Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jo, jo, jo. Losangeleští detektivové Riggs (Mel Gibson) a Murtaugh (Danny Glover) se vracejí do akce a pouštějí se do křížku s bandou kriminálníků, obchodujících na ulicích se zbraněmi – z policejních skladů! Joe Pesci je zpátky jako otravný bývalý mafiánský účetní Leo Getz a partu doplňuje Rene Russo jako drsná Lorna Cole, vyšetřovatelka z vnitřních záležitostí a – stejně jako Riggs – rozená hazardérka. Rizika jsou všude: věžák exploduje na mraky, obytný blok se složí jako domeček z karet, Riggs skočí na motorce do pětadvacetimetrové hloubky a Murtaugh prožívá svou obvyklou předdůchodovou paniku. Smrtonosná zbraň 3 není jen lepší. Je nejlepší! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (470)

H34D 

všechny recenze uživatele

Smrtonosná zbraň 3 je snad nejhravějším a celkově mým druhým nejoblíbenějším dílem série. Humor je zde všude a přitom absurdity nepůsobí stupidně. Riggs a Murtaugh jsou definitivně nejlepší policejní dvojka filmového plátna. Nejen, že jsou skvěle sehraní, neváhají pro "hloupost" druhého nasadit krk, ale nebojí se ani ztropit si z druhého pořádný žert. Zkrátka jiskří to, má to grády a parádní atmosféru raných 90. let. 9/10 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Treti dil si prekvapive udrzuje kvalitu prvnich dvou. Na druhou stranu, neni to uz nic novyho, pouze potreti to samy, akorat, ze drogy z prvniho dilu a prachy z druhyho, vystridaly zbrane. Takze otazka, jak to hodnotit, sice vse slape na vybornou, navic pribyla paradni drsnacka Russo a opet se dostane ke slovu i Pesci, ale cely uz to zacina bejt trochu okoukany a precejen uz moc urvany. Nicmene porad jeste 5*. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„I'm too old for this shit!“ To říkáš Rogere pořád a stejně do toho s Martinem jdeš.. O poznání slabší příběh ve srovnání s předchozími dvěma díly zachraňuje břitký humor konverzačních přestřelek - zřejmě nejlepších v celé sérii. Stávám se členem Hnutí pro podporu kouření za účelem zbavení se závislosti na psích sucharech.. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Lethal Weapon je jedna z najvyrovnanejších sérii. V prvom diely sme sa zoznámili s postavami, v druhom prišlo viac cool akcii a hlášiek a tu v treťom sa to všetko ešte zvýšilo. Nechápem ako to tvorcovia robia, že každý diel je neskutočne super, plný nápadov a herecké výkony sú každým dielom lepšie a lepšie. Druhý diel dal do Lethla Weapon 2x viac všetkého a trojka prekvapivo tiež pridala. Joe Pesci, ktorý ma na dvojke s časti otravoval a časti bavil, dostal tu v treťom pokračovaní, tiež síce bláznivú úlohu, ale rozhodne som sa viac zabával ako nudil. O Gibsonovi a Gloverovi sa nemá cenu ani baviť od každého dielu im pribúda na charizme. A čo sa týka nového policajtského prírastku, (Rene Russo) tak nie lenže fajn zapadá, ale vďaka tej postave sa vytvorili skvelé dialógy, vtipne scény a dokonca aj akcie. Čo sa týka príbehu, tak ten mi tu príde najlepší. No čo sa týka záverečného finále, tak jednotka stále vedie. Zo všetkých zbraní je tento pre mňa najvtipnejší, no jednotka je o chĺpok lepšia. P.S.: počkajte si na scénu za titulkami. 95% - 5* ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Zboznujem uvodne sceny tejto serie. Tentokrat to bola bomba v budove, ktoru chcel Gibson odstranit a dopadlo to tak, ako dopadlo :-) Uuuups. Po Pescim je tu nova hviezda a to skvela Rene Russo, ktora v tejto ulohe dokazala chlapov svojimi udermi poriadne prekvapit. Tentokrat sa tu jedna o predaj zbrani s nebezpecne ostrymi nabojmi, ktore dokazu smrtelne prestrelit neprestrelnu vestu. Oblubenych scen je vo vsetkych castiach dost, ale tu sa mi ratalo Gibsonovo priatelstvo so psom alebo akcna jazda na motorke, kde sa takmer zabil. Na konci si pockajte az po koniec zaverecnych titulkov, film este neskoncil... 18.11.2008 __________ Mel Gibson - (Martin Riggs) +++ Danny Glover - (Roger Murtaugh) +++ Joe Pesci - (Leo Getz) +++ Rene Russo - (Lorna Cole) +++ Stuart Wilson - (Jack Travis) +++ Steve Kahan - (kapitán Ed Murphy) +++ Darlene Love - (Trish Murtaugh) +++ Damon Hines - (Nick Murtaugh) +++ Hudba: Michael Kamen, Elton John, Eric Clapton, David Sanborn +++ Produkcia: Joel Silver, Richard Donner +++ ()

Galerie (52)

Zajímavosti (27)

  • Murtaughova (Danny Glover) loď se jmenuje "Code 7", což je u L.A.P.D. (Los Angeles Police Department) kód pro přestávku na oběd. (Bauer)
  • Počítačová hra, ktorú môžeme vidieť v byte Lorny (Rene Russo) na počítači, je "The Three Stooges" od Activision a Cinemaware. Martin Riggs (Mel Gibson) je veľký fanúšik komediálneho tímu The Three Stooges. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama