Reklama

Reklama

Triangle

Trailer 1

Obsahy(1)

Když Jess vyrazí s přáteli plachtit na otevřené moře, nemůže se ubránit pocitu, že je něco špatně. Podezření se realizují, když jejich jachta v bouři ztroskotá. Jediná šance na záchranu se jeví v možnosti dostat se na vzdálenou a zdánlivě opuštěnou loď. (Chatterer)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (386)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová, hravým spôsobom prekombinovaná sci-fi zábavka pre fanúšikov podobne ladených časovo- paradoxných filmov. Väčšinou sa k nám dostávajú v podobe vysokorozpočtových hollywoodskych produkcií s megahviezdou v hlavnej úlohe a trikovou výpravou. V prípade scenára Triangle by ale taký film nefungoval, takže oná zdanlivá vizuána nevýraznosť a absencia známych hercov je najväčšou devízou filmu. Takto mu môžeme všeličo odpustiť. Niečo pre fanúšikov napríklad takého Primer. ()

Madsbender 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý psychotický hororový čajíček v čele s výbornou Melissou George a Thorovým mladším bratom vo vedľajšej úlohe, ktorý najviac pripomína kombináciu častí zápletiek hororu Loď duchov, skvelého sci-fi thrilleru Zdrojový kód, mysteriózneho seriálu Daybreak a čiastočne aj sci-fi FlashForward: Vzpomínka na budoucnost a nemeckého mysteriózneho filmu Die Tür. Škoda len, že sa z toho pánovi Smithovi (kvôli priezvisku som si to nemohol odpustiť) nepodarilo vyťažiť viac. Takto "len" veľmi slušný zamotaný horor s atraktívnou (a talentovanou) Melissou (rovnako odporúčam 30 dní dlhú noc). Pochvala za precíznu kameru s vynikajúcimi zábermi mora a oblohy. ()

Reklama

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Triangle mě vážně dostal! Pokud akceptujete nápad a vizi Christophera Smithse, jakožto režiséra a scénáristu snímku Triangle, tak vás čeká nesmírně vzrušující jízda od začátku do konce. Jak jde čas stále kupředu, veškeré v hlavě nakupené momenty a scénky vám budou zapadat jako hodinky, jenže ne tak úplně, protože co by to bylo za pořádný mindfuck! Časová smyčka je to, oč tu hlavně běží a jako hnací síla filmu mi vůbec nedovolila na vteřinu se od sledování odprostit. Během toho lapání po dechu jsem si vzpomněl na vynikajicí o dva roky starší španělský thriller Uvězneni v čase, který by se motivem, napětím, atmosférou a kuklou na hlavě :) dal k Triangle přirovnat. Tyhle časový kolotoče jsou fakt lahůdka, i když se dají najít mouchy, ale musím dát MAX! ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Tento film ma nebavil rovnakým spôsobom ako Los Cronocrímenes. Napätie ok, atmosféra tiež, dokonca aj herci, ale je to stále o tom istom a záverečná pointa by musela byť ešte o niečo silnejšia, aby plne vynahradila neustále deja vu. Alebo aspoň o to jedno kolečko menej a bolo by to za štyri. 65% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Sešla se takhle partička nadšenců a řekla si, že by měli už konečně natočit nějaký film. "Mám nápad!!" řekl Chris. "Časová smyčka, to už tu dlouho nebylo! Navíc to může mít děr, kolik chce, a když mě nenapadne žádné logické rozuzlení, než ráno na hajzlu dopíšu scénář, ukončíme to začátkem!!! Budeme li hodinu čtyřicet opakovat to samé, tak vám garantuju, že už tak ve třetím kole budou všichni konzumenti tak zmatení nebo znudění, že nebudou vědět, která bije, a i když se hlavní hrdinka bude chovat jako iracionální 3,14ča, nikdo se nad tím ani nepozastaví!! Dá se to udělat i levně! Najmeme šest ochotníků a do hlavní role obsadíme moji snoubenku! Je sice neherečka, hnusná jak cikánské hračky, ale za to skvěle kouří ...". "Hmmm, úžasný nápad, Chrisi, to bude fuckt COOL", nadšeně přitakali ostatní. "Jdeme do toho...". ********** Sešla se takhle partička nadšenců a řekla si, že ...................... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Film se poprvé promítal na FrightFestu v Anglii. (Chatterer)
  • Dej filmu sa odohráva v Miami, avšak celé nakrúcanie prebiehalo v Queenslande. (U_S_O)

Reklama

Reklama