Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Casey Bowman je americký sirotek, který byl vychováván v klášteře dojo, kde se ho ujal mistr bojových umění Takedou. Z Caseyho se naučil bojová umění tak dobře, že ho Takeda zvažuje jako jednoho ze dvou kandidátů na svého nástupce, který bude mít za úkol pokračovat v dohledu nad posvátnou truhlou Yoroi Bitsu. Druhým kandidátem je další Takedův student Masazuka. Masazuka těžce snáší Caseyho přátelství s Takedovou dcerou Namiko a tak při vzájemném souboji s Casey na něj použije nepovolené praktiky boje. Za to ho Takeda z kláštera vyžene a za svého nástupce zvolí Caseyho. Masazuka potupně z kláštera odchází a slibuje pomstu. Za nějakou dobu se z Masazuky stává nájemný zabiják pracující pro společnost Temple Industries, kterou vede milionář Temple, který zároveň vede tajnou zločineckou organizaci a nechává Masazuku likvidovat své obchodní konkurenty. Masazuka stále cítí, že on by měl být faktickým nástupcem Takedy a stát se strážcem Yoroi Bitsu. Vrátí se tedy do chrámu, kde způsobí povyk a Takeda se proto rozhodne vyslat Caseyho s Namiko s truhlou do New Yorku za svým přítelem, profesorem Garrisonem. Masazuka znovu vrací do chrámu, kde povraždí všechny bojovníky a zabije i Takedu. Zjišťuje však, že truhla je pryč a že s ní Casey odjel do New Yorku... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (218)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No uprimne receno je to hovadina ten pribeh je uz tak neuveritelne tragickej a oklepanej ze i na akcni becko je to trochu moc navic od zacatku jsem mel pocit ze je to totalni vykradacka Americkeho samuraje akorat ze z ninjama takze po tehle strance je to vypraskanost nejvyssi dale mi dvakrat nesedi styl rezisera Florentina kterej se podepsal treba pod takovej ultraproser jako Pastyr a abych nezapomnel ta krev uz opravdu nemohla byt digitalnejsi a pusobi to fakt silene takze sem se zblaznil kdyz davam 3* ?! ne tak docela prvni je za Adkinse druha je za Adkinse a treti je za Adkinse ne fakt tenhle borec to jeste nekam dotahne fakticky v soucasny dobe nevim o vetsim zabijakovy a jeho kreace proste staci na udrzeni jakyhokoliv akcniho filmu vlastne z toho co predvadi by se dalo utahnout dalsich 5 filmu hlavne ta bitka v metru je klasa! delka je tak akorat vcas to skonci takze vlastne co si stezuju takhle zabavnou akcni superdemenci uz sem dlouho nevidel ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Najviac sa mi ľúbi scéna, kde jeden týpek čo naháňa hlavné duo hovorí nezabíjajte ju chcem ju živú a pritom po nich strieľa on aj ostatný :-).No ale už k filmu, prekvapilo ma akú kravinu dokázal po dobrom Undisputed II Isaac Florentine natočiť.Film obsahuje cool zábery, kopec akcií ale aj nezmyslov.Skratka nie je to dobrý film ale pozerať sa to dá.Isaac Florentine možno natočil trošku sračku ale treba uznať, že akcie vie a vyzerajú neskutočne cool aj so Scottom Adkinsom. 50% - 2* ()

Reklama

m@rz 

všechny recenze uživatele

Žádný zázrak. Hodně bojů je docela stupidních - ninja dostává nakládačku od dvou "obyčejných" chlápků, a pak zmlátí v poho celou bandu stejně "obyčejných" chlápků. Stejně tak s těmi zbraněmi - sem tam někdo střílí, ale pak přestane střílet a jde s tyčí - divné. Ale je tam docela dost bitek, honiček, ale bohužel málo ninja triků. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Má to ten nejklasičtější scénář, jaký si jde u ninja filmu představit (hodný ninja-sirotek vs zlý ninja zavržený jejich mistrem, kterého zavraždí), což film spolu s topornými hereckými výkony sráží na úroveň naivní pohádky. A ani souboje nejsou kdovíjak strhující a výrazněji se mi líbil jen ten v metru. Takže ve výsledku jen nenáročné jednorázové ohlédnutí za osmdesátkovou filmovou ninja horečkou. ()

Fr odpad!

všechny recenze uživatele

Ninja – žoldák trénovaný v bojovém umění, ve špionáži a zabití. Smrtelné umění se předávalo z generace na generaci.... Dělal špinavou práci tenkrát, dělá ji i dnes. Filmy o těchto bojovnících ve mně vyvolávají vzpomínky na léta 80tá a chybí mi dobrý akční film o těchto bojovnících. Dnes, kdy technologie umožňuje nemožné jsem byl pln očekávání! Prostě jsem se těšil! Místo radosti však ve mě toto dílo budí vztek! Dětinský děj, akční scény, že by se za ně styděli i v roce 1970. Kavkazký typ Casey se u úderů kření jako moje teta, než ji strejda zabil. Idiotskej střih a výstřiky krve z transfúzní stanice a ne ze soubojů. Americkej ninja byl (je) klasika. Byť béčková a ať si kdo chce co chce říká, pro mne má své kouzlo i dnes. Tohle je SHIT!!! 83 minut utrpení!!! PŘÍBĚH * HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ne ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama