Reklama

Reklama

George Simmons je prototypem úspěšného muže, který má vše, po čem touží. Jako klubový komik sklízí nemalé ovace obecenstva a jeho vystoupení nabývají na obrovské popularitě. Georgeův bezstarostný život se změní v okamžiku, kdy se dozví o své nevyléčitelné nemoci. Podle lékařů mu nezbývá ani rok života. V klubu se seznámí s amatérským komikem Irou, kterého si najme jako osobního asistenta a nabídne mu, aby mu se svými vtipy na představeních dělal předskokana. George bývá často podrážděný a necítí se dobře. Ira si myslí, že by měl o svém zdravotním stavu říct i ostatním lidem, což udělá a je překvapen rozdílnými reakcemi svého okolí. Krátce nato George zjistí, že díky experimentální léčbě jeho nemoc ustupuje. Navíc se do jeho života vrátí bývalá přítelkyně a on začne zvažovat, co je pro něj důležité a co dává jeho životu skutečný smysl. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (435)

packa 

všechny recenze uživatele

Cestu do IMAXu jsme si v autě krátili dvěma filmy - já jsem vybral francouzského Blbce k večeři a smálo se celý auto. Cestou zpět brácha pustil tuto hrůzu - zasmál jsem se tak třikrát. Postavit celou komediální stránku filmu jen na vulgárnostech, sexuálních narážkách a spol. prostě nejde. Nebo to možná jde, ale rozhodně to nejde dělat soustavně pane Apatowe. Už tím nudíte. Žalostný výsledek vašeho posledního opusu budiž důkazem. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.1/10] | me: Vtipné, pohodové a celkovo zábavné. Pohľad na život a humor z dvoch rôznych strán so zaujímavým obsadením a štýlom. Film má od začiatku dobré tempo a baví, dokonca sa zdá, že je čoraz lepši avšak záver je akokeby zbúchaný na kolene. Veľmi chaotický a predvídateľný, typický a k celkovému nádychu filmu nepasuje, pretože je príliš obyčajný. Inak sa jedná o fajn pohodový filmík s množstvom dobrého vtipu, ktorý svojim spôsobom rozveselí a tiež núti sa trošku zamyslieť. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ty jsi můj nejlepší přítel a to tě ani nemám rád!" Hvězda George a zelenáč Ira baví z pódia připravenými kecy natěšené publikum, ale mě tedy moc nepobavili. Kdepak. Mě tito týpci, kteří snaživě tlachají před přiopilým obecenstvem, prostě nikdy nepřipadali moc zábavní. Tím máme za sebou tu komedii a nyní přichází drama v podobě nemoci. A to je pro mě ještě o kousek horší, protože přilepit na pokus o komedii ještě dramatický ocas, tak to mi vůbec nevoní. Navíc je to nekonečně dlouhé, trošku nudné a na další pozitiva už si snad ani nevzpomenu. ()

predators 

všechny recenze uživatele

...nechci se chlubit, ale myslím si, že rozumím srandě. Funny People jsem ale nerozumněl vůbec! Ani jedno vystoupení, jediný záběr, žádná rozumná věta nevedla k tomu, abych se trochu zasmál. Je fakt, že od Setha Rogena nic jiného, než koule, péro, shit, ass a suck, čekat nemůžu, ale že k něčemu podobnému klesne i Adam Sandler, to už je i na mě moc! Byl bullshit, celý film a funny people vůbec nebyli funny :-) 20% ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Michael Andrews: 1. Great Day - Paul McCartney [2:08] ,2. Wires - Coconut Records [2:26] ,3. All The King's Horses - Robert Plant/The Strange Sensation [4:19] ,4. Carolina In My Mind - James Taylor [4:58] ,5. Keep Me In Your Heart - Warren Zevon [3:27] ,6. Real Love - Adam Sandler [4:56] ,7. We - Neil Diamond [4:11] ,8. Jesus, Etc. - Wilco [4:01] ,9. George Simmons Soon Will Be Gone - Adam Sandler [2:15] ,10. I Am Young - Coconut Records [3:07] ,11. Memory - Maude Apatow [3:53] ,12. Numb As A Statue - Warren Zevon [4:07] ,13. Photograph - Ringo Starr [3:58] ,14. Watching The Wheels - John Lennon [3:06], ()

Galerie (29)

Zajímavosti (16)

  • Scenárista a režisér Judd Apatow a Adam Sandler boli spolubývajúci na priváte počas štúdií, keď ešte ani jeden z nich nič neznamenal. Boli takí chudobní, že obaja spávali na matracoch na dlážke. Množstvo zážitkov z toho obdobia bolo inšpiráciou pre vznik tohto filmu, Adam Sandler bol potom jasnou voľbou pre postavu. Jedno malé video natočené v tom období bolo použité na začiatku filmu. Mali sa použiť aj ďalšie reálne archívne zábery, ale nakoniec z toho zišlo. (martin1m2)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 154krát což je 1,01krát za 1 minutu. (Dixxx)
  • Leslie Mann hraje matku svých skutečných dcer Maude Apatow a Iris Apatow (otec Judd Apatow), stejně jako v Knocked Up (2007). (TomikZlesa)

Reklama

Reklama