Reklama

Reklama

Obsahy(1)

10 ročný Jimmy žije na vzdialenej farme spolu so svojimi rodičmi a troma mladšími súrodencami. Jeho otec je kamionista a preto býva často mimo domu. Jimmy si jedného dňa všimne, že s jeho každodenne stresovanou matkou nie je čosi v poriadku a upozorní na to otca, ten ho však uchlácholí s tým, že na jej správaní nie je nič neobvyklého. Počas jedného večera, keď otec musí opäť odísť s nákladom, sa matkin duševný stav výrazne zhorší - prepadne popôrodnej depresii a rozhodne sa zavraždiť svoje deti. Jimmy rýchlo rozozná, že nepríčetná beštia, ktorá sa mu snaží siahnuť na život dávno nie tou matkou, ktorú tak miloval a preto musí s psychotičkou zviesť nerovný boj o prežitie. (Karamanlis)

(více)

Recenze (151)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Tak mamce řádně ruplo v kouli,bohužel scénaristoj taky.Na nezávislou produkci slušné herecké výkony a chvílemi mi bylo opravdu hodně úzko,při scéně z verandy jsem nevěřil svejm očím.Bohužel se stalo...co sem nečekal,klučina na svůj věk sice schopnej...ale nezlobte te se na mě.....pozor obsahuje spoilery...ale to máte vlastně jedno ;-) jak nechá epesně napíchnout svojí sestřičku na vidle......to sem čuměl jak píča...ale to se mi to kecá že jo tvrďákoj :-) no dej me tomu,pak se odehraje pořádná dávka těch nejpitomějších klišé co v hororu vůbec můžou bejt...vysílačka,vydlák co si pouští music takže neslyší a k tomu hulí trávu....ehm :-) no ale pořád sem byl na 3* shurikenech...načež se odehrál ten nejvypatlanější konec,kterej sem kdy viděl.Místo neskutečně zničeného otce,který by vzteky svoji ženu dobyl lopatou a zachránil syna...tak mu v nemocnici v klídečku řekne že mamča byla jen drobátko nemocná,že udusila,ubodala a rozpíchala svoje tři děcka a to čtvrtý chtěla rozsekat a zastřelit.....ale že bude ok a je znova těhotná tak budou zase happy family :-D jasně!největší píčovina co jsem kdy viděl,ta blbá píča by se už z ústavu nikdy nedostala a ten otec by tohle nikdy neudělal....ale co já vim,děti nechci a nejsem vydlák z ameriky tak tomu asi nerozumim :-D díky konci jsem skoro na odpadu,ale za to slušné předtim,ze sebe ty 2* s vodřenejma kolenama vytlačim :-) ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Prostredie vystrihnuté zo série Kukuřičné děti, jedna scéna ako odkaz na Texaský masakr motorovou pilou a celková pointa inšpirovaná kultovým dielom Osvícení. Pridajte si k tomu skromný rozpočet a máte predstavu o čo tu ide. Nechápem hodnotenia kde sú viac ako 3*. Asi chceli vyzerať ako milovníci nezávislých filmov, či ako objavitelia skrytých pokladov. ()

Reklama

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Velice dobrý horor, který je dobře natočený a hlavně uvěřitelně zahraný. Matka v podání Colleen Porch je doslova na zabití, nesympatická a ten její psychotický stav prožíváte doopravdy s ni. Mladí herci byli rovněž dobře obsazení a jak jsou někdy „mlaďoši“ nepříjemní, tady byl nejstarší syn sympatický (fandil jsem mu). Konec trošku nepovedený, ale budiž. -9/10* ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Hodně ostrá kávička.A ta maminka byla zasraná krávička.Po asi deset minutách oťukávání se jde ostře na věc,a to co se pak děje,no nic pro slabý nervy.Samosebou je to film na jedno použití ,ale šlape to dobře..Vzpomněl sem si při tom na film Děti,to byla taky zasraně sviňská řežba,ale tady to jde podle mě ještě dál,a co je ještě zvrácenější,je to obráceně.Prostě mamince jeblo,a tak si došla pro velkej sekáček.Dobrý,i krátkou stopáž pochválim a myslim že 60% to snese. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Údajně podle skutečné události. Ano. Způsob vyvraždění svých dětí taky dobrý. Ale myslím, že stejně hrozné by bylo i jen o tom číst v černé kronice. Film byl rekonstrukcí událostí onoho večera. Byl podložen solidními hereckými výkony, jak matky, tak i nejstaršího syna. Film byl slušný, ale na to, o jaké se jednalo téma, toho ve mně moc nezanechal. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • Film je inšpirovaný skutočnými udalosťami z 20.6.2001, kedy Američanka Andrea Yates utopila vo vani svojich 5 detí. (FREEWHEELER)
  • Vo Veľkej Británii vyšiel film pod názvom The Cradle Will Fall. (FREEWHEELER)

Reklama

Reklama