Reklama

Reklama

VOD (1)

Lovecká sezóna právě začíná... V létě 1974 vyráží čtyři přátelé na víkendový výlet tábořit v lese. Během cesty jsou ale přepadeni a omráčeni. Když se proberou z bezvědomí, slyší zvuk lovecké trubky. O tom, že se kořistí stali právě oni, není pochyb. A lov? ... Začíná. (oficiální text distributora)

Recenze (250)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Severská kombinace The Texas Chainsaw Massacre (sedmdesátá léta, banda mladých v dodávce, podivná stopařka), Wrong Turn (naháněčka v lesích) a taky trochu Avenging Force (boj o žiovt hnané oběti proti lovcům). Pozitivní je krátká stopáž, málo mluvení, panoramatická krása norských lesů (detailní záběry už nějsou tak úchvatné, je to jako by to točili v lese u nás za barákem), neokoukané tváře, dobrá kamera, stehna Henriette Bruusgaard a parádní scéna s ustřeleným kotníkem. Negativní to, že to není nic originálního, všechno jste již mnohokrát viděli, strašně předívdatelný konec (který je sice natočen a pojat neotřele, přesto to ale nic nezmění na tom, že jsem přesně tohle čekal a strašně mě zklamalo, že k tomu došlo. Čistý průměr. 2,5* ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Je léto 1974. Čtyři přátelé vyrazí na víkendovou rekreační turistiku a táboření v lese. Během cesty jsou v lese přepadeni a omráčeni. Když procitnou hluboko v lese, jediné co uslyší, je zvuk lovecké trubky. Lov začíná a skupinka zjišťuje, že jim začíná noční můra : -To ONI jsou totiž kořist-! Už dlouho jsem neviděl tak napínavý horor. Rok 2008 je v horrorech vyloženě slabý! Ale Rovdyr mne mile překvapil! Na horror jsem se díval se sestrou a ta už v polovině filmu křičela -"PĚT". Tím myslela 5 hvězdiček. A tak je velice rád dávám. ---No a mé titulky :-) --- ()

Reklama

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Buranský horor který jede ve známých kolejích, potěší rychlým sledem událostí, bez zbytečného zdržování. Někoho jako mě, může pořádně iritovat norština a to mi nevadí španělština ani francouzština ;-) Herci jsou průměrní, nikdo nevyčnívá hereckým talentem. Potěší pár střev a prostřelený kotník. Na druhou stranu lehce předvídatelný kousek. ()

Hadža 

všechny recenze uživatele

tak na pokud by misto tech akteru nataceni,byli naplace skutecni herci,tak by hodnoceni bylo jiste jeste lepsi!Vykony lovcu me neustale pripominali nase stare dobre ceske myslivce s Chocking hazardu.Jinak pribeh neprinasi celkem nic noveho,prakticky se o pozadi toho vseho nic nedovime,ale film ma spad,krvavych zaberu dost,celkem uchazejicich!Alespon neco neamerickeho 50% ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

Pro mě celkem milé překvapení.Jednotvárná rychlá vyvražďovačka,opírající se ( jak už to bývá zvykem ) o plno svých předchůdců.Za tu hodinku a kousíček padne celkem solidní počet lidí,ve velké míře díky ostnatému drátu:).Na to,že jsem na tento film narazil dá se říci náhodou jsem se bavil hodně nadprůměrně. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje na začátku filmu v autě, je „Wait For The Rain“ od Davida Hesse. Ve 20. minutě hraje „En Spennende Dag For Josefine“ od Inger Lise Rypdal. Ta samá písnička pak hraje na konci filmu. (Duoscop)

Reklama

Reklama