Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Casey Bowman je americký sirotek, který byl vychováván v klášteře dojo, kde se ho ujal mistr bojových umění Takedou. Z Caseyho se naučil bojová umění tak dobře, že ho Takeda zvažuje jako jednoho ze dvou kandidátů na svého nástupce, který bude mít za úkol pokračovat v dohledu nad posvátnou truhlou Yoroi Bitsu. Druhým kandidátem je další Takedův student Masazuka. Masazuka těžce snáší Caseyho přátelství s Takedovou dcerou Namiko a tak při vzájemném souboji s Casey na něj použije nepovolené praktiky boje. Za to ho Takeda z kláštera vyžene a za svého nástupce zvolí Caseyho. Masazuka potupně z kláštera odchází a slibuje pomstu. Za nějakou dobu se z Masazuky stává nájemný zabiják pracující pro společnost Temple Industries, kterou vede milionář Temple, který zároveň vede tajnou zločineckou organizaci a nechává Masazuku likvidovat své obchodní konkurenty. Masazuka stále cítí, že on by měl být faktickým nástupcem Takedy a stát se strážcem Yoroi Bitsu. Vrátí se tedy do chrámu, kde způsobí povyk a Takeda se proto rozhodne vyslat Caseyho s Namiko s truhlou do New Yorku za svým přítelem, profesorem Garrisonem. Masazuka znovu vrací do chrámu, kde povraždí všechny bojovníky a zabije i Takedu. Zjišťuje však, že truhla je pryč a že s ní Casey odjel do New Yorku... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (218)

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Posaď se můj žáku. Mám pro tebe speciální úkol. Býval zde čas, kdy bojovníci mívali slávu,čest a byli uctíváni. Byli velebeni a svět je uznával. Dnes jsou tyhle časy nejspíše pryč. Ale hrstka vyvolených nese vlajky bojovníků dál. Někteří jsou jíž starší, ale statečně se rvou. Velcí válečníci jako Sly, Van Damme nebo Arnie už tu nebudou dlouho. Jiní občas ze zmaru doby udělají hloupost jako třeba Bruce ve filmu, který se bojím říct nahlas. Je to na vás. Ty Scotte, tví bratři ve zbrani Vin, Jason, Rock vy můžete vrátit časy hrdinů zpět. Vydejte se se tedy na cestu. Na cestu plnou nebezpečí v podobě komedií. V podobě blbejch komedií a ještě horších komedií. Vydejte se na cestu sice trnitou, ale na úspěch čeká mnoho lidí. Nebude to snadné, ale vy to dokázat můžete. Vraťte akčnímu žánru jeho tvář. Ano přesně to se zde děje. Svině je prostě svině. Klaďas je charakterově bezchybnej, ale když se rozlobí, tak bude prostě zlej! Já dám filmu 70 procent za jasnou snahu pomoct akčnímu žánru. Hodně štěstí mý synové. 70 procent. ()

dee-key 

všechny recenze uživatele

Pan Adkins je opravdu veliké a hrozivé hovado které bych nechtěl naštvat. To je poselství filmu. To a samozřejmě hromada mlácení, sekání, střílení, běhání, velmi průhledné zápletky, ale jinak vcelku dost dobrého vyústění. Je to samozřejmě akční film se vším všudy a přesně to jsem chtěl, když jsem si to pouštěl. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Florentine a Adkins stále potvrdzujú, že sú v akčném béčkarskom sektore neporaziteľným kombom. Atraktívna permanentná akcia, horlivé a temperamentné súboje sú síce preriedené hŕbami plytkým dejom, v ktorom nájdete časť z odvaru akéhokoľvek akčného béčka posledných rokov, ale to nevadí. Pretože na scéne je stále Adkins, režíruje zručný Florentine a ja už chcem, aby tomu chlapovi dali do rúk niečo poriadne, ale samozrejme len so Scottovou účasťou. Chuť šupnúť aj štvrtú hviezdičku je obrovská, triezvy rozum však tentokrát prevážil. 70%. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Isaac Florentine prostě tyhle dvd béčka točit umí. Obzvláště, když mu cestu rozkopává výborný Scott Adkins. Příběh je sice dementní, ale to byly naše milované akčňáky taky a nevadilo nám to. Florentinovi s Adkinsem jde hlavně o servírování výborné akce a to se opět daří na jedničku. Akci maj prostě oba zmáklou dokonale a Florentine asi vymačkal dvd rozpočet na maximum. Jen škoda trošku kolísavého tempa a celkem nevýraznýho záporáka. I tak je ale béčková duše celkem spokojena. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins je nesporne superborec a žiarivá hviezda novodobých martial arts filmov, v Ninjovi však dostal priestor na predvedenie možno tak 50% svojich bojových schopností, čo je dosť prúser. S dlhšími vlasmi a bez "boykovskej" briadky vyzerá ako mladší, svalnatejší brat Bena Stillera a na túto jeho vizáž som si po nadupaných Undisputed 2 a 3 proste nedokázal zvyknúť. Navyše ústredný záporák Masazuka nemá charizmy ani za krajčírsky náprstok a jeho sofistikované ninjovské triky ma omrzeli asi po desiatich minútach. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

Reklama

Reklama