Reklama

Reklama

Jeskyně smrti

Trailer 2

Muž se probouzí hluboko v nitru jeskyně. Trpí amnézií. Nedokáže si vzpomenout na to, jak se sem dostal a ani na to, co se stalo s mužem, jehož tělo leží vedle něj. S tajemným stvořením v patách se musí vydat do tohoto podivného a fantastického světa. Chce-li se Tolbiac dostat na povrch, nemá jinou možnost, než použít REZO ZERO, tajná pozorovací stanoviště v tomto opuštěném, hřbitovu podobném dole. Vydává se na cestu veden kořeny rostliny. Příběh muže, který se někdy dozvídá pravdu z archivů opuštěných laboratoří, jež se skrývají v této podzemní síti, jindy pomocí vlastního, podivně zesíleného instinktu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (122)

HAL 

všechny recenze uživatele

Překvapivě vcelku dobré hororové sci-fi připomínající na jedné straně vynikající Pandorum - vizuálem, mutanty, temnou atmosférou plnou slizu, špíny a smrti v rozdapajícím se postindustriálním prostředí klaustrofobických chodeb, a na druhé straně připomínající počítačové hry - zejména stylem narace kdy se divák, stejně jako zmatený hlavní hrdina bez paměti, probouzí v neznámém prostředí a postupně se po úrovních propracovává z hlubin nevědomosti k povrchu... a překvapivé pravdě. Pro běžně "normálního" diváka zřejmě ne příliš stravitelné, ale milovník divných sci-fi béček (Pandorum, Kostka) či japanoindustriálních psychofilmů (Tetsuo, Gusha no bindume) bude ve svém živlu. 7/10 ()

klerik 

všechny recenze uživatele

LE DERNIER COMBAT+RESIDENT EVIL Aj keď sa to nezdá, idé o naozaj zaujímavý sci-fi počin. Začiatok je síce možno moc dlhý, ale postupné dávkovani informácií dobre korešponduje s atmosférou neznámeho sveta. Pripomenie to počítačovú hru - čím vo vyšom ste leveli, tým viac sa dozvedáte. Je trochu škoda, že sa tvári ako horor, lebo takto film unikne pozornosti tým náročnejším - tento film totiž je náročný. Stiesňujúcou atmosférou pripomenie KOCKU, ale SF pozadie mu dáva originálne vyznenie. Rozhodne odporúčam aj napriek tomu, že je to "len" produkt úspešnej francúzskej hororvlny... Viac v recenzii... ()

Reklama

mimozakon 

všechny recenze uživatele

J*A*S*M úplne vystihol čo som si o filme myslel, hlavne vetami "(jak taky předvídat, co se stane za deset minut, když nevíte, co se děje teď), zpětně mi to přijde jako stylová adaptace nějaké videohry.", fakt bolo ťažké pre mňa sledovať, čo sa deje. A stále som si hovoril, že táto atmosféra/postava/prostredie by sa skvele hodili do survival hororovej hry. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Chceš vědět jak vyrobit zaručeně nejedlý hororový eintopf? Smíchej Kostku s Legendou, strč tam něco z Resident Evil 1 a pro jistotu tomu dej look Vetřelce 3, jako "originalní bonus přihoď mudrujícého architekta toho celého bludiště a dej to pak k promíchání masochistickému frantíkovi. A tradáááá je tu Eden Log. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je přesně film pro mě. Vlastně až před koncem můžete doopravdy začít tušit, o co přesně v tom filmu jde, do té doby můžete jen přemýšlet, spojovat okolnosti, hledat pravdu a přitom sledovat dokonalé vizuální a atmosférické orgie. Log mi ztvárnil jeden z mých archetypů temné a dusivé atmosféry, a to způsobem, který jinde rozhodně nepamatuji - v tom dusnu, strachu a nejistotě by se dalo přímo plavat. Na druhou stranu musím připustit, že někdy to přecejen není tak úplně ono, některou tu scénu bych pojal jinak, něco bych vypustil, něco přidal, ale není to můj film; a tak můžu k něčemu podotknout, ve výsledku se utopit a autorovi se poklonit. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Celý film yl natočen ruční kamerou v různých podzemních lokalitách. (Terva)

Reklama

Reklama