Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jo, jo, jo. Losangeleští detektivové Riggs (Mel Gibson) a Murtaugh (Danny Glover) se vracejí do akce a pouštějí se do křížku s bandou kriminálníků, obchodujících na ulicích se zbraněmi – z policejních skladů! Joe Pesci je zpátky jako otravný bývalý mafiánský účetní Leo Getz a partu doplňuje Rene Russo jako drsná Lorna Cole, vyšetřovatelka z vnitřních záležitostí a – stejně jako Riggs – rozená hazardérka. Rizika jsou všude: věžák exploduje na mraky, obytný blok se složí jako domeček z karet, Riggs skočí na motorce do pětadvacetimetrové hloubky a Murtaugh prožívá svou obvyklou předdůchodovou paniku. Smrtonosná zbraň 3 není jen lepší. Je nejlepší! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (470)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Z policejního skladu se záhadně vypařil nemalý arzenál, což by Riggs s Murtaughem bez problémů objasnili, ale zrovna na to nemají čas. Po jedné Riggsově partyzánštině totiž dostali možnost se za odměnu převléci do slušivých uniforem, štrádovat si to po vlastních nohou po asfaltu a dohlížet nad silničním provozem. Vyšetřovatelka Coleová však časem pochopí, že ti dva otravní pochůzkáři jí mohou s případem pomoci a od této chvíle je vymýcení zločinu pouhou formalitou. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Bezpochyb nejslabší díl celé série a může za to hned několik faktorů,prvním je zapojení ´´drsné´´ policistky do příběhu,tudíž dvojice Gibson/Glover tu nejsou spolu tolik,co bych si přál.Scény s Murtaughovým rozervaným duchem po zastřelení 15tiletého gangstera mě spíš od děje vždycky ruší.3jce se musí nechat pár scén,ať už je to počáteční demolice,nebo působivá honička,ale hodně scén bych vypustil a vůbec to je takové ne Smrtonosné,přesto pořád výborný akčňák,který ovšem pro mě zůstal kdysi za očekáváním. 75% ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Smrtonosná zbraň 3 je snad nejhravějším a celkově mým druhým nejoblíbenějším dílem série. Humor je zde všude a přitom absurdity nepůsobí stupidně. Riggs a Murtaugh jsou definitivně nejlepší policejní dvojka filmového plátna. Nejen, že jsou skvěle sehraní, neváhají pro "hloupost" druhého nasadit krk, ale nebojí se ani ztropit si z druhého pořádný žert. Zkrátka jiskří to, má to grády a parádní atmosféru raných 90. let. 9/10 ()

sud 

všechny recenze uživatele

O něco slabší pokračování vynikající jedničky a ještě lepší dvojky. Ale opravdu slabší jen o málo (asi tak o půl hvězdičky). Že se ve filmu objevila Rene Russo je podle mě jen dobře, protože přinesla do filmu spoustu nových prvků (hlavně její intimní seznamování s Riggsem stojí za to :-)). Pořád klape všechno tak jak má Roger s Martinem jsou pořád stejně dobří, nechybí spostu akčních scén, humorných chvil (Roger s tlustou policistkou v antonu, stíhajícím zločince) a také vážných (Roger v sebeobraně zastřelí kamaráda svého syna). Nastávající čtyřka je přibližně na té samé úrovni. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Tihle kluci ušatí prostě umí, jsou to nehorázní baviči. Tihle cajti neztratili nic ze smého homoru, hádek a parádní akce. Jestě jim přidali půvabnou Rene Russo, jako drsnou cajtku, ta role jí prostě sedla. O nic horší než první nebo druhý díl, bavil jsem se výtečně. Nejlepší krimi série (filmy), co byla kdy natočená a troufnu si tvrdit, že zůstane nepřekonaná. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (27)

  • Počítačová hra, ktorú môžeme vidieť v byte Lorny (Rene Russo) na počítači, je "The Three Stooges" od Activision a Cinemaware. Martin Riggs (Mel Gibson) je veľký fanúšik komediálneho tímu The Three Stooges. (Raccoon.city)
  • Tržby ze severoamerických kin činily 144,7 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 321,7 mil. (NIRO)
  • Smitty (John Cenatiempo) má ve filmu zbraň Smith & Wesson Model 686 ráže .357 Magnum. (dc125)

Reklama

Reklama