví na vulgarismech, ale v tomto ohledu se nebylo čemu smát, a kdyby film raději vymýšlel něco zajímavějšího, udělal by líp, než jen dokola slyšet sprosté nadávky. Herecké obsazení čítá jména, jako Dane Cook, Kate Hudson, Jason Biggs, Alec Baldwin, Diora Baird nebo Lizzy Caplan, ale jen první tři jmenovaní herci se dostanou výrazněji k divákově bránici. S pokryteckou a sobeckou postavou Dane Cooka, co bere holky jako kšeft a nakonec přece jen u té jediné, kterou je pochopitelně Kate Hudson, profesionálně selže, se dá jen stěží sympatizovat. U Kate Hudson se dají obdivovat hlavně její krásné vlasy a bezpočet oblečení, který během filmu vystřídá, a tak zůstalo na Jasonu Biggsovi, který opět hraje ten vděčný zakřiknutý charakter, aby obstaral největší dávku humorných gagů. Filmu se však občas daří i v rovině, kdy nechce za každou cenu vychrlit ze sebe trapný až křečovitý vtip a scéna na plese snad jako jediná dokonale skloubila nenucený humor s nápaditostí a litoval jsem, že takových nápaditých scén nebylo ve filmu víc. Tedy několik dalších scén se rovněž povedlo, ale vždy tomu něco chybělo a ostatně stejně jsem měl u této komedie neodbytný pocit, že abych přidal nějaké plusové body, musela by mě něčím výrazným ohromit anebo zaujmout, ale to se nestalo. Mé hodnocení: 50% ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

3,5. Sledovat filmy s Danem Cookem je to samé jako sledovat jeho one man show. Všechny vtipy, které během filmu padnou jsou jak vystřižené na jeho show, akorát je tu na ně uměle namotaný příběh. Tato prazvláštní kombinace ale překvapivě funguje a udrží vás v dobré náladě. Navíc se zde dozvíte uplně novou nechutnou sexuální praktiku jménem Vodotrysk (a to sem myslel že jsem nejlepší našel Bludnýho Holandana v Zack a Miri točí porno :-) ). ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Jestli si film pustím někdy znovu? Spíš ne, než ano. Jestli jsem ale litovala 108 minut tohoto filmu? Ne. Realita s věčně usměvavou Kate Hudson a fakt skvěle nepříjemného Danea Cooka :) Jason Biggs se z mého pohledu asi nikdy nevymaní z rolí věčně zakřiknutého a lehce hloupého kluka, který nikdy nezíská to, po čem doopravdy touží :) Ukázka 10ti kroků, jak zkazit sympatie k určitým lidem a přitom dobrý způsob jak se vrátit ke "starým" ;) ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Překvapivě vtipná komedie plná skvělých hlášek, humor je to spíše druhořady, ale na nedělní večer solidní zábava. Jason Biggs své herecké kvality prokázal tím, že jej jednou do hlavní role obsadil Woody Allen, většinu vtipu obstará on sám. Alec Baldwin nevybočuje z linie posledních let - karikatury, úlisné, nechutné, buranské typy lidí. A to je prosím herec, kterého jsme mohli vídat ve filmech jako Tramvaj do stanice Touha či V moci posedlosti. Jaká škoda..."Jestli mám jít do hajzlu, Ty půjdeš se mnou" :-) ()

Galerie (66)

Zajímavosti (7)

  • Třetí komedie, na které Dane Cook spolupracoval s Lionsgate. (Baffer)
  • Kate Hudson si za výkon ve filmu vysloužila nominaci na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herečka. Ve stejném ročníku byla na stejnou cenu nominována i za film Bláznovo zlato (2008). (Aknah)
  • Název filmu je vypůjčen z hitu kapely The Cars, který ve filmu zazní. (Elisebah)

Reklama

Reklama