Reklama

Reklama

Jeskyně smrti

Trailer 2

Muž se probouzí hluboko v nitru jeskyně. Trpí amnézií. Nedokáže si vzpomenout na to, jak se sem dostal a ani na to, co se stalo s mužem, jehož tělo leží vedle něj. S tajemným stvořením v patách se musí vydat do tohoto podivného a fantastického světa. Chce-li se Tolbiac dostat na povrch, nemá jinou možnost, než použít REZO ZERO, tajná pozorovací stanoviště v tomto opuštěném, hřbitovu podobném dole. Vydává se na cestu veden kořeny rostliny. Příběh muže, který se někdy dozvídá pravdu z archivů opuštěných laboratoří, jež se skrývají v této podzemní síti, jindy pomocí vlastního, podivně zesíleného instinktu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (122)

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je přesně film pro mě. Vlastně až před koncem můžete doopravdy začít tušit, o co přesně v tom filmu jde, do té doby můžete jen přemýšlet, spojovat okolnosti, hledat pravdu a přitom sledovat dokonalé vizuální a atmosférické orgie. Log mi ztvárnil jeden z mých archetypů temné a dusivé atmosféry, a to způsobem, který jinde rozhodně nepamatuji - v tom dusnu, strachu a nejistotě by se dalo přímo plavat. Na druhou stranu musím připustit, že někdy to přecejen není tak úplně ono, některou tu scénu bych pojal jinak, něco bych vypustil, něco přidal, ale není to můj film; a tak můžu k něčemu podotknout, ve výsledku se utopit a autorovi se poklonit. ()

Kalidor_ 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení absolutně nechápu. Na film jsem byl patřičně vyzbrojen - zatemněno, prostorový zvuk, očekávajíc nudu, kafe. Dostalo se mi zážitku vrchovaté spokojenosti a jsem nadšen, že jsem konečně zase viděl povedený atmosférický film plný stísňujícího prostředí, hudby, pomalu odkrývajícího rozuzlení a občas nějaké té kreatúry! Nedivil bych se kdyby film vznikl podle nějaké hry či naopak, jelikož mnoho "doomovek" je ve stylu tohoto prostředí a atmosféry. Né vždy se však povede podobné náměty zfilmovat tak zručně jako Eden Log. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Nějak jsem se asi zapomněl soustředit (při tom, jak se film vleče jako sliz, není ani divu) ale unikal mi smysl toho plazení. „Nahoře nic není, já to ukončil, otevřel jsem oči všem, odsud není cesty ven... prosím odejdi." Ale já vůl neodešel a dokoukal to v naději, že prozřu. Nestalo se. Hvězda za 100% ponurou atmosféru a za zneklidňující bizarní scény, kterými se tvůrcům podařilo zaplácat mi na zatraceně dlouhou dobu mysl... ()

sNeDy 

všechny recenze uživatele

No hezky to vypadalo, ale vlastně to nebylo ani moc zábavné (ve smyslu toho, abych nekoukal kolik zbývá do konce). Herci kapitola sama pro sebe. A příběh a myšlenka? Spíše prázdnota a snaha o možnost různých vkladů a teorií. Jenže na to, chce mít ve filmu více obsahu. A vůbec, komu by se chtělo nad tímhle uvažovat? Na to jsou "lepší" filmy. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Absolutně nevím jak tohle mám hodnotit, za prvé na to co jsem viděl, neskutečně dlouhě a zmatené. K tomu se vše odehrává jen a jen ve tmě, tak že tam někdo neustále cvaká vypínačem a třese kamerou, tak, že máte mžitky před očima. Kdo přežije půl hodinu, zjistí, že vlastně nic neví o co jde. Pak se trochu začíná aspoň orientovat kdo je kdo, ale po další půl hodině ví to samý co po tý první - to jest kulový. A tak to pokračuje až do konce, kde sice jakýsi pokus o vysvětlení je, ale stejně z toho prd pochopíte. Ano je to ten film, který musíte vidět znova, aby jste ho možná pochopili, jenže silně pochybuju, že na to má někdo chuť znova to podstoupit, já určitě né! Já mám podobný sci-fi filmy rád, ale musí to mít náký smysl, třeba blbý, ale aspoň něco, ale tady nebylo nic. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Celý film yl natočen ruční kamerou v různých podzemních lokalitách. (Terva)

Reklama

Reklama