Reklama

Reklama

Triangle

Trailer 1

Obsahy(1)

Když Jess vyrazí s přáteli plachtit na otevřené moře, nemůže se ubránit pocitu, že je něco špatně. Podezření se realizují, když jejich jachta v bouři ztroskotá. Jediná šance na záchranu se jeví v možnosti dostat se na vzdálenou a zdánlivě opuštěnou loď. (Chatterer)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (386)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Christopher Smith .. Obdobným filmům by slušela střídmější stopáž, protože na dané ploše jsou nedostatečně vystavěny. Dlouho se někam jede, pluje, mluví o blbinách, čeká na něco podstatného s pár náznaky tajemna. Alespoň že prostředí nebylo tak okoukané. Pak nastane zlom a přežije jen holka s největšíma prsama. Ovšem jelikož se stav hlavních postav dostal na počet jedna již v slabé polovině, bylo jasné, že dojde k nějakým změnám. Neříkám, že jsem všechny zákonitosti pobral (a druhá projekce mne zas tolik neláká, i když si o ni snímek typologicky říká) navíc s některými zákonitostmi mám rozpory, ale zas tak špatně to nakonec nevyznělo a dojem ve mě můj první Christopher Smith zanechal spíše palcem nahoru podpořený průměr. ()

castor 

všechny recenze uživatele

I přes velmi slušný začátek mě Triangle o svých kvalitách příliš nepřesvědčil!! A nebylo to jen proto, že jsem se v něm ne vždy orientoval.. Naštěstí leccos vytáhne pohled na Melissu George, okatou, vyzývavě oblečenou slečnu, která splňuje žánrová klišé tím, že ráda leze a prozkoumává temné místnosti, od kterých by jiní šupem utíkali. Hlavně ale nabízí poměrně zajímavý námět. Další z britských nadějných tvůrců Christopher Smith už kdysi potrápil Franku Potente v Metru, teď bych v jeho podání ale uvítal spíš nějakou přehlednou vyvraždovačku, a ne mnohdy jen na efekt natočený „smyčkový experiment“.. ()

Reklama

AppleCore 

všechny recenze uživatele

Lidskej mozek neni dost vyvinutej na to, aby věci pochopil, ale je dost chytrej na to, aby nám je ukázal. Wow! Teda, tohle jsem fakt nečekal. Myslel jsem si, že půjde tak nějak o klasickej rádoby horůrek, kde všichni zúčastnění budou pod stříškou svého nelogického myšlení umírat v litrech krve. To se ale vůbec nekonalo. Miluju filmy zabývající se tématem paralelních realit či jiných dimenzí (ono je to asi totéž, ale o to nejde) a i když je to tady podaný tak nějak pitomě (Nevědecky. Prostě horor kde běhá parta lidí a vůbec neví oč jde) tak faktory jako je hudba, kamera nebo průběh děje všechno povyšujou do nadprůměru, přičemž u některých situací běhá mráz po zádech a vy vůbec netušíte na koho právě koukáte (hlavně závěrečných 10 minut s váma asi docela zamává, pokud nejste suchar hledající chyby). Zkrátka a dobře je tenhle dimenzionálně zacyklenej film naprosto úchvatnej. Možná by to chtělo mrazivější atmosféru, ale což! Já si to užil. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Nádherně schizofrenní a halucinační příběh, který jako kdyby vypadl z pera pana Kinga. Přiznám se, že ze všech těch časových smyček nejsem úplně moudrý, ale je mi to fuk, neřeším to, prostě se mi to líbilo a dobře se mi na to koukalo a basta. Filmu byl možná inspirací Nietzsche se svou problematickou myšlenkou "věčného návratu téhož", nebo to byl možná jen spotřební brak a příležitost pro jednu hezkou bloncku ukázat se v tílku. Každopádně ale skvělá relaxačka před spaním, kterou mi pokazily jen dvě věci. Zaprvé - ruční kamera v rukou nějakého škubajícího se dementa, kvůli které dávám hodně slabé čtyři, i když jinak bych šel o hvězdu výš. Narazit to prase na kůl. Zadruhé - onen vládce větrů Aeolus, Římany (a Američany) zparchantělé jméno řeckého Aiola, nebyl otcem Sísyfa, to byl zase jiný Aiolos. Ale koho to dneska zajímá, že jo... ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Pozor! Tohle NENÍ jen obyčejná sekerová vyvražďovačka. Lynchovstější psycho twister než většina lynchových filmů a komplikovanější na dějové zvraty než celý Inception. Christopher Smith má talent (ukázal už i v Metru) a zaslouží si sledovat jeho další projekty. Jen to chce trochu doladit ty zvraty ... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Dej filmu sa odohráva v Miami, avšak celé nakrúcanie prebiehalo v Queenslande. (U_S_O)
  • Loď Aeolus, kam Jess (Melissa George) a ostatní nastoupí, se jmenuje po starověkém řeckém vládci větru. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama