Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott má několik dní před svatbou s Amy, a tak se se svými přáteli, Justinem, Mikem a Carterem vydá na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Čtveřice se nadšeně vrhne do Strip klubu, kde se seznámí s Nikki a Angelou. Sexy společnice pozvou pány na soukromou party na kraj města. Ráno však Scott, Justin a Carter zjišťují, že Mike (ženatý se dvěma dětmi) chybí. A kromě něj také Nikki. Spolu s Angelou se je vydají hledat. Jsou však uneseni a brzy jim je jasné, že budou muset ukojit choutky sadistického elitního loveckého klubu… (Cinemax)

(více)

Recenze (243)

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Totálně osekaná náhražka, která má v sobě více éček, než sálám Gothaj za 3 Kč v akci. Pokud se první dva Hostely přes daly sníst a to ještě s velkým sebezapřením, tak toto chemické cosi už ne. Herci unylí, scénář o dvou prázdných A4,gore žádný a ani humor to nemá - chybí tu romský fotbal s lidskou hlavou. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|35%| Hm, takže opět nic moc. První film byl alespoň lepší průměr, dvojka totální katastrofa a tohle také moc neoslnilo. Příběh je trochu odlišný a o to víc nudnější a blbější. Jen ty vraždící scénky byly docela dobré, ne všechny tedy. Vyříznutí kůže ženy – to bylo docela dobré. To je ale vše, spíš je to podobná ztráta času jako dvojka, ale o něco lepší. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Pamatuji se, že mě první díl svou zlověstností dost naštval a pobouřil. Jeho tísnivá atmosféra možná někoho bavila, jiné zase rozesmálo, že „nás a naše východní sousedy“ představil coby bandu feťáků, kurev a násilníků. Tehdy jsem psal něco ve stylu, že tenhle výplach si dá do sbírky tak akorát nějakej nechutnej úchyl, kterého v mládí přitahovala anatomie nebo ho doma nepřiměřeně řezali. Dvojku jsem s díky vynechal, teď jsem měl tu čest zhlédnout třetí díl, který už nepíchá (i když lehce jo) do východoevropanů, přesto nezklamal a nabízí „scénáristický“ suterén, který se tentokrát přesouvá do města hříchu. I když si v některých momentech nevede až tak špatně, adrenalin divákovi těžko zvedne. Linie bohatých zvrhlíků, které baví sledovat mučení druhých nebo snaha o netradiční přebrání holky nejlepšího kamaráda, jsou spíš k smíchu. Sečteno, podtrženo: sadistická série si svoji pozornost absolutně nezaslouží!! ()

klerik 

všechny recenze uživatele

To už sú amíci leniví zájsť do východnej Európy? Koho zaujíma Las Vegas? Ale vôbec to nie je zle vymyslené. Ale tam kde malo byť gore v štýle SAW, tam boli mordy, ktoré by nezaujali ani v osemdesiatych rokoch. Jedna slušná scéna je prekliate málo. Ale príbeh (aj keď béčkový) nebol ozaj zle vymyslený... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ruku na srdce, co očekává perverzní divák od pokračování Hostelů? Zvrácené mučení nebohých obětí! Čekal-li někdo něco jiného, pak je pěkně naivní. Těžko žádat originalitu, když dopředu je jasné, že cílem je pouze dopravit nic netušící chudáky do rukou zvrhlých katů. Zajímavou obměnou je vybraná společnost prachatých úchylů ( a úchylaček), kteří si tentokrát sami ruce nešpiní, ale sází se, jak a co která oběť vydrží. Průměrný dívatelný příběh však příliš brutálního mučení neukáže. Stahování z kůže nabízí jiné filmy v dokonalejším provedení, např. Dagon S.Gordona, a s hmyzem si lze vyhrát mnohem vynalézavěji. Umělé krve tvůrci třetího Hostelu moc nespotřebovali.... a scéna inspirovaná očividně Jacksonovou sekačkou (Braindead) si vystačila s náznakem a vrčením mimo kameru! ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Scéna kolem 40. minuty, v níž Scott (Brian Hallisay) rozsvítí lampičku a následně zalézá šváb pod koberec, se v podobném provedení objevuje i ve snímku Motel smrti (2007). (Syna.1990)
  • Natáčení probíhalo v Las Vegas a Detroitu. (gogos)

Související novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (více)

Reklama

Reklama