Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Casey Bowman je americký sirotek, který byl vychováván v klášteře dojo, kde se ho ujal mistr bojových umění Takedou. Z Caseyho se naučil bojová umění tak dobře, že ho Takeda zvažuje jako jednoho ze dvou kandidátů na svého nástupce, který bude mít za úkol pokračovat v dohledu nad posvátnou truhlou Yoroi Bitsu. Druhým kandidátem je další Takedův student Masazuka. Masazuka těžce snáší Caseyho přátelství s Takedovou dcerou Namiko a tak při vzájemném souboji s Casey na něj použije nepovolené praktiky boje. Za to ho Takeda z kláštera vyžene a za svého nástupce zvolí Caseyho. Masazuka potupně z kláštera odchází a slibuje pomstu. Za nějakou dobu se z Masazuky stává nájemný zabiják pracující pro společnost Temple Industries, kterou vede milionář Temple, který zároveň vede tajnou zločineckou organizaci a nechává Masazuku likvidovat své obchodní konkurenty. Masazuka stále cítí, že on by měl být faktickým nástupcem Takedy a stát se strážcem Yoroi Bitsu. Vrátí se tedy do chrámu, kde způsobí povyk a Takeda se proto rozhodne vyslat Caseyho s Namiko s truhlou do New Yorku za svým přítelem, profesorem Garrisonem. Masazuka znovu vrací do chrámu, kde povraždí všechny bojovníky a zabije i Takedu. Zjišťuje však, že truhla je pryč a že s ní Casey odjel do New Yorku... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (218)

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Este na zaciatku 90. rokov by sa dalo uvazovat o priemere, ale v roku 2009? Florentine evidentne zaspal dobu, akcne sceny su samoucelne. Pribeh o pomste je slaby, Adkins je sice herec - picus, ale bojovnik masakrozne dobry a sa vie bit, ale cele je to podpriemerne, a nema to ani poriadnu reziu. 0 % ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl již 3x v rozmezí dvou let. Poprvé jsem byl nadšený, čtyři hvězdy byly jasnou volbou. Podruhé už byl můj dojem malinko slabší a dnes, když jsem film dokoukal potřetí, musel jsem jít s hodnocením dolů. Spojení Isaac Florentine a Scott Adkins jde krásně dohromady. Akční scény, choreografie a pohybové nadání Adkinse jsou parádní. (viz. filmy Undisputed 2 a 3). Tady ale musím říct, že režisér přestřelil. Když se film odehrával v Japonsku, byly to pěkné záběry, ale jakmile se děj přesunul do USA, film ztrácel na kouzle. No a v závěru, jak se Tsuyoshi Ihara snese z té střechy ve stylu Batmana, to si fakt mohli odpustit. Nicméně film díky nepřehnané délce nenudí, akční scény drží vaší pozornost, takže ho v pohodě dokoukáte. Dnes hodnotím film s konečnou platností 65%. ()

Reklama

m@rz 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak. Hodně bojů je docela stupidních - ninja dostává nakládačku od dvou "obyčejných" chlápků, a pak zmlátí v poho celou bandu stejně "obyčejných" chlápků. Stejně tak s těmi zbraněmi - sem tam někdo střílí, ale pak přestane střílet a jde s tyčí - divné. Ale je tam docela dost bitek, honiček, ale bohužel málo ninja triků. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Posaď se můj žáku. Mám pro tebe speciální úkol. Býval zde čas, kdy bojovníci mívali slávu,čest a byli uctíváni. Byli velebeni a svět je uznával. Dnes jsou tyhle časy nejspíše pryč. Ale hrstka vyvolených nese vlajky bojovníků dál. Někteří jsou jíž starší, ale statečně se rvou. Velcí válečníci jako Sly, Van Damme nebo Arnie už tu nebudou dlouho. Jiní občas ze zmaru doby udělají hloupost jako třeba Bruce ve filmu, který se bojím říct nahlas. Je to na vás. Ty Scotte, tví bratři ve zbrani Vin, Jason, Rock vy můžete vrátit časy hrdinů zpět. Vydejte se se tedy na cestu. Na cestu plnou nebezpečí v podobě komedií. V podobě blbejch komedií a ještě horších komedií. Vydejte se na cestu sice trnitou, ale na úspěch čeká mnoho lidí. Nebude to snadné, ale vy to dokázat můžete. Vraťte akčnímu žánru jeho tvář. Ano přesně to se zde děje. Svině je prostě svině. Klaďas je charakterově bezchybnej, ale když se rozlobí, tak bude prostě zlej! Já dám filmu 70 procent za jasnou snahu pomoct akčnímu žánru. Hodně štěstí mý synové. 70 procent. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Docela odvaha jít léta páně 2009 do bojového filmu, ve kterém hraje první housle, no, ninja. Hlavní problém pak tkví v tom, že dnes už je zatraceně jiná doba, akční žánr už je někde úplně jinde a z véháesek bojových filmů už tak maximálně utíráme prach. Nicméně i tak patřím mezi ty diváky, kteří se k žánrové osmdesátce rádi vrátí. Vypnou mozek, vezmou do ruky něco dobrého a baví se. Když se ale vrátíme k létům páně 2009, sledujeme tvůrce, jehož start kariéry je spjatý s pološílenými Power Rangers, ale pro béčkovou produkci je ho možná i škoda.. Příběh nijaký, akce svižná a místy dokonce lehce zapamatovatelná!! A to není úplně málo.. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama