Reklama

Reklama

Film je natočen podle bestselleru o lásce, která přesahuje hranice času. Clare (Rachel McAdams) je zamilovaná do Henryho (Eric Bana) celý svůj život. Věří, že si jsou souzeni, ačkoli ví i to, že budou odloučeni, jen neví kdy: Henry je cestovatel časem – prokletí velmi vzácné genetické anomálie, která způsobuje, že se Henry skoro celý svůj život přesouvá v čase do budoucnosti a minulosti bez jakékoli kontroly. I navzdory tomu, že Henryho nedobrovolné cestování v čase je od sebe dělí, Clare se za každou cenu snaží vybudovat normální život se svou jedinou životní láskou. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (642)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Což o to, Zakletý v čase je kultivovaný slušně natočený film, který kombinuje milostný příběh se scifi tématikou, jenže abych pravdu řekl, nějak jsem se během jeho sledování nudil a i když mu nemůžu nic zásadního vytknout, jako scifi to je logicky nedotažené a celkově mi to přijde opravdu nevýrazné. Chybí výraznější zápletka a napětí. Je to ideální film pro romantický večer v kině, kdy se zamilovaný párek věnuje především sám sobě a film vnímá jen jako kulisu pro své setkání. Celkový dojem: 45 %. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mychael Danna: 1. Es Ist Ein Ros [0:51] ,2. I'm You Henry [2:30] ,3. Meadow [3:19] ,4. How Does It Feel? [1:59] ,5. Diary [1:21] ,6. Train [1:43] ,7. I Don't Feel Alone Anymore [2:22] ,8. Love Will Tear Us Apart - Broken Social Scene [4:44] ,9. Married To Me [1:04] ,10. Home [1:36] ,11. Do You Know When? [2:09] ,12. Testing [1:04] ,13. Alba [2:33] ,14. I Never Had a Choice [2:58] ,15. Who Would Want That [2:29] ,16. I Left Him Sleeping [1:30] ,17. It's a Girl [2:58] ,18. Five Years [2:03] ,19. Try To Stay [1:40] ,20. New Year's Eve [1:55] ,21. No Tracks In The Snow [1:48] ,22. See You Again [5:42] ,23. Broken - Lifehouse [4:47], ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Netypická romance nabízí story, ve které musí zamilovaní hrdinové čelit opravdu zapeklitým překážkám. Jak vypovídá název, první housle tu hraje cestování časem. Ale bacha, žádný natvrdlý Timecop, i když tvůrci tu a tam tak trochu na hrdinovu anomálii kašlou a divák si musí leckdy odmyslet jisté logické lapsy. Jinak je tu ale všechno. Hlavně.. celkový nápad by byl poloviční, nebýt ústřední dvojice. Rachel McAdams i (nikdy mnou příliš milovaný) Eric Bana prozařují většinu scén, náležitě to mezi nimi jiskří a do svých postav se položili s poctivostí. Na diváky zaútočí také slušně rozehrané scény i dostatečně úderná romantika. *** až ****.. já na kapesník ani zdaleka nemyslel, takže za ***.. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Do poslední chvíle jsem netušil, jestli se chci dívat právě na tenhle film a jestli bych raději neměl dát přednost něčemu jinému, přece jen výběr byl velmi bohatý. Nakonec jsem v sobotu večer zapnul HBO a byl jsem hodně zvědavý, co mě vlastně čeká. Že veškeré mé obavy byly liché se ukázalo téměř vzápětí, od začátku se jednalo o film, který mi maximálně sedl a který mě takovým nějakým zvláštním způsobem dokázal vtáhnout do děje, aniž bych v něm tápal. Vydržel jsem celý příběh s napětím sledovat až do konce a klidně se bez mučení přiznám, že na konci mě film dokázal i rozbrečet. Tohle byl zkrátka úžasný romantický příběh dvou lidí, jejichž láska nebyla vždy snadná a jejichž životní osudy byly tak trochu komplikované, ale kteří se i navzdory genetické anomálii, která způsobovala hlavnímu hrdinovi četné potíže, měli rádi a dokázali to vše zlé a špatné překonat a o to více si pak užívali to dobré. Ano, přiznávám, jsem nenapravitelný romantik a když vidím zajímavou, kvalitní a dobře natočenou romantickou podívanou, tak jde všechna přísnost stranou. Tenhle film si ode mne nezaslouží nic jiného než vynikajících pět hvězd, které mu tímto uděluji. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Zakletý v čase v sobě mísí romantický žánr se sci-fi, přičemž jako romance se dá s odhlédnutím od ozvláštňujícího prvku v podobě cestování časem označit za tuctovou záležitost a jako sci-fi zase funguje jen okrajově. On totiž ten nápad o manželovi, který díky genetické poruše, jejímž prostřednictvím cestuje v čase, se už v první polovině vyčerpá a pak už jen následují variace na různá shledání a opouštění propojené v tuctovou milostnou linku, kterou drží nad vodou hlavně sympatická ústřední dvojice – Eric Bana a Rachel McAdams. Samotný námět je velmi atraktivní, bohužel originální nápad zkřížit romanci s cestováním časem doplácí na to, že ta romance čistě spotřební záležitostí. Pánům nebude dělat problém ten film dodívat a dámy zaručeně dojme. Jako film na večer ve dvou funguje celkem dobře (ověřeno), ale nic extra to také není.65% ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Spolumajitelem filmových práv k literární předloze z pera spisovatelky Audrey Niffenegger byla jeden čas (dokonce ještě před tím, než byla kniha vůbec vydána) i producentská společnost Plan B Entertainment, vlastněná Bradem Pittem a Jennifer Aniston. (curfew77)
  • Premiéra snímku byla původně plánována už na rok 2008, ale studio se rozhodlo pro dotáčky, avšak představitel jedné z hlavních rolí Eric Bana si mezitím nechal oholit hlavu kvůli účinkování v restartu flimové série Star Trek. Čekalo se tedy, až mu opět dorostou vlasy, posléze pak také na "správné" roční období - dokončovací práce se totiž týkaly scén v zimě. Producenti z New Line Cinema se ale k důvodu odložení premíéry nikdy oficiálně nevyjádřili. (curfew77)

Reklama

Reklama