Reklama

Reklama

Neporazitelný: Vykoupení

  • Česko Neporazitelný 3: Vykoupení (více)
všechny plakáty
Trailer

Koloběh nelegálních vězeňských zápasů se roztáčí na plné obrátky! Nejlepší bojovníci z celého světa se scházejí ke konečnému souboji, který rozhodne o tom, kdo z nich získá svobodu. Uri Boyka, král ruských zápasníků, vstupuje do boje, aby se pomstil svému nepříteli… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (546)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Fighter Swan Lake, aneb pokud to půjde tímhle stylem dál, máme se u čtvrtého dílu na co těšit (pokud ho natočí, v což pevně doufám). Od podprůměrného prvního dílu, k vynikající dvojce, následovanou tímto snímkem, který možná pro příběhové stránce nabídne méně, ale co se zápasů týče je to hotová orgie. 80 % ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Po skvelej dvojke prichádza ešte o chlp lepšia trojka. Florentin spravil rovnako lišiacky ťah ako Cameron v T2 a s hlavného záporáka spravil hlavnú postavu. Predošlý diel mal brilantnú akciu, no tu je tých fightov ešte viac a sú ešte lepšie, rovnako ako aj kamera, či Scott Adkins, ktorý by v takejto forme nakrájal na drobno aj Stathama. Škoda, že Isaac Florentine nenatočil celú trilógiu.Mohla by to byť pecka. 89% - 4* ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Je to prosté, prostučké, dejovo chudobné a priamočiare, ale pokiaľ čakáte od takéhoto typu filmov obrovskú duchaplnosť a scenáristickú bombu, tak ste príliš naivní. Bez ohľadu na vymenované zápory, Undisputed III je "mlátička" ako sa patrí. Bojové scény mi do tela dodávali potrebný adrenalín, každý jeden pohyb, kop, úder.. a to sa priznám, že podobné snímky zrovna dva krát nevyhľadávam. Holt na Boykove akrobačné scenérie si musíte nájsť tú správnu chvíľku, pretože sa jedná o čisto žánrovú záležitosť. Pokiaľ nemáte aspoň raz za čas chuť niekomu nakopať prdel a či jednoducho vybúriť energiu pomocou fyzickej aktivity, tak to ste tu asi trochu vedľa. P.S. Záver vyvolal nepatrný úsmev.) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Stalo se neuvěřitelné. Já viděl akční bojovej film, kde se vůbec nic neklepalo a já každej boj shlédnul naprosto pohodlně, s přehledem a co víc? S celou kupou neskutečně vostrejch efektů. A co je ještě víc? Film je takovejch bojů plný. A co je ještě....ještě větší nářez? Že film není vůbec blbej, herci mi jsou sympatičtí a závěrečná scéna by se měla zapsat do zprávy o akčních filmech pro nová desetiletí....Proboha, jak na to přišla banda béčkařů, že my diváci chceme vidět film, kde něco bude vidět a nás z toho nebudou bolet palice?....Nevěřil jsem vlastním očím. Neporazitelný: Vykoupení je naprostej nářez, na který nevim co pořádně říct. A závěrečná scéna? Jen potvrzuje 100% dokonalost skutečné akce ve filmu, kterou by si představoval do budoucna častěji! Prosím... ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Pokud se nad tím byť jen vteřinu zamyslíte, pravděpodobně dostane chuť se zabít o hranu DVD přehrávače. Bojka seká latinu, dal se na víru a kamarádí s ukecanýma negrama. Korupce vězeňského systému prorostla do mezinárodních rozměrů a tak se muklové tlučou v duchu globalizace. Jenže když nad tím mávnete rukou, naservíruje vám Issac Florentine rubačku z jiné dimenze filmařských kategorií, protože nic takového v rámci kino zábavy ‚pro celou rodinu‘ neuvidíte. Nekompromisnost z toho trčí až za provazy, partička bijců oplývá velmi pestrou sbírkou dovedností, a to všechno se děje v dlouhých, zběsile nestříhaných záběrech. Nemuseli jste na tom zákonitě vyrůst, ale když už nic jiného, pokývat nad fyzičkou zúčastněných byste rozhodně měli. V rámci škatulky 4 a ½. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (17)

  • Celkově se na plátně mihne 73 ženských postav, ale ani na jednu není záběr a ani jedna neřekne jediné slovo do kamery. (Kuny27)
  • Slovo "fuck" zazní ve filmu 95x. (Kuny27)
  • Kvôli úlohe Turba začal Mykel Shannon Jenkins trénovať bojové umenie. (ywo666)

Reklama

Reklama