Reklama

Reklama

Neporazitelný: Vykoupení

  • Česko Neporazitelný 3: Vykoupení (více)
všechny plakáty
Trailer

Koloběh nelegálních vězeňských zápasů se roztáčí na plné obrátky! Nejlepší bojovníci z celého světa se scházejí ke konečnému souboji, který rozhodne o tom, kdo z nich získá svobodu. Uri Boyka, král ruských zápasníků, vstupuje do boje, aby se pomstil svému nepříteli… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (546)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Po skvělé dvojce jsem nemohl odolat a urychleně stáhnul i Vykoupení. Co jsem ale neviděl, Boyka je nejen klaďas, ale zároveň věří v Boha, pomáhá druhým a k tomu všemu stačilo pár týdnů utírat hovna vyplesknuté na podlahu díky mizernému ruskému odpadnímu potrubí. Charakter postavy účelově předelán pro potřeby pokračování bez Whitea, ale proč ne? Skott Adkins je skvěle vypadající a vytrénovaný mačo, který by mohl trhat koule všem dnešním pseudotvrďákům, kteří se nás ve svých trapných filmech snaží přesvědčit o tom, že jsou akční. Neporazitelný: Vykoupení je na chlup stejně technicky zvládnutý film a dokonce má téměř identickou zápletu jako dvojka, ale souboje, hmm ty jsou prostě geniální. Florentine je režisér čistě béčkový a je to vidět v každém záběru, ale když příjde na akci a souboje, nemá konkurenci! 83% ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Podobně jako dvojka, tak i trojka těží ze všech možných šablon bojových filmů, nic diváka extra nepřekvapí, se vším tak nějak počítá a téměř u všeho má pocit, že to již někde viděl. A jistě i viděl. Přesto je však Neporazitelný 3 dobrou podívanou, která mi sedla o něco lépe než dvojka. Snad kvůli tomu, že Scott Adkins je zde na té správné straně (v tomto díle mu divák musí prostě fandit) a je tu širší spektrum bojových stylů. Souboj Adkinse a Crowdera neměl chybu, skvěle se na něj koukalo a také perfektně skončil. Vztah mezi Boykou a Američanem byl také dobrým kořením a finále snímku diváka potěšilo. Dávám tedy 4*. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins tentoraz ako klaďas, indisponovaný zranenou nohou (Michael Jay White bol sakra tvrďas) vymäkol a bratríčkuje sa s druhým černochom. Táto kopa priteplených žvástov medzi nimi ma na tom štvala najviac. Čo sa zobrazenia súbojov týka UIII kráča v šľapajách UII čo je dobre i keď samozrejme už také prekvapenie to nie je. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Milovníci zápasů připravte se, protože UŽ JE TO TU ZAS!!!!..... Kopačka, kopačka, efektní otočka (kam se sere Ch. Norris), rána pěstí, zlomení vazu – VÍTĚZ! Volat doktora? Proč? Milovníci ultimátních soubojů jistě vědí, která bije. A kdo bije. S vězni se zachází tak, jak si zaslouží. Vypracovaný těla, že by Miss aerobik zvlhla ...závistí (nebo zbledla?) a neférové jednání ze strany domácích. Příběhem se netrapme, tady jde o krvavou podlahu v ringu. Jde o to, co od filmu očekáváte. POKUD BOJ, MÁTE TU FILM ZA *****!!! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci se zůčastnit bojového turnaje vězňů. 2.) Už mě nebaví mačkat joystick při Mortal Combat. 3.) Nevím, jestli je má postava vhodná pro práci v kamenolomu. 4.) Zajímá mě, kdy se mi může hodit špinavá hadra na podlahu. 5.) Musím vidět jedno z největších ,,z mrtvých vstání“ při finálovém zápase! PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Stalo se neuvěřitelné. Já viděl akční bojovej film, kde se vůbec nic neklepalo a já každej boj shlédnul naprosto pohodlně, s přehledem a co víc? S celou kupou neskutečně vostrejch efektů. A co je ještě víc? Film je takovejch bojů plný. A co je ještě....ještě větší nářez? Že film není vůbec blbej, herci mi jsou sympatičtí a závěrečná scéna by se měla zapsat do zprávy o akčních filmech pro nová desetiletí....Proboha, jak na to přišla banda béčkařů, že my diváci chceme vidět film, kde něco bude vidět a nás z toho nebudou bolet palice?....Nevěřil jsem vlastním očím. Neporazitelný: Vykoupení je naprostej nářez, na který nevim co pořádně říct. A závěrečná scéna? Jen potvrzuje 100% dokonalost skutečné akce ve filmu, kterou by si představoval do budoucna častěji! Prosím... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (17)

  • Ve filmu můžeme vidět mnoho bojových umění od Boxu, Capoeiry, Savate nebo Taekwon-da až po mix bojových umění zvaný MMA v podání Yuriho Boyky (Scott Adkins). (canni)
  • Boyka (Scott Adkins) má tréninkové boty od adidas, avšak jeho kalhoty mají 4 proužky. (Kuny27)

Reklama

Reklama