Reklama

Reklama

VOD (1)

Právnička Alexis se rozejde s přítelem, ale ten jí chce dokázat, že existují i horší muži. Ve hře se tak ocitá jeho kamarád Tank se spoustou špatných vlastností. Jenže tentokrát se hraje bez pravidel…  Úspěšná právnička Alexis (Kate Hudsonová) se právě rozešla s přehnaně horlivým Dustinem (Jason Biggs) a chce si pořádně užívat svobody. Dustin je ovšem do Alexis beznadějně zamilovaný a je ochoten udělat vše, aby se k němu vrátila. Najme si proto kamaráda Tanka (Dane Cook), aby milované dívce předvedl, že existují mnohem horší muži než on, a Alexis se pak znovu vrhla Dustinovi do náruče. Tank má totiž všechny špatné vlastnosti, jaké chlap může mít, i když uvnitř, někde hodně hluboko, je vlastně romantik... Alexis toužící po nezávislém flirtu sice není typickou romantickou hrdinkou, ale i když o to nestojí, nová láska visí ve vzduchu... Americkou romantickou komedii natočil režisér Howard Deutch. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (242)

claudel 

všechny recenze uživatele

Překvapivě vtipná komedie plná skvělých hlášek, humor je to spíše druhořady, ale na nedělní večer solidní zábava. Jason Biggs své herecké kvality prokázal tím, že jej jednou do hlavní role obsadil Woody Allen, většinu vtipu obstará on sám. Alec Baldwin nevybočuje z linie posledních let - karikatury, úlisné, nechutné, buranské typy lidí. A to je prosím herec, kterého jsme mohli vídat ve filmech jako Tramvaj do stanice Touha či V moci posedlosti. Jaká škoda..."Jestli mám jít do hajzlu, Ty půjdeš se mnou" :-) ()

Jirgen 

všechny recenze uživatele

Paráda, na tuhle komedii jsem čekal dlouho spíš teda na titulky... Takže jsem očekával, že se nebudu nudit a uvidím pohodovou komedii u které se určitě nebudu válet smíchy, ale také ne koukat na hodinky kdy už to trápení skončí. Pro mě naprosto dostačující komedie se vším všudy. Celkem od začátku předvídatelná zápletka, ale Dane Cook z téhle komedie dělá opravdu 101 min. dobré podívané a kdo nečeká záchvaty smíchy a nevadí mu občasný Fuck 1x za minutu :D tak si ji užije stejně jako já. Doporučuji všem kdo se prostě chce kouknout na komedii a nic neřešit. ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Nesmyslná romantika, ve které jsou všichni za pitomce, a bohužel ne za ty sympatické. Postava Kate Hudson je s prominutím blbka, uťápnutý Biggs už vážně nemá co nabídnout a chudák Dane Cook musí běhat mezi oběma a fu_kovat jako kdyby se za to dávala medajle na olympiádě. Vtipné je to tak z 10%, zábavné o něco víc. Ale jen díky Cookovi, který by si zasloužil mnohem lepší role. 3/10 ()

masiko 

všechny recenze uživatele

Nic jsem nečekal, nic mě nepřekvapilo. Jason Biggs je hrozný jako vždy, Kate Hudson mě trošku zklamala (jak se ji povedlo od Fool's Gold tak přibrat?), ale přesto má tento film jedno obrovské plus. A tím je Dane Cook. To že má charisma na to utáhnout celý film dokázal už v Good Luck Chuck a i My Best Friend's Girl se mu daří držet v průměru. Při jeho splečných scénách s Alecem Baldwinem jsem se dokonce smál nahlas. ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Howard Deutch už svůj debut zjevně nikdy nepřekoná, ale snahu mu člověk upřít nemůže, i když jeho pokusy obohatit romantickou komedii jiným pohledem, než je zvyklé, většinou vyznívají do prázdna. KAMARÁDOVA HOLKA jako romantická komedie nefunguje skoro vůbec, výjimku tvoří plesová scéna, odkazující právě na KRÁSKU V RŮŽOVÉM. Jako politicky nekorektní, chlapsky obhroublý a šovinistický pohled na romantickou komedii, její klišé a schémata funguje obstojně, až na závěr, který musí skončit právě tak klišovitě a schématicky, jak se z toho předtím dělá (u)vědom(ěl)á legrace. Jediným ozvláštněním tak zůstává fůra vulgarit a obhroublý Cookeův humor. Překvapivé nevyužití Biggsovy postavy, která je jen další škatulkou jeho prcičkářských rolí, beru jako klad, stejně tak rychlý spád a (ne)vhodně zvolený soundtrack. Ale jsem rád, že po letech vznikla konečně romcom, která má zajímavý ústřední pár a nikoliv vedlejší postavičky kolem něj, jenom... ono to mělo na víc. 5/10 ()

Galerie (66)

Zajímavosti (7)

  • V čase 24:30 bere Alexina spolubydlící do rukou halenku, kterou si prohlíží a potom s ní jde za Alexis (Kate Hudson). V dalším záběru má však Alexis danou halenku už na sobě. (Iveet)
  • Kate Hudson si za výkon ve filmu vysloužila nominaci na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herečka. Ve stejném ročníku byla na stejnou cenu nominována i za film Bláznovo zlato (2008). (Aknah)
  • Název filmu je vypůjčen z hitu kapely The Cars, který ve filmu zazní. (Elisebah)

Reklama

Reklama