Reklama

Reklama

Neporazitelný: Vykoupení

  • Česko Neporazitelný 3: Vykoupení (více)
všechny plakáty
Trailer

Koloběh nelegálních vězeňských zápasů se roztáčí na plné obrátky! Nejlepší bojovníci z celého světa se scházejí ke konečnému souboji, který rozhodne o tom, kdo z nich získá svobodu. Uri Boyka, král ruských zápasníků, vstupuje do boje, aby se pomstil svému nepříteli… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (546)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Já se poseru !!! Dvojka byla HustoKrotuPřísná rubačka, kde jsem měla hubu dokořán a očka vykulená skoro až do evropských norem ALE jestli jsem si bláhově myslela, že už mě tedy nemůže nic překvapit tak jsem se kurevsky sekla. Jura Bójků opravil přelomený koleno a dal se zpátky na cestu jemu nejbližší - natrhávání prdelí (myslím v zápase) . A jelikož eM Džey Wájt si ve dvojce vybojoval svobodu tak pozici hlavního hrdiny přebírá právě náš Jura. Více soubojů než ve dvojce samo sebou potěší a minimálně ten šílenej kapuééérista a hlavní zloun (u kterýho nevíte kam kouká páč má voči jako chameleon) dokazují, že i oni ovládají natrhávání prdelí na jedničku. Bójka si to s nima rozdá s obouma a já byla nažhavená kdo komu natrhne prdel a stane se univerzálním alfasamcem. Pokud nejste debilní, je Vám jasný, že to bude Bójka. Pokud Vám to jasný nebylo, debilní jste a tudíž se Vám za spoiler neomluvím, spíše naopak se Vám budu smát. A když jsme u těch spoilerů tak ještě jeden - opět se dočkáme nechutně zlomený hnáty a jednoho zázraku - Bójka se bude kamarádit s černošským ukecaným boxerem - kdo by to čekal, když první černej boxer mu zlámal hnátu co? Tak a teď už jen nadrbaně vyhlížet čtyřku, která bude letos. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Minos Matsas: 1. 50 Cent - Ready For War ,2. 50 Cent and DMX - Ready For War (Remix Instrum) ,3. D Hustle and Deek Yazooky - Knock You Out ,4. Illegal Substance - Step To The Floor ,5. Main time ,6. Tom Erba - Bring It On ,7. Tom Erba - Krush You ,8. Steve Glotzer - Restless Spirit ,9. VIA Tbilisi - Suliko ()

Reklama

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Je vidět že od předchozího dílu se Boyka něčemu naučil. Shodil ten hřebínek arogance a stal se z něj ještě víc příjemnější bojovník. Zápasy byly ale o stupínek slabší, což filmu ubralo. Příběh se mi zdál také lacinější. Vše zase vyřešily Boykovi skvělá komba. Scott Adkins se na tuhle roli náramně hodil. Stejně si myslím že souboj z předchozího dílu s Michaelem Jai Whitem byl lepší. Však nevadí. Za plný počet to i tak je. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Stalo se neuvěřitelné. Já viděl akční bojovej film, kde se vůbec nic neklepalo a já každej boj shlédnul naprosto pohodlně, s přehledem a co víc? S celou kupou neskutečně vostrejch efektů. A co je ještě víc? Film je takovejch bojů plný. A co je ještě....ještě větší nářez? Že film není vůbec blbej, herci mi jsou sympatičtí a závěrečná scéna by se měla zapsat do zprávy o akčních filmech pro nová desetiletí....Proboha, jak na to přišla banda béčkařů, že my diváci chceme vidět film, kde něco bude vidět a nás z toho nebudou bolet palice?....Nevěřil jsem vlastním očím. Neporazitelný: Vykoupení je naprostej nářez, na který nevim co pořádně říct. A závěrečná scéna? Jen potvrzuje 100% dokonalost skutečné akce ve filmu, kterou by si představoval do budoucna častěji! Prosím... ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Díkes Isaac za rovnaký pocit ako keď som ako 13-ročný videl prvý krát Bloodsport. Nostalgická slza zmiešaná s marným čakaním na ultimátne arénové Bé (ktoré sem tam plátala ázijská produkcia), len umocňovala zimomriavky pri každom chroupnutí v Bojkovom kolene. Proste so mnou mávala schéma, choreografia, Bojka, Dolor, všetko. A Marko Zaror (pre mňa nový objav, akým bol svojho času Adkins) si kolumbijského sick-fuck magora dokonale vychutnal a ak bude štvorka tak mám tajný tip. Inač roztočiť také dlhé pahýly, to musí byť energia! A meno Larnell Stovall si zapisujem. 85% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (17)

  • Slovo "fuck" zazní ve filmu 95x. (Kuny27)
  • Film získal na ActionFeste ceny za najlepšiu réžiu a najlepšiu bojovú choreografiu za rok 2010. (m.a.t.o.)
  • Ve scéně, kde Boyka (Scott Adkins) usekává v dole řetěz, aby mohl Turbo utéct (Mykel Jenkins) je možné si všimnout, že Turbo k druhému konci není vůbec připoután. (Kubula333)

Reklama

Reklama